Jakby miał moc w nogach to by z Holandii nie wracał
-
-
Sebastian Steblecki - Witamy ponownie!
Ale ten strzał z początku drugiej połowy jeżeli chodzi o siłę był zupełnie wystarczający. Jakby szło w bramkę, bramkarz nie miałby szans.
- Edytowany
[quote='janczer' pid='1218395' dateline='1486821134']
Ale ten strzał z początku drugiej połowy jeżeli chodzi o siłę był zupełnie wystarczający. Jakby szło w bramkę, bramkarz nie miałby szans.
[/quote]
Ten po dryblingu byl OK, ale byl podobny z drugiej strony pola karnego z lewej nogi i to byl niedolot,ale na tle innych zawodnikow wyroznial sie przynajmniej nieszablonowymi zrywami i dryblingiem. Ja osobiscie jestem pozytywnie zaskoczony jego postawa, zwlaszcza w drugiej polowie. Po pierwszej chcialem zmiany,ale wtedy to przynajmniej 6-ciu nadawalo sie na lawke. Po prostu taki to byl mecz, szachy i niwelowanie atrybutow przeciwnika. Zreszta do konca rundy czekaja tylko takie pojedynki, tymbardziej ciesze sie ze zwyciestwa.
Z Holandii wrócił, bo ma słabą technikę użytkową. Przyjmuje piłkę tak jak ja i w dodatku jest zbyt wolny. Nawet po dobrym zwodzie składa się do strzału jak gracz w pesie, który ma szybkość strzału 30. Gdy ma więcej miejsca potrafi ładnie uderzyć, fajnie podać, efektownie minąć zwodem. Pewnie dlatego Holendrzy dali się na niego nabrać.
Wg mnie wrócił dlatego że nie potrafi biegać a technikę użytkową ma całkiem niezłą. Pewnego pułapu nie przeskoczy już nigdy Ale to ciągle niezły zawodnik
- Edytowany
Dokładnie. Według mnie też to motoryka jest zdecydowanie najsłabszą stroną Sebastiana. Co gorsza najtrudniej to nadrobić. Motorycznie to nie jest jest sportowiec. Techniką i pomysłowością coś nadrabia.
Coś w tym jest co piszecie. Seba to wyjątkowy przypadek. Wygląda trochę jak człowiek niepełnosprawny fizycznie, który świetnie gra w piłkę.
Technika użytkowa bez przygotowania fizycznego najlepiej sprawdza się na podwórku, asfaltowym.
Wole Sebe na boisku ktory udowadnia swoja wartosc i jego serce bije dla Cracovii niz Bulgara,Rumuna ktory odrabia panszczyzne nie wspomne o skarpetkach.
No to może warto by było spróbować Sebastiana na środku w pomocy?
[quote='MWKSC' pid='1218528' dateline='1486858972']
No to może warto by było spróbować Sebastiana na środku w pomocy?
[/quote]
Tu obawiałbym się trochę o Jego grę defensywną , próbować można było na obozie .
Seba ma zalążki by grać na "10".
[quote='konserwa' pid='1218364' dateline='1486818718']
Jakby miał moc w nogach to by z Holandii nie wracał
[/quote]
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16730269_1299085700151051_4428695892960669819_n.jpg?oh=35df78957c94d50eb1e83ffa054b4951&oe=5907F28A[/img]
- Edytowany
I co nam to zdjęcie ma ukazać Szuwarku? Że jest wolniejszy od Piątka?
[quote='3lvis' pid='1219173' dateline='1487086640']
I co nam to zdjęcie ma ukazać Szuwarku? Że jest wolniejszy od Piątka?
[/quote]
...tak...potwierdziłem tym zdjęciem tekst Konserwy
Wow
Grał se w tej Holandii (nawet dwie bramki strzelił ) i samo to dobrze świadczy o nim.
Nie takie "gwiazdki" z podkulonym ogonem wracały z zachodu.
Taki Krychowiak w PSG nie może się odnaleźć
Zobaczymy co zwojuje Kapustka taki super talent
Niektórzy nigdy nie dostaną szansy występów poza Polskim grajdołkiem i są lepsi ?
Chłopak nieźle gra, jest młody ,ma potencjał i co bardzo ważne Pasiak
Myślę że jak dostanie szanse, poczuje się pewniej na boisku to stanie się znaczącą postacią drużyny
Ja widzę w nim potencjał
Z tą młodością to nie przesadzaj. 25 lat to środek poważnego piłkarskiego wieku. Z wszystkich jego zalet, które wymieniłeś jedynie "pasiastość" wydaje się realna. Ale niech się stara. Moim zdaniem ma potencjał co najwyżej na ligowego wyrobnika.
4 dni później
Nie wiem czy Seba czyta forum, ale mam nadzieję że nie słucha tych wszystkich hejterów, bo aż mi jest wstyd. Chłopak walczy, stara się, i w ostatnich dwóch meczach gra naprawdę nieźle. Pewnego poziomu nie przeskoczy, ale jest jednym z lepszych w zespole. Gol w Chorzowie padł po jego sprowadzeniu piłki na ziemię, a dziś brał udział w rozegraniu akcji na 1:0. A takiego śmiechu na trybunach jak po wywrotce pod Młynem to nie słyszałem z żadnego zawodnika naszego chyba nigdy! Facet z Pasiastym sercem, wychowanek za którego powinniśmy mocniej ściskać kciuki niż za kogokolwiek innego a my z niego szydzimy. Wstyd Panowie, wstyd.
[quote='KamilloLce' pid='1220379' dateline='1487524615']
Nie wiem czy Seba czyta forum, ale mam nadzieję że nie słucha tych wszystkich hejterów, bo aż mi jest wstyd. Chłopak walczy, stara się, i w ostatnich dwóch meczach gra naprawdę nieźle. Pewnego poziomu nie przeskoczy, ale jest jednym z lepszych w zespole. Gol w Chorzowie padł po jego sprowadzeniu piłki na ziemię, a dziś brał udział w rozegraniu akcji na 1:0. A takiego śmiechu na trybunach jak po wywrotce pod Młynem to nie słyszałem z żadnego zawodnika naszego chyba nigdy! Facet z Pasiastym sercem, wychowanek za którego powinniśmy mocniej ściskać kciuki niż za kogokolwiek innego a my z niego szydzimy. Wstyd Panowie, wstyd.
[/quote]
...to już było 1000 500 100 900 razy. Prywatnie Seba mi powiedział, że mu to dynda.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)