Mam nadzieję, że tą akcją zamknął swój temat tutaj na forum i damy sobie z nim już spokój.
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Extramunda zmieniła warunki. Wisła liczyła ze połowę kontraktu oni opłaca. A chętnych na Airama nie brakuje. Wyobraźcie sobie ze my wychodzimy z propozycją że za MA będziemy płacić połowę i ściągamy go już teraz. Przecież to śmieszne.
I gitara... nie dogadali się jednak z Cabrera :D
Skoro dziadek Brożek to ich "guru" i żywa legenda klubu, to niech z nim próbują się utrzymać w lidze ;)
ebać ich
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/867033/transfery-legia-moze-pobic-kolejny-rekord-2-mln-euro-na-transfer
Świerczok i Legia:(
[quote='docent' pid='1418613' dateline='1580507151']
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/867033/transfery-legia-moze-pobic-kolejny-rekord-2-mln-euro-na-transfer
[/quote]
Tak się robi transfery. 2 miliony na stół i się ma gracza
Nie mają węża w kieszeni i dlatego szmata gra co roku o majstra.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
[/quote]
Na końcu tego artykułu napisany jest glupkowaty wpis... :D
Legia może zapłacić 2 mln euro.
Ludogorec wycenia Świerczoka 1.25 mln euro.
I nie mogą się dogadać bo Ludogorec chcę za Świerczoka 1.25 mln. A Legia woli zapłacić 2 mln. :D
[quote='Bob666' pid='1418619' dateline='1580507746']
Nie mają węża w kieszeni i dlatego szmata gra co roku o majstra.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
[/quote]
Od węża można podobno zarazić się koronawirusem, który już podobno jest w Krakowie (szpitalu uniwersyteckim), a przybył...z Olkusza.
To jest artykuł z dupy napisany na bazie tego, że "Vukovic by chciał". Zero konkretu.
[quote='wrobelson' pid='1418591' dateline='1580502657']
I gitara... nie dogadali się jednak z Cabrera :D
Skoro dziadek Brożek to ich "guru" i żywa legenda klubu, to niech z nim próbują się utrzymać w lidze ;)
[/quote]
A szmaciarz Białoński nawet się o tym jeszcze nie zająknął w Interii. Gdyby było odwrotnie to artykuł by wisiał na czołówce ze dwa dni :@
[quote='SaNtO' pid='1418616' dateline='1580507272']
[/quote]
[/quote]
Dałbyś tyle za Świerczoka? Legia ma hajs, ale nie potrafi go wydawać. Też uważam, że powinniśmy przeprowadzać od czasu do czasu takie transfery. 2 miliony euro powinien kosztować pewniak na króla strzelców, a Świerczok ma potencjał, ale czuję, że będzie niewypałem.
[quote='Miszczu2007' pid='1418658' dateline='1580549911']
[/quote]
[/quote]
Dałbyś tyle za Świerczoka? Legia ma hajs, ale nie potrafi go wydawać. Też uważam, że powinniśmy przeprowadzać od czasu do czasu takie transfery. 2 miliony euro powinien kosztować pewniak na króla strzelców, a Świerczok ma potencjał, ale czuję, że będzie niewypałem.
[/quote]
Wyślijmy do 7welki Janusza T. On im pokaże jak się wydaje pieniądze.. :D :D :D
Takie wykładanie kasy wykończyło wiele klubów. Wielu myślało i pisało ( w tym ja), że Legia po fazie grupowej LM odjedzie innym klubom Ekstraklasy na lata. Jak to wygląda, to każdy widzi. Było to właśnie spowodowane życiem ponad stan. Mimo "przestrzeleń" Filipiaka, mam nadzieję że w Cracovii nigdy do tego nie dojdzie.
Cafu następny który odszedł, Łukasik już nie w Lechii, kto w Ekstraklasie będzie grał? Dziwne jest jedno, wszyscy pismacy narzekają zupełnie pomijając fakt, że z naszej Cracovii odszedł Cecaric oraz Piszczek, zawodnicy którzy nie błyszczeli natomiast pozyskano piłkarzy którzy mogą dać jakość większą dla drużyny. Często pada stwierdzenie WSZYSCY, otóż NIE WSZYSCY wyprzedają najlepszych piłkarzy.
