Jak nie lubię Mioduskiego, to mi go trochę żal. Chłop się stara, wywala kupę pieniędzy... dawno nie widziałem takiej zbieraniny w koszulkach Legii.
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Jest ciekawy temat bo mamy nowego partnera medialnego który raczej wspierał z Knurą na czele sąsiadkę.
https://mobile.twitter.com/PatrykSalamon/status/1030169610530766848
Jest gdzieś taki temat o naszych sponsorach czy Cracovia w mediach? Bo tam by to pasowało...
Ktos jest niezły geniuszek to tak jakby telefonika nas zaczela wspierac. Przecież w love krakow jest pies na psie!!!!!
[quote='qtec' pid='1331808' dateline='1534448657']
Ktos jest niezły geniuszek to tak jakby telefonika nas zaczela wspierac. Przecież w love krakow jest pies na psie!!!!!
[/quote]
Tam pytaj jak to będzie wyglądać...
[quote='niegramotnyj' pid='1331802' dateline='1534445529']
Jak nie lubię Mioduskiego, to mi go trochę żal. Chłop się stara, wywala kupę pieniędzy... dawno nie widziałem takiej zbieraniny w koszulkach Legii.
[/quote]
Może by tak zrobili machniom z Januszem. Mielibyśmy wówczas zupełnie inne zmartwienia :D
Muszę przyznać że legła ma bardzo ciekawego trenera i możemy być pewni że będzie się o nim mówić i pisać.
Jesteście naszą stolicą :D
A teraz czekam aż się spełnią najczarniejsze sny Stanowskiego
Zdychaj i ty k.u.r.w.o
Ten ich Cafu to taki czarnoskóry Adam Deja
No to mamy pożegnanie z europejskimi pucharami z przytupem - III runda eliminacji LE i wszystkie polskie drużyny out ... w sumie to smutne.
Smutne to jest to, że w tym Radomiu Europy my jesteśmy Sosnowcem.
Nigdy się nie wygrzebiemy z tego bagna
[quote='SaNtO' pid='1331821' dateline='1534451124']
Nigdy się nie wygrzebiemy z tego bagna
[/quote]
oj coś podobnego, a jeszcze 3 tygodnie temu - mamy najlepszą ekipę, idziemy na mistrza, najlepszy trener.
A ja bardzo żałuję, ze legia nam nie podkupiła tego celebryty.
Z nicka zgaduje ze juz troche lat kibicujesz
Ciagle sie dajesz nabierac na sztuczke "zmienmy x na y?"
Mam niezla beke obserwujac jaki z Probierza klaun ale czy naprawde sa tu jeszcze jacys ludzie sadzacy ze to on jest naszym problemem?
A ja ma nadzieję że ten (klaun) trener coś osiągnie. W Jadze też różnie mu szło. Ja mu cały czas dobrze życzę. Dla mnie jest trenerem który może to zrobić jak nikt inny...
Temat 2 Coraz większy ból dupy mają kibice gts o to że ten portal podpisał z nami współpracę :)
[quote='xyzKSC' pid='1331834' dateline='1534452869']
A ja ma nadzieję że ten (klaun) trener coś osiągnie. W Jadze też różnie mu szło. Ja mu cały czas dobrze życzę
[/quote]
Kulesza>>>>>>> nasze korpo
[quote='squier strat' pid='1331835' dateline='1534453125']
A ja ma nadzieję że ten (klaun) trener coś osiągnie. W Jadze też różnie mu szło. Ja mu cały czas dobrze życzę
[/quote]
Kulesza>>>>>>> nasze korpo
[/quote]
Że co?
A ja ma nadzieję że ten (klaun) trener coś osiągnie. W Jadze też różnie mu szło. Ja mu cały czas dobrze życzę. Dla mnie jest trenerem który może to zrobić jak nikt inny...
Temat 2 Coraz większy ból ***** mają kibice gts o to że ten portal podpisał z nami współpracę :)
[/quote]
Koorwa, temu chłopu nie szło nawet w dwu osobowej rodzinie. Czego Ty wymagasz od gościa.
[quote='Sehtan' pid='1331818' dateline='1534450876']
No to mamy pożegnanie z europejskimi pucharami z przytupem - III runda eliminacji LE i wszystkie polskie drużyny out ... w sumie to smutne.
[/quote]
Smutne/ najweslesze jest to ze to kibice dają się nabrać na te chochlę gowna i chodzą na mecze lub przełącza na kanał , na którym klepią te koorwy żeby zobaczyć czy PRZYPADKIEM nie wygrywają.
Czy ten cały Knur czy tam Knura z Lovekraków nie wypowiadał się swego czasu na naszym forum?
Problemem polskiej piłki nie jest za mała ilość Polaków w składzie, czy inne tego typu bzdury, ale to, że godzimy się na przeciętność i za tę przeciętność przepłacamy wiele razy, a te media pieprzące o Polakach w naszych klubach i limity obcokrajowców robią jeszcze większą szkodę.
Piłkarze w naszych klubach mają za dobrze, młodzi i dobrzy jeżeli są ambitni wydupcają z tej ligi jak najszybciej, a zostają przeciętniacy, którym zależy żeby jedynie zostać w tym bagnie i żeby hajs się zgadzał, zero ambicji tyko jak to dobrze kiedyś nasz Janusz powiedział:" kupić dziesięcioletnie BMW i wozić się po klubach jako Pan piłkarz", dlatego piłkarzyki często grają przeciw trenerom(jak wyczują zagrożenie), dlatego jest takie gówno.
A całe zło zaczęło się chyba od gtsu(nic dziwnego), zaczęli jakiś debilny wyścig zbrojeń (zamiast postawić na zbudowanie jakichś baz i włożyć kasę w szkolenie), zaczęło się przepłacanie słabych kopaczy i trwa to do dzisiaj.
Powinniśmy zrobić coś na wzór ligi australijskiej (maksymalny kontrakt 10 tys zł. i np. trzy kontrakty gwiazdorskie).
Resztę hajsu w szkolenie, niestety efekty będą dopiero za paręnaście lat, ale co nam to robi za różnice skoro i tak jesteśmy na dnie.
Niestety nierealne, bo polską piłkę opanowały hieny( Bońki, Piekaria, Webery, Mandziary i inne obszczymury), którym zależy aby taki stan jak jest utrzymać, bo dzięki temu żyją jak pączki w maśle.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)