Nagle Dimun winny porażki? Dimun to była nasza odpowiedź na wprowadzenie Kwietnia. Bardzo rozsądna zresztą. Wszyscy wiemy, że Milan wirtuozem nie jest ale w dobrze działającej drużynie byłby przydatnym graczem.
Jest inna sprawa, którą powinniście podjąć. Dlaczego Dimun sam musi płacić za zabieg na kontuzjowanym kolanie z 2018 roku? Tabisz umył ręce bo kontuzji doznał na reprezentacji. Dziwne wogóle, że zawodnik z kontraktem musi na własną rękę jeździć i robić zabiegi na Słowacji. To jest typowa Comarchowia
-
-
Milan Dimun - witamy!
Zawsze przegrywa i wygrywa druzyna, Milan nie moze byc obarczony odpowiedzialnoscia za swoje umiejetnosci techniczne i brak lepszych od niego zawodnikow na lawce.
Santo wskaż wpis, w którym ktoś obwinia Dimuna o porażkę.
- Edytowany
Ostatnio jest w słabszej dyspozycji więc i nie dziwota, że drużyna zagrała gorzej , kiedy zmienił lepszego od siebie Lusiusza .Ale winić go za porażkę ? Bzdura .
Nie ma co go winic za poazke... sam sie do skladu nie wstawil ;)
7 dni później
Ten chłopak osiągnął swoje przeciętne maksimum w tej drużynie. Zmiana klubu mu dobrze zrobi, może go to zmotywuje do cięższej pracy. U nas niezmiennie od 2-3sezonów jest przeciętniakiem, z którego w Cracovii nic już nie będzie. Ostatnio mam wrażenie, że notuje stabilny regres swoich umiejętności. Przy Lusiuszu wygląda... cienko.
Jego najlepszy okres to gra obok Covilo , póżniej zjazd z formą jak po równi pochyłej a światełka w tunelu nie widać .
Masakra jak można szybko przestać być piłkarzem.Dlatego strasznie żal Dąbrowskiego.
26 dni później
Dobra chłopie błagam, wiem ze to Ekstraklasa, ale to nawet nie jest poziom dla Ciebie
Czy jest jakiś przepis, który mówi, że nie może grać naraz dwóch młodzieżowców??
[quote='termi1995' pid='1408472' dateline='1574707479']
Dobra chłopie błagam, wiem ze to Ekstraklasa, ale to nawet nie jest poziom dla Ciebie
[/quote]
1. 17 minut temu (czyli ok. 19:45 to trwał jeszcze mecz- oglądasz czy piszesz?
2. Milan nie miał "urządzenia do łączenia z internetem" na boisku - nie przeczyta :exclamation:
3. Jest zawodnikiem Cracovii :@
Cracovia wygrywa 2-0 I już trzeba komuś pocinsąć bo humory nie takie? Milan nie zagrał wybitnego meczu ale w defensywie wykonał kawał dobrej roboty. Swoje dzisiaj wybiegał i wywalczył. Strzały z dystansu zdecydowanie do poprawy ale poza tym było dobrze.
Chłopakowi brakuje minut w tym sezonie i tyle. Poza tym wcale nie zagrał jakiegoś słabego meczu.
[quote='krzys67Bytom' pid='1408477' dateline='1574708824']
[/quote]
2. Milan nie miał "urządzenia do łączenia z internetem" na boisku - nie przeczyta :exclamation:
[/quote]
1) Rozumiem że człowiek jest na tyle ułomną istotą że nie potrafi wykonywać dwóch czynności jednocześnie?
2) Na szczęście po meczu może z tego urządzenia skorzysta
3) W związku z tym, iż zawodnikiem Cracovii interesuje mnie jedynie dobro tej drużyny
[quote='3lvis' pid='1408478' dateline='1574709124']
Cracovia wygrywa 2-0 I już trzeba komuś pocinsąć bo humory nie takie? Milan nie zagrał wybitnego meczu ale w defensywie wykonał kawał dobrej roboty. Swoje dzisiaj wybiegał i wywalczył. Strzały z dystansu zdecydowanie do poprawy ale poza tym było dobrze.
[/quote]
Z moim humorem bardzo dobrze, nie musisz się o to martwić. Nie chodzi mi o strzały, gość odstaje od drużyny umiejętnościami.
[quote='termi1995' pid='1408496' dateline='1574711428']
[quote='krzys67Bytom' pid='1408477' dateline='1574708824']
[/quote]
[/quote]
1) [u]Rozumiem że człowiek jest na tyle ułomną istotą że nie potrafi wykonywać dwóch czynności jednocześnie? [/u]
2) Na szczęście po meczu może z tego urządzenia skorzysta
3) W związku z tym, iż zawodnikiem Cracovii interesuje mnie jedynie dobro tej drużyny
[/quote]
Potrafi:
Np. "panienka lepszych obyczajów" odbywa stosunek i jednocześnie czyta gazetę.
I tyle z mojej strony :-/
Dziwny ten mecz był, i Piszczek super podał, i Diego strzelił, i Milan niczego zasadniczo nie zje.bał:)
Milan zagrał bardzo dobry mecz, zwłaszcza w pierwszej połowie. Aż przecierałem oczy ze zdziwienia. Widać wiele się uczy przy kapitanie. Na trybunach bez komentarzy. Pod koniec pierwszej połowy (no może około 30-tej minuty) pierwsza strata i zaraz "Diiiimuuuun K.U.RW.A co ty grasz. Wy...j z tego boiska."
Normalnie dramat.
Żeby nie było tak słodko - faktem jest, że Milana stosunkowo łatwo objechać. Chyba wszystkie dryblingi, takie kiwki przy stojącej piłce, przeciw niemu przeciwnicy wygrywali. Ale w odbiorze w biegu bardzo dobrze i bardzo dynamicznie rozpoczyna akcje.
Jestem pierwszym krytykiem Milana Dimuna.
Ale dzisiaj miał dużo przechwytów parę razy zagrał kombinacyjnyjnie I generalnie mecz był w jego wykonaniu poprawn, co mnie oczywiście dziwi.
Pod koniec miał 4 irytujące straty W ważnych momentach gry
Ale na tle swoich poprzednich występów Jest progres!
Jest niewątpliwy, zasadniczy progres, ale tylko w stosunku do ostatnich, faktycznie dość beznadziejnych meczów - bo poprawnie byłoby powiedzieć "powrót do przyzwoitej dyspozycji". Cały ubiegły sezon miał dobry, był pewnym elementem zespołu (na ogół zmiennikiem, ale czasem wychodził w 1 składzie). Ale w piłce jest popularne takie powiedzonko "jesteś tak dobry jak twój ostatni mecz" - no więc na dzisiaj co najmniej przyzwoity.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)