@pasiasty68 - odnosiłem się do wesel.
W lidze powinno być jak w LE - testy 48h przed meczem. Kilka razy już to proponowałem.
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
- Edytowany
[quote='KruszynaKSC' pid='1454020' dateline='1601364382']
Nie dyskutuj pasiasty68... powiedzieli w programie to powiedzieli i tak ma byc ... a jeszcze jak Zbigniew o tym napisal tak juz to jest najprawdziwsza prawda...
Ostatnio napisal zeby nie dyskutowac na tematy skoro nie mialo sie z tym stycznosci takze guru wie lepiej ....wiec jak napisal tak i w teorii i praktyce to przerobil ...a dodatkowo jakies redaktory o tym mowily w tv...
[/quote]
Najprawdziwiej mi cie szkoda, że wszystko łykasz jak pelikan.Ale tematu korona ściemy nie będę rozwijał tu na forum piłki nożnej, ale podam ci tylko taki fakt. Jak byś posiadał krztę logiki o brak której już wcześniej cie posądzałem i dodatkowo byłbyś chociaż raz na stadionie Cracovii, to zauważyłbyś, że przy wejściu musisz mieć maskę założona na twarz, bo bez tego nie chcą cię puścić na stadion, ale potem na trybunach już nie. Jesteś bezpieczny...
Wszystko to robią w trosce o twoje zdrowie w myśl zasady,: dbam i modlę się o zdrowie, bo na rozum już za późno..
- Edytowany
Naczytales sie jakis pierdół o pelikanach i teraz na sile probujesz zainteresowac tym innych ... ale to ty jestes wlasnie taki pelikan co lyka co ktos cos powie w tv a w dodatku to cytujesz u nas na forum ... takze pelikan jest z ciebie bo to ty wlasnie lykasz co gdzies cos uslyszysz...
aha dla twojej wiedzy.. mam tak gleboko tego wirusa i wiesci o nim w miesjcu ogolno niedostepnym ze nawet ciebie minal w kanalach odpadowych...
[quote='pasiasty68' pid='1454018' dateline='1601363704']
[quote='ZbigniewT' pid='1454017' dateline='1601361509']
[quote='Miszczu2007' pid='1454009' dateline='1601331125']
A czy te testy przypadkiem też nie są picem na wodę?
[/quote]
Nie przypadkiem ale na 100%.Tym testami można udowodnić wszystko- nową fale zachorowań jak i jej brak.
Prof. Gut wygadał [size=small]się na ten temat [/size]w programie u Pospieszalskiego, że Covid jest wynikiem konfliktów ma linii USA-Chiny i został wykreowany w tym celu.
[/quote]
Aż trudno uwierzyć że można bezkrytycznie łykać pierda jakiegoś profesora który niby przypadkiem zapomniał dodać że jest to tylko i wyłącznie jego prywatna opinia bo tak naprawdę nie ma zielonego pojęcia co jest pomiędzy Chinami i USA albowiem siedzi w Polsce i nie ma żadnego bezpośredniego dojścia do wiedzy co robią i planują robić owe mocarstwa. Bo oczywiście nie ma też dostępu do żadnych danych wywiadowczych izraelskich czy rosyjskich albo ma tylko też zapomniał o tym, powiedzieć...
[/quote]
Nie zapomniał. Z przekroju całej jego wypowiedzi Pana Profesora wynika jasno że zagrożenie epidemią jest realnym zagrożeniem a nie żadną teorią spiskową
https://video-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t42.9040-2/10000000_3374389099453345_2308456041769735500_n.mp4?_nc_cat=102&_nc_sid=985c63&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6ImxlZ2FjeV9zZCJ9&_nc_ohc=k4A0O7a-oBoAX8ATJfs&_nc_ht=video-waw1-1.xx&oh=679937641c278124173bd23a8b962e5e&oe=5F737509 to jest link do nagrania
A łykają to tylko osoby o odpowiedniej strukturze psychicznej i elementarnych brakach w wiedzy. Ludzie którzy mieli mierny z biologii chcą nam mówić o zwykłej grypie. Ludzie którzy nie potrafią zwatować szesnastki tak by na pionie nie wywalało chcą nam mówić o szkodliwości 5g.
Ale odpowiadając na pytanie Nawet jeśli testy na covid nie są doskonałe to ich wyniki są wiążące z punktu legislacyjnego w Polsce i wracając z dalekiej podróży jeśli testy dają wynik pozytywny to nawet jeśli niektóre zostały przeprowadzone w sposób błędny to będą miały wpływ na odwoływanie meczów E-klapy
ale temat o koronawirusie jest gdzie indziej.
Serbki pomocnik Dejan Dražić znowu będzie piłkarzem Zagłębia Lubin. Zostanie wypożyczony ze Slovana Bratysława do końca sezonu z opcją wykupu.
