Pamiętam jak pisałem na tym forum że Jagiellonia zrobi psikusa dziennikarzom z Warszawy i zostanie mistrzem :D No to mamy dzisiaj hit. Bawiąc się w Nostradamusa strzelam na zwycięstwo Legii, która kolejkę-dwie przed końcem i tak zostanie wyprzedzona przez klub z Podlasia.
[url=https://mpolski.pl/prosze-panstwa-o-hit/]https://mpolski.pl/prosze-panstwa-o-hit/[/url]
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Nie wyprzedzi, już sędziowie się o to postarają.
Na opłaty za użytkowanie stadionu ni ma, a na kontrakt Brleka jest
Ze tez miasto nie weźmie się za to scierwo
Czy jest na kontrakt to bym pewny nie był , no chyba że mu z góry zapłacili za pół roku.
- Edytowany
Trener Lecha na konferencji przed jutrzejszym meczem:
Wiem, że w Lechu oczekiwania są większe niż możliwości. Podam przykład - my podpisujemy piłkarza, który zarabia 5 tysięcy euro, a Legia w tym samym czasie takiego, który dostaje 35 tysięcy. A to ode mnie wymaga się tego, że muszę być pierwszy przed Legią. Rozumiecie? Ale OK, podaję to tylko jako ciekawostkę. Akceptuję bowiem to i nie chcę szukać alibi. Pierwszy raz coś takiego powiedziałem, ale zrobię wszystko, żebyśmy byli na koniec na pierwszym miejscu.
(głos z sali): Co mają powiedzieć trenerzy Jagiellonii, Arki, Korony, gdy przepaść finansowa między nimi a Lechem jest większa niż między Lechem a Legią?
Jest większa, ale presja żadna. A w Poznaniu ona jest ogromna.
---------
No to trenerze czas zmienić klub na taki gdzie nie ma presji.
Nawet nie żartuj, Probierz jest ok :)
Niestety walka o mistrzostwo w przyszłym sezonie będzie raczej trudna, bo Legia odjeżdża. Co nie zmienia faktu że wicemistrzostwo przy tym trenerze którego mamy jest sprawą otwartą
Odjeżdża, dało się zauważyć w dwóch ostatnich meczach, a ten Eduardo to większy czarodziej od Majorosa
[quote='starysqrwysyn' pid='1306133' dateline='1519769350']
Niestety walka o mistrzostwo w przyszłym sezonie będzie raczej trudna, bo Legia odjeżdża. Co nie zmienia faktu że wicemistrzostwo przy tym trenerze którego mamy jest sprawą otwartą
[/quote]
Taa odjeżdża już od paru sezonów - tylko jak dwa ostatnie mecze pokazały ten odjazd jest raczej na papierze
[quote='Karvin' pid='1306161' dateline='1519804157']
[/quote]
Taa odjeżdża już od paru sezonów - tylko jak dwa ostatnie mecze pokazały ten odjazd jest raczej na papierze
[/quote]
O pomocy "arbitrów" nie wspomnę .
Ostatnie 2 mecze dobitnie pokazały jak zależą od pomocy sędziów.
U nas dzięki Frankowskiemu wywieźli remis, Stefański już nie był taką dziwką i przegrali 0-2.
Jaga tak na nich siadła ze chyba żaden sędzia nie byłby w stanie im pomóc .
- Edytowany
[quote='Craxoholik' pid='1306220' dateline='1519819245']
Jaga tak na nich siadła ze chyba żaden sędzia nie byłby w stanie im pomóc .
[/quote]
Nie wierzysz w polskich sędziów ;)
Odpowiednio zmotywowani nie takich kozaków usadzali.
Myslę, że wczoraj byli wk...ni za czarną niewdzięczność i pazerność Jozaka, który zamiast dziękować za uratowanie remisu miał pretensje, że mu karnego z doopy nie gwizdnęli
Mateusz Cholewiak oficjalnie w Śląsku
Ehh będzie mnie serce bolało patrząc na przyjaciela grającego dla malinowych ale cóż to był ostatni moment dla niego.
[quote='Karvin' pid='1306161' dateline='1519804157']
[/quote]
[/quote]
no niby tak, ale 5 ostatnich sezonów to 4 mistrzostwa więc to o czymś świadczy. Ja nie mówię że nie mamy szans na mistrzostwo, ale jednak nie ma się co napalać napalać na przyszły sezon, i miejsce 3 czy nawet 6 przyjąć z pokorą
Napalać na MP się trzeba, a ewentualne miejsce 2 lub 3 przyjąć ze stosowną dla tych miejsc radością. Każde miejsce powyżej 14 zostanie przyjęte ze stosowną dla niego, proporcjonalnie mniejsza radością.
