Faktrycznie ta Zoorganizowana grupo-firma Chińska Mi Siek przejeła towarzystwo . Komuna wróciła tak gdzie jej miejsce.
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Jak się Azjaci dowiedzieli, że są psy na sprzedaż i kupują, to to pewnie jakaś firma z branży przetwórstwa mięsa.
[quote='Bob666' pid='1352517' dateline='1545148527']
Te pyty to mogą jedynie prosić by ktoś ten ich bajzel przejął, a nie cokolwiek negocjować. Bo co oni mogą zaproponować oprócz kilkudziesięciu baniek długu i pięciu piłkarzy od siedmiu boleści?
[/quote]
Oni mogą zaoferować ochronę. Ale to raczej tylko rezydentom.
[size=small][size=medium][color=#5a5a5a][size=medium]Hm ,śmiejemy się, ale zależy kto ich kupił. Jeżeli ktoś taki co kupił Slavii, to …, kilka miesięcy śmiechu (ze strony Sparty głównie) i dziś nikt im to już nie wypomina i prezydent na swojej corocznej wizycie Chin dziękuję Xi Jinpingowi. [/size][/color][color=#5a5a5a][size=medium]Ale Chiny u nas generałnie inwestują bardzo dużo, więcej niż w Polsce (Rosja też, ale to już inna bajka) dla tego to nie jest aż taki temat nie do wiary.[/size][/color][/size][/size]
[size=medium]1. SK Slavia Praha 19 16 1 2 48:16 49 [/size]
[size=medium]2. FC Viktoria Plzeň 19 14 3 2 29:15 45 [/size]
[size=medium]3. FC Baník Ostrava 19 10 4 5 25:15 34 [/size]
[size=medium]4. FK Jablonec 19 10 3 6 38:18 33 [/size]
[size=medium]5. AC Sparta Praha 19 9 5 5 30:16 32 [/size]
[size=medium][url=https://fotbal.idnes.cz/lukas-masopust-petr-sevcik-slavia-posily-fgd-/fotbal.aspx?c=A181218_145418_fotbal_jic]https://fotbal.idnes.cz/lukas-masopust-petr-sevcik-slavia-posily-fgd-/fotbal.aspx?c=A181218_145418_fotbal_jic[/url][/size]
- Edytowany
Prawdopodobnie to nie żadne "miśki" tylko G. załatwił gts-owi tego chińskiego wybawiciela.
Starał się o to od sierpnia. Paweł G. nie tylko był w radzie nadzorczej TVN-u ale współpracował kiedyś z właścicielem największej firmy komputerowej w Polsce Ryszardem K. (prowadził jego firmę poszukującą ropy w Kazachstanie niedaleko Chin) i studiował w Chinach, ma więc kontakty.
A o pomoc G. poprosił Ludwik M.
Kto to G ?
gricuk
Co za ironia losu!
GTS Wisła największy ubecki klub PRL-u, który szkolił SB-eków i zaciekle walczył w obronie komunizmu i przeciw niepodległości Polski - ratują pieniądze z komunistycznych Chin.
- Edytowany
Panowie, czas wrocic do tematow Pasiackich, stalo sie, trudno, pochowac flaszki na strych i czekac dalej cierpliwie, musi sie w koncu udac.
Ja sie modlilem,zeby to nie byli Chinczycy, ta kasa na licencje, to dla nich drobne.
Flaszki nie ma co chować, bo okazja do wypicia zawsze się znajdzie, a i nic pewnego jeszcze nie wiadomo.
- Edytowany
Jadczak pisze, że z Kambodży. Czerwoni Khmerzy?
https://mobile.twitter.com/SzJadczak/status/1075093954813673472
Będą grali z napisem na koszulkach - "Odwiedz Kambodżę, kraj czerwonych khmerów"? ;)
Grać będą dalej ale to bedzie wegetacja. Nic nie osiągną. Taki średniak.
Zobaczymy jak będzie Jak lekką ręką wydali prawie 80 mln PLN to myślę że to nie sa jakies pionki... ehh gdyby tak Janusz w końcu odpuścil
Szkoda, że nie Wietnam. Można by do derbowego repertuaru do "Who let the dogs out" dodać "Płacz Wietnamskich dzieci".
[quote='qtec' pid='1352548' dateline='1545158697']
Zobaczymy jak będzie Jak lekką ręką wydali prawie 80 mln PLN to myślę że to nie sa jakies pionki... ehh gdyby tak Janusz w końcu odpuścil
[/quote]
A gdzie info o tych 80 milionach ?
[quote='qtec' pid='1352548' dateline='1545158697']
[/quote]
Na razie nikt nie wydał 80 mln. jedyne co się mówi że na dzień dobry około 14 mln na bieżące długi.
A resztę chłopaki z Kambodży naruchają na bukmacherce :D :D :D
- Edytowany
The Royal Group?
Kibice sąsiadki powinni się martwić jak będą wyglądały dojazdy do Gliwic na mecze domowe sowjej drużyny .
Nie wiem czy Wisła jest lepszym klubem , biorąc pod uwagę że całe miasto się na nią musi składać po to aby mogli zatrudnić X Hiszpanów , albo na melanże Damianka .
Co to za kundel,który wchodzi na nie swoje forum? :) Ja na wasze nie wchodzę.A teraz do budy psie p.ie.rdolony(czy byłeś kiedyś szczepiony?).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)