25-letni Dražić we wtorek przyjechał do Lubina, został poddany rutynowym badaniom medycznym i testom na obecność koronawirusa. Od strony sportowej nikt jednak nie ma wątpliwości, że może być wzmocnieniem Miedziowych. Tak już się stało wiosną poprzedniego sezonu, kiedy po raz pierwszy był wypożyczony do polskiego klubu. Pokazał się wtedy jako solidny, ofensywnie grający środkowy pomocnik. Stanowił istotne wsparcie albo wręcz alternatywę dla Filipa Starzyńskiego. Były młodzieżowy reprezentant Serbii w dziesięciu ligowych meczach strzelił dwa gole i zaliczył jedną asystę. Latem musiał wrócić do Slovana, zagrał w końcówce przegranego w rzutach karnych wyjazdowego meczu z Kuopion Palloseura w drugiej rundzie kwalifikacji do Ligi Europy. Zależało mu na zmianie klubu, a oferta z Lubina była dla niego znowu najlepsza głównie z uwagi na trenera Martina Ševelę, z którym rok temu zdobywał mistrzostwo Słowacji w Slovanie. Jest wychowankiem Partizana Belgrad, ale kilka lat spędził w Hiszpanii. W sezonie 2015/2016 w barwach Celty Vigo zagrał sześć meczów w La Liga.
Przypomnijmy, że z drużyną Zagłębia trenuje 23-letni Albańczyk Valon Ethemi, który był już w sierpniu był w Lubinie na testach medycznych. Zaliczył je, ale wtedy kontraktu nie podpisał, bo wciąż łączyły go zobowiązania wobec dotychczasowego klubu FK Kukësi. Teraz nie ma już żadnych formalnych przeszkód, jest wolnym zawodnikiem, więc wiele wskazuje, że jeszcze w tym tygodniu i on podpisze kontrakt.
za https://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/pko-ekstraklasa/kghm-zaglebie-lubin/pko-ekstraklasa-dejan-drazic-ponownie-wypozyczony-do-zaglebia-lubin/65cvx4n
Dajcie suche info, ze tu i tu koronaświrus i tyle. Nie chcę wiedzieć kto z moich braci po szalu wierzy w pandemię. Dyskusje w HP. Tutaj info o świrusie u rywali i elko. Wszyscy chyba już wiedzą, że to szopka i przyznają to sami piłkarze, jeśli ktoś uważa że noszenie maseczki na ławce jest dobre przy jednoczesnym ściskaniu się w polu karnym przy rogu to ja nie chcę tego wiedzieć i tyle.
psia grypa w gts. ciąg dalszy: 11 zadżumionych+bileter.
Daj źrodlo
[quote='zejniov' pid='1454299' dateline='1601474032']
psia grypa w gts. ciąg dalszy: 11 zadżumionych+bileter.
[/quote]
Degradowac karnie!
[quote='squier strat' pid='1454300' dateline='1601474232']
Daj źrodlo
[/quote]
na psim forum rozpaczali 20 minut temu, ze 11 zarażonych jest
Kazdorazowo jestem zaskoczony tym,ze kibic Cracovii czyta forum gtsu.
- Edytowany
[color=#5a5a5a][font=sans-serif]najpierw podali komunikat na: https://wisla.krakow.pl/aktualnosci/aktualnosci/komunikat-medyczny-wisly-krakow-2
[color=#5a5a5a][font=sans-serif]a pozniej na psim forum rozpaczali , ze 11 zarażonych jest[/font][/color]
[quote='MakuKSC' pid='1454304' dateline='1601475874']
[/quote]
trzeba znac wroga swego. znajomy pies z pracy podesłał mi linka :D :D :D :cool:
- Edytowany
[quote='zejniov' pid='1454307' dateline='1601476753']
[quote='MakuKSC' pid='1454304' dateline='1601475874']
[/quote]
trzeba znac wroga swego. znajomy pies z pracy podesłał mi linka :D :D :D :cool:
[/quote]
W sumie racja, dobry wywiad to podstawa.
Niemniej jednak zostawie te fuche innym;)
Komunikat Ekstraklasy: "W związku z informacjami dochodzącymi z @WislaKrakowSA, informuję że Ekstraklasa S.A. nie planuje przełożenia meczu 6. kolejki z @LechiaGdanskSA. Nasze wytyczne są jasne: jeśli zdrowych jest co najmniej 13 piłkarzy, to gramy. Przełożyć mecz możemy gdy zakażonych jest więcej niż 7"
Przecież u nich jak wszyscy są zdrowi to jest ich niewiele więcej niż 13 :D
Jak powiedział mój syn: "widac u nich nie tylko hooliganka w koronie
[quote='leszeczek' pid='1454325' dateline='1601480710']
Jak powiedział mój syn: "widac u nich nie tylko hooliganka w koronie
[/quote]
Nice one;)
[quote='wojtas90' pid='1454319' dateline='1601479840']
Komunikat Ekstraklasy: "W związku z informacjami dochodzącymi z @WislaKrakowSA, informuję że Ekstraklasa S.A. nie planuje przełożenia meczu 6. kolejki z @LechiaGdanskSA. Nasze wytyczne są jasne: jeśli zdrowych jest co najmniej 13 piłkarzy, to gramy. Przełożyć mecz możemy gdy zakażonych jest więcej niż 7"
Przecież u nich jak wszyscy są zdrowi to jest ich niewiele więcej niż 13 :D
[/quote]
to jakaś bzdura
zgłosili do rozgrywek tylko dwudziestu kopaczy?
to nosówka nie korona...
Niech się za to weźmie uczciwy weterynarz a lekarzom dajcie leczyć ludzi :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)