Jak to nie wiadomo ile potrwa? 5 tygodni cierpliwości i problem z głowy.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Powolutku, powolutku. Nie wszystko na raz! Karty kibica będą na 20-lecie ery Comarchu. Wstęgę od drukarki przetnie osobiście don Felipe.
To jest niesamowite, robić co pół roku kampanię zachęcającą do wyrabiania karnetów i jednocześnie nie wyrabiać ich...
dddarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dzięki.
>
> Czyli mam powiedzieć ludziom, których
> namówiłem na karnet, że wprawdzie na karnecie
> mają mieć darmowy wstęp na mecz LE ale i tak
> muszą kupić bilet, bo od miesiąca nie da się
> karty kibica wyrobić, żeby te karnety kupić i
> niewiadomo ile jeszcze meczy to potrwa.
>
> Pięknie.
NIE !
w zeszłym sezonie jak nie było kart, a ktoś kupił karnet, dostał go w wersji papierowej czy jakoś tak ktoś pisał na forum.
Chciałem kupić karnet na cały sezon przez strefe ale się nie da tylko pojedyncze bilety-jak widać nie zależy Klubowi na kibicach.
BartAcid Napisał(a):
> Zimnej płyty się najesz. Ciepłe tak jak i
> kiełbaski. Trzeba chwilę przed przerwą
> przyatakować, soki i colę do woli. Mewa czy ciaj
> też. Tylko jak liczysz na wódeczkę to dobrze
> jest wziąć swoje piersiówkę na wszelki wypadek
> jak lubisz ciut więcej niż kiper wino. Nie
> można palić, trzeba wyjść przed stadion tam
> jak wejścia na vipy.
Dzięki za cenne wskazówki. Przemyślę... tylko te dwie stówy na łeba, to zawsze jest na co wydać ;) Czas pokaże.
Czy żeby zarejestrować się bazie w dalszym ciągu należy stawić się przy kasach osobiście i okazać dokument tożsamości?
Czy ktoś kupował karnet bez KK ? Jest to w jakiś sposób możliwe ? Chce kupić na prezent karnet osobie, która nie posiada KK.
edit. częściową odpowiedź ofc uzyskałem w tym temacie, ale może coś się zmieniło ? Mecz za 3 dni...
Mam pytanie, czy jeśli nie jestem prawnym opiekunem 11 letniego dziecka (syn ciotki) i chciałbym wyrobić mu kartę i kupić bilet to muszę mieć jakieś dokumenty czy poprostu biorę go do POK i załatwiam sprawę?
Huczo Napisał(a):
> Czy żeby zarejestrować się bazie w dalszym
> ciągu należy stawić się przy kasach osobiście
> i okazać dokument tożsamości?
Nie,może zrobić to ktoś za Ciebie. Sam zarejestrowałem 6 osób przekazując dane (PESEL, imię, nazwisko) dziewczynie w POK'u.
Sebastian1906KSC Napisał(a):
> Mam pytanie, czy jeśli nie jestem prawnym
> opiekunem 11 letniego dziecka (syn ciotki) i
> chciałbym wyrobić mu kartę i kupić bilet to
> muszę mieć jakieś dokumenty czy poprostu biorę
> go do POK i załatwiam sprawę?
Bierzesz pod POK i załatwiasz sprawę bez problemu! Musisz znać jego pesel tylko!
Dziękuję za info
W zasadzie to nawet pesel nie jest potrzebny, no chyba, że znajomy nazywa się np Nowak i jest więcej osób o identycznych personaliach w bazie (ale nawet wtedy wystarczy porównanie roczników w peselach, na które dziewczę w POKu ma podgląd).
Astonie nie mieszaj. Pytanie było o zarejestrowanie w bazie, a nie kupienie biletu.
A to rzeczywiście zamieszałem, sorry. Ale z kontekstu można się domyślić o czym pisałem (nie na temat ;) )
Uwaga! ;)
Dzisiaj po 12:00 gdy kupowałem bilet ochroniarz przyniósł karton w którym były, podobno (bo widziałem sam karton), karty kibica.
Ooo, dzięki wielkie!
mlody3xL Napisał(a):
> Uwaga! ;)
> Dzisiaj po 12:00 gdy kupowałem bilet ochroniarz
> przyniósł karton w którym były, podobno (bo
> widziałem sam karton), karty kibica.
oficjalna http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/w_pokach_sa_juz_karty_kibica potwierdza
Czy da się wymienić bilet na inny sektor?
Mając rejestrację w systemie, którą dokonałem w sobotę, dla 6 osób i kupiłem bilety na smoluchów, mogę odebrac karty kibica bez robienia zdjęć delikwentów, dla których to zrobiłem?
po zmianie ustawy zdjecia juz nie sa wymagane od jakiegos czasu
To teraz moge pożyczyć bratu karnet na mecz skoro nie beda sprawdzane zdjęcia?
podbijam pytanie czy można wymieniać się teraz ze znajomymi kartą kibica z nabitym karnetem/biletem na mecz?
To na co sie gapiła ochrona na ostatnich meczach na ekranie?
Rock Napisał(a):
> To na co sie gapiła ochrona na ostatnich meczach
> na ekranie?
