Jak nie lubię Mioduskiego, to mi go trochę żal. Chłop się stara, wywala kupę pieniędzy... dawno nie widziałem takiej zbieraniny w koszulkach Legii.
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Jest ciekawy temat bo mamy nowego partnera medialnego który raczej wspierał z Knurą na czele sąsiadkę.
https://mobile.twitter.com/PatrykSalamon/status/1030169610530766848
Jest gdzieś taki temat o naszych sponsorach czy Cracovia w mediach? Bo tam by to pasowało...
Ktos jest niezły geniuszek to tak jakby telefonika nas zaczela wspierac. Przecież w love krakow jest pies na psie!!!!!
[quote='qtec' pid='1331808' dateline='1534448657']
Ktos jest niezły geniuszek to tak jakby telefonika nas zaczela wspierac. Przecież w love krakow jest pies na psie!!!!!
[/quote]
Tam pytaj jak to będzie wyglądać...
[quote='niegramotnyj' pid='1331802' dateline='1534445529']
Jak nie lubię Mioduskiego, to mi go trochę żal. Chłop się stara, wywala kupę pieniędzy... dawno nie widziałem takiej zbieraniny w koszulkach Legii.
[/quote]
Może by tak zrobili machniom z Januszem. Mielibyśmy wówczas zupełnie inne zmartwienia :D
Muszę przyznać że legła ma bardzo ciekawego trenera i możemy być pewni że będzie się o nim mówić i pisać.
Jesteście naszą stolicą :D
A teraz czekam aż się spełnią najczarniejsze sny Stanowskiego
Zdychaj i ty k.u.r.w.o
Ten ich Cafu to taki czarnoskóry Adam Deja
No to mamy pożegnanie z europejskimi pucharami z przytupem - III runda eliminacji LE i wszystkie polskie drużyny out ... w sumie to smutne.
Smutne to jest to, że w tym Radomiu Europy my jesteśmy Sosnowcem.
Nigdy się nie wygrzebiemy z tego bagna
[quote='SaNtO' pid='1331821' dateline='1534451124']
Nigdy się nie wygrzebiemy z tego bagna
[/quote]
oj coś podobnego, a jeszcze 3 tygodnie temu - mamy najlepszą ekipę, idziemy na mistrza, najlepszy trener.
A ja bardzo żałuję, ze legia nam nie podkupiła tego celebryty.
Z nicka zgaduje ze juz troche lat kibicujesz
Ciagle sie dajesz nabierac na sztuczke "zmienmy x na y?"
Mam niezla beke obserwujac jaki z Probierza klaun ale czy naprawde sa tu jeszcze jacys ludzie sadzacy ze to on jest naszym problemem?
A ja ma nadzieję że ten (klaun) trener coś osiągnie. W Jadze też różnie mu szło. Ja mu cały czas dobrze życzę. Dla mnie jest trenerem który może to zrobić jak nikt inny...
Temat 2 Coraz większy ból dupy mają kibice gts o to że ten portal podpisał z nami współpracę :)
[quote='xyzKSC' pid='1331834' dateline='1534452869']
A ja ma nadzieję że ten (klaun) trener coś osiągnie. W Jadze też różnie mu szło. Ja mu cały czas dobrze życzę
[/quote]
Kulesza>>>>>>> nasze korpo
[quote='squier strat' pid='1331835' dateline='1534453125']
A ja ma nadzieję że ten (klaun) trener coś osiągnie. W Jadze też różnie mu szło. Ja mu cały czas dobrze życzę
[/quote]
Kulesza>>>>>>> nasze korpo
[/quote]
Że co?
A ja ma nadzieję że ten (klaun) trener coś osiągnie. W Jadze też różnie mu szło. Ja mu cały czas dobrze życzę. Dla mnie jest trenerem który może to zrobić jak nikt inny...
Temat 2 Coraz większy ból ***** mają kibice gts o to że ten portal podpisał z nami współpracę :)
[/quote]
Koorwa, temu chłopu nie szło nawet w dwu osobowej rodzinie. Czego Ty wymagasz od gościa.
[quote='Sehtan' pid='1331818' dateline='1534450876']
No to mamy pożegnanie z europejskimi pucharami z przytupem - III runda eliminacji LE i wszystkie polskie drużyny out ... w sumie to smutne.
[/quote]
Smutne/ najweslesze jest to ze to kibice dają się nabrać na te chochlę gowna i chodzą na mecze lub przełącza na kanał , na którym klepią te koorwy żeby zobaczyć czy PRZYPADKIEM nie wygrywają.
Czy ten cały Knur czy tam Knura z Lovekraków nie wypowiadał się swego czasu na naszym forum?
Problemem polskiej piłki nie jest za mała ilość Polaków w składzie, czy inne tego typu bzdury, ale to, że godzimy się na przeciętność i za tę przeciętność przepłacamy wiele razy, a te media pieprzące o Polakach w naszych klubach i limity obcokrajowców robią jeszcze większą szkodę.
Piłkarze w naszych klubach mają za dobrze, młodzi i dobrzy jeżeli są ambitni wydupcają z tej ligi jak najszybciej, a zostają przeciętniacy, którym zależy żeby jedynie zostać w tym bagnie i żeby hajs się zgadzał, zero ambicji tyko jak to dobrze kiedyś nasz Janusz powiedział:" kupić dziesięcioletnie BMW i wozić się po klubach jako Pan piłkarz", dlatego piłkarzyki często grają przeciw trenerom(jak wyczują zagrożenie), dlatego jest takie gówno.
A całe zło zaczęło się chyba od gtsu(nic dziwnego), zaczęli jakiś debilny wyścig zbrojeń (zamiast postawić na zbudowanie jakichś baz i włożyć kasę w szkolenie), zaczęło się przepłacanie słabych kopaczy i trwa to do dzisiaj.
Powinniśmy zrobić coś na wzór ligi australijskiej (maksymalny kontrakt 10 tys zł. i np. trzy kontrakty gwiazdorskie).
Resztę hajsu w szkolenie, niestety efekty będą dopiero za paręnaście lat, ale co nam to robi za różnice skoro i tak jesteśmy na dnie.
Niestety nierealne, bo polską piłkę opanowały hieny( Bońki, Piekaria, Webery, Mandziary i inne obszczymury), którym zależy aby taki stan jak jest utrzymać, bo dzięki temu żyją jak pączki w maśle.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
D.J.Cat, Goście (2)