Legia Warszawa rozstała się z Maciejem Dąbrowskim. Umowa rozwiązana została za porozumieniem stron. Defensor w ekipie aktualnego mistrza Polski występował od sierpnia 2016 roku.
Dąbrowski do Legii trafił z Zagłębia Lubin. Wcześniej reprezentował barwy m.in. Pogoni Szczecin, Olimpii Grudziądz i Zawiszy Bydgoszcz. Łącznie w drużynie Wojskowych rozegrał 42 spotkania, w których strzelił cztery gole i zaliczył dwie asysty. Dwukrotnie pojawiał się na boisku w spotkaniach Ligi Mistrzów. Wystąpił w otwierającym fazę grupową starciu z Borussią Dortmund (0:6) i kończącym ją starciu ze Sportingiem Lizbona (1:0).
za https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/maciej-dabrowski-nie-jest-juz-pilkarzem-legii-warszawa/hkyf3q8
Ten to się nagrał .
Napastnik Lecha Poznań z urazem kolana
Zaledwie kwadrans trwał występ Elvira Koljicia w meczu ze Śląskiem Wrocław (2:1). Bośniak doznał urazu kolana i niewykluczone, że czeka go dłuższa przerwa.
22-letni napastnik zaczął spotkanie w podstawowym składzie, lecz po starciu z Mariuszem Pawelcem nie mógł kontynuować gry i zmienił go Ołeksij Chobłenko.
W czwartek Elvir Koljić przeszedł badanie rezonansem magnetycznym. Nie dało ono pełnej odpowiedzi na pytanie jak poważna jest jego kontuzja. Więcej szczegółów będzie znane dopiero po piątkowym badaniu uzupełniającym.
za https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/740802/napastnik-lecha-poznan-z-urazem-kolana
Kibice trzecioligowego Widzewa Łódź znów zadziwili piłkarską Polskę, ustanawiając kolejny rekord w zakupie karnetów. W piątek fani czterokrotnego mistrza Polski kupili w sumie 15904 karnety na nadchodzą rundę wiosenną [b]trzeciej ligi[/b], grupy pierwszej. http://www.sport.pl/pilka/7,64946,23092528,kibice-widzewa-lodz-nie-przestaja-zaskakiwac-wlasnie-pobili.html#Z_BoxSportLinkImg
Z ciekawości sprawdziłem ile średnio kosztuje karnet - wychodzi że dla standardowego kibica na [b]III ligę[/b] około 130 złotych za rundę - u nas na [b]ekstraklasę[/b] 230. Zaiste słusznym jest bojkot ...
[quote='przegorzalik' pid='1306602' dateline='1520011851']
Kibice trzecioligowego Widzewa Łódź znów zadziwili piłkarską Polskę, ustanawiając kolejny rekord w zakupie karnetów. W piątek fani czterokrotnego mistrza Polski kupili w sumie 15904 karnety na nadchodzą rundę wiosenną [b]trzeciej ligi[/b], grupy pierwszej. http://www.sport.pl/pilka/7,64946,23092528,kibice-widzewa-lodz-nie-przestaja-zaskakiwac-wlasnie-pobili.html#Z_BoxSportLinkImg
Z ciekawości sprawdziłem ile średnio kosztuje karnet - wychodzi że dla standardowego kibica na [b]III ligę[/b] około 130 złotych za rundę - u nas na [b]ekstraklasę[/b] 230. Zaiste słusznym jest bojkot ...
[/quote]
Po pierwsze pomyliłeś tematy bo te psy nie są naszym rywalem i długo nie będą.
Druga sprawa to liga nie ma żadnego znaczenia. Lache wykładam na lige. Jeśli Ty chodzisz na ligę to pozdro ale ja i wielu innych h wykłada lache. Konkluzja jest prosta. Mają dwa razy tańsze karnety od nas. Mają więcej chętnych. Plus efekt nowego stadionu i ciśnienie na wielka odbudowe. W takich warunkach wykręcili byśmy dokładnie taki sam wynik.
Gdyby zostali potraktowani przez właściciela jak my przez filipiaczka to też by zrobili bojkot. Z tym że różnica pewnie byłaby taka że u nich by stadion świecił puatkami.
Bez odbioru
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)