Jakie auto najlepiej ucieka krakowskiej milicji?
Porsche Cabrera
Ian,ja też mam nadzieję że do takiej sytuacji w Cracovii nie dojdzie,pod warunkiem że zaczniemy odnosić takie sukcesy jak w hokeju.
Zwiedziłem,w ciężkich czasach, boiska od Białej Podlaskiej po Sanok i od Przemyśla po Krzeszowice i Andrychów a mam swoje lata i gdzieś za granicę bym się wybrał(niekoniecznie do Skopje w czerwcu i Dunaszendehely w lipcu), jesienią.Za 20 lat może mi to nie być dane, a i Prezes czasu ma coraz mniej.
Więc myślę że niewielka dziura budżetowa klubu nie przewróci a dla wyniku sportowego może być kluczowa.
Dobrze że sprawa Piony się wlasnie wyklarowala. Pojawiła się potencjalna nowa.kasa na transfery.
[quote='ian thorpe' pid='1418674' dateline='1580553360']
Takie wykładanie kasy wykończyło wiele klubów. Wielu myślało i pisało ( w tym ja), że Legia po fazie grupowej LM odjedzie innym klubom Ekstraklasy na lata. Jak to wygląda, to każdy widzi. Było to właśnie spowodowane życiem ponad stan. Mimo "przestrzeleń" Filipiaka, mam nadzieję że w Cracovii nigdy do tego nie dojdzie.
Cafu następny który odszedł, Łukasik już nie w Lechii, kto w Ekstraklasie będzie grał? Dziwne jest jedno, wszyscy pismacy narzekają zupełnie pomijając fakt, że z naszej Cracovii odszedł Cecaric oraz Piszczek, zawodnicy którzy nie błyszczeli natomiast pozyskano piłkarzy którzy mogą dać jakość większą dla drużyny. Często pada stwierdzenie WSZYSCY, otóż NIE WSZYSCY wyprzedają najlepszych piłkarzy.
[/quote]
Przypominają się słowa trenera Zielińskiego sprzed kilku lat "najlepszym transferem będzie utrzymanie stanu posiadania" .
[quote='Miszczu2007' pid='1418658' dateline='1580549911']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Dałbym bez chwili zastanowienia nawet. W najlepszej drużynie ligi to pewny król strzelców. Teraz do Iana. Na tym polegają transfery. Zarobiłeś 12 baniek? To wydaje 2 na nowego. Wydaje się że to ogromny hajs ale masz 12 s kieszeni. Wydajesz 2 zostaje Ci i tak dycha. Nie ma nic prostszego. Żadne ryzyko bo gość dalej jest że tak to nazwę "sprzedawalny". Wystarczy że wróci zostanie królem strzelców, złapie się repry zaś, tam strzeli dwie bramki i odchodzi za 5.
Ale do tego trzeba mieć jaja. Trzeba chcieć być najlepszym. Do tego potrzeba jest presją środowiska kibicowskiego. A co Wy fundujecie Filipiakowi? Głaskanie po jajach bo nikt nie odszedł w tym okienku. Jakby cwelka chociaż na rok wypadła z gry o mistrza to by zjedli kibice prezesa. U nas mamy pierwsza i cholera przy jego zarządzaniu czy nie jedyną szansę na majstra i wsumie hooj nie trzeba wydawać kasy na transfery, jak kupimy kozaka to nie będzie grał Rakoczy. A kogo interesuje Rakoczy? Albo jest kozakiem i gra albo nie jest i grzeje ławę! Tyle
SaNtO, trochę prawdy w twoim poście jest, tylko że lampucera nie zarobiła 12 baniek, tylko zmniejszyła deficyt budżetowy, pokaźnie się osłabiając. Wolałbym Niezgode od Swierczoka. Poza tym ok., trzeba chcieć być najlepszym, a do tego trzeba mixu rozsądku i ryzyka, może inaczej, trzeba mieć górkę aby zaryzykować.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)