Może lepiej nie wiedzieć co oni tam na tych ekranach mają... ;) A tak na poważnie, to nie wiem do końca jak z tą ustawą, niby ma być, ale czy już obowiązuje? Z drugiej strony chyba tak, bo coś kojarzę, że faktycznie nie trzeba było już robić zdjęcia by kupić bilet na mecz.
A tak z innej beczki, nie wiem czy ktoś pisał, widziałem że POKi wreszcie odnowione, trochę trzeba było czekać, ale najwyższa pora, bo chyba już żadnego z piłkarzy, którzy tam widnieli już u nas nie ma, a teraz tak od razu rzucają się w oczy.
Od jakiegoś czasu mimo komunikatu popatrz w kamerę nie patrzę i wchodzę spokojnie! Co do zamiany karnetu bez problemu, ale nie chwalcie się tym tak!
potwierdzam , że karty kibica już są
ja miałem problem z logowaniem do strefy
dziewczyna w okienku stwierdziła że muszę napisać do oficjalnej.
powiedziałem jej ze odpowiedź ze strony oficjalnej trwa 3 lata i do dziś jej nie mam więc nie żartujmy.
prędzej drzewo mi urośnie pod oknem niż oficjalna opowie na Email.
dlatego pani z okienka wyrobila mi poprostu nowa kartę:)
to są jakieś nowe karty czy "stare" tylko przyszła nowa partia ? chodzi mi o wygląd
Stare
Pod stadionem na razie słaby ruch, natomiast widziałem, że coś tam instalują przy POKach od Kałuży. Tzn. instaluje PKO, więc podejrzewam, że bankomat?
Byłem, widziałem - to bankomat PKO. Teraz to już pewne - 1000 biletów więcej sprzedanych na każdy mecz. Postawić jeszcze z 5 innych i będzie zawsze komplet.
Ostrzegam wszystkich planujacych zakupic/przedluzyc karnet w najblizszym czasie, przed logowaniem sie do strefy. Takie praktyki sa niedozwolone. Logowanie sie do strefy uniemozliwia zakup karnetu w POKu na czas blizej nieokreslony. Jesli sie nie wyloguje to byc moze juz dozywotnio. Wlasnie padlem ofiara wlasnej niewiedzy wiec ostrzegam innych. Nie przytocze rozwiazan tego problemu jakie zaproponowala mi obsluga, bo nie chce obrazac byc moze niewinne osoby, a i sam nie chce poczuc sie raz jeszcze jak niepotrzebny natret chcacy zostawic raptem pare stowek wiec o co chodzi. Szkoda, ze kibicowanie jest taka dziedzina zycia, ze czlowiek skazany jest niejako na jednego "uslugodawce", gdyby rzecz dotyczyla sklepu przykladowo, nigdy wiecej bym sie w nim nie pojawil.
P.S. Bankomat istotnie montuja. To pewno w ramach rozwiazania problemu niedzialajacych terminali jakis czas temu....
Kiedyś miałem podobną sytuacje. Zostawiłem kase, bo bilet dalo się nabić na karte po dwóch godzinach od logowanie w strefie.
Szalik okolicznościowy będzie do kupienia tylko w POK-ach czy też na stoiskach STC?
Dwóch nowych kibiców powiedziało mi dzisiaj, że piąty raz po karnety się już nie wybiorą, bo ile można chodzić i nic nie załatwić.
dddarek Napisał(a):
> Dwóch nowych kibiców powiedziało mi dzisiaj,
> że piąty raz po karnety się już nie wybiorą,
> bo ile można chodzić i nic nie załatwić.
Ja też się odbiłem od okienka, bo chciałem kupić 3 karnety, ale od 18 już nie sprzedają. Totalny bezsens.
Najlepsze jest, jak spiker w przerwie zapodaje reklamę karnetów, a godzinę wcześniej odmówili Ci ich sprzedaży, żeby wyżydzić dodatkowe pieniądze za bilety.
6 dni później
Jak wygląda teraz kwestia zakupu biletu osobie niepełnoletniej której nie ma w systemie?(tzn. nie ma zdjęcia)
Zdjęcie nie jest już potrzebne. Podajesz dane takiej osoby, najlepiej potwierdzając je jakimś dokumentem z nr PESEL i kupujesz bilet.
Dzięki już dziś byłem i nie trzeba nawet żadnego dokumentu. tylko pesel i imię i nazwisko.
Z tymi wejściami zawsze tak samo. Od lat 90. Tyle już było tych zmian, potrzeba identyfikatorów, wyrabiało się i na marne jak się okazywało. Potem pewne udogodnienia, modernizacje, ale nie zadziałały. Teraz systemy komputerowe. Ale to typowo sztuczna inteligencja. Był kiedyś artykuł, że mają znieść kartę kibica...nieee bo ja już mam za każdym razem. :)
Ilu ludzi to odepchnęło to nie wiem, bo nie umiem liczyć. Tylko nie wiem czy to szczególny przypadek czy wszędzie tak jest. Dlatego nie dziwię się. :)
ps I jeszcze poszło w eter że nie trzeba patrzyć w kamerę przy wejściu. No to po ch... te kamery. (:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)