Lech nie jest slaby .. jest fatalny !
Wynik jak najbardziej sprawiedliwy ... majac takich pilkarzy, grac taka bryndze to trzeba naprawde sie starac :)
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Słaby ten Lech jak siedem nieszczęść, dobrze że przynajmniej nie przegrali ...
Nawet nie zauważyłem, że w GTS-ie nastąpiła zamiana trenerów - asystent zastąpił trenera i na odwrót :D
Wstyd, że przegraliśmy z takim Lechem. Chociaż trzeba przyznać, że Przybył wypaczył wynik nie dyktując karnego po faulu Popovicia. Ale obie druzyny tragicznie słabe.
Niedobrze że Lech stracił gola w doliczonym czasie gry, z drugiej strony na własne życzenie bo zagrał słabiutko. Natomiast jest bardzo wkurzający ten powtarzający się fart psiarni, kolejny mecz w którym zdobywają bramkę w końcówce lub w doliczonym czasie ( Lech, Piast, Płock) z nami Patrycja też zmniejszyła rozmiary porażki w końcówce.
e tam, ja pamiętam jak ich Kiełb dobił.
Zresztą nic to nie zmienia-dalej na 16 miejscu
Dobry wynik, my zostajemy na szóstym, gts nadal ostatni. Czego chcieć więcej? ;)
Raczej kolejorz słaby.. nie wiem jak mogliśmy z nimi przegrać :(. Teeteh to takie babole sądzi że głowa mała, widac że idą w oszczędności z takimi grajkami.
A choćby tego, że Lech im nie odskoczył na 8 punktów i nie "przyszachował" im wolnego miejsca w górnej ósemce.
No bo policzmy: cztery aktualnie pierwsze ekipy + MY + cwks więc przy dzisiejszym zwycięstwie Lecha tylko jedno miejsce byłoby "poza kontrolą".
Częściej Panowie trza wznosić kieliczy ku czci św. Zwisława (no pamiętać by pierwszego dnia wiosny dobrze utopić Zwisłannę).
[quote='Orlean' pid='1193355' dateline='1476643455']
Niedobrze że Lech stracił gola w doliczonym czasie gry, z drugiej strony na własne życzenie bo zagrał słabiutko. Natomiast jest bardzo wkurzający ten powtarzający się fart psiarni, kolejny mecz w którym zdobywają bramkę w końcówce lub w doliczonym czasie ( Lech, Piast, Płock) z nami Patrycja też zmniejszyła rozmiary porażki w końcówce.
[/quote]
To nie jest niestety fart tylko jaja które wpoił im Wdowczyk. Przecież oni biegali cały mecz szybciej od Lecha (może dlatego że na czterech łapach a nie dwóch nogach). A Patrycja to na Duracellach jedzie gdy innym odcina prąd...
Może smarują pyski maścią na odmrożenia?
To nie fart tylko zwykła wola walki, której nierzadko nam brakuje w końcówce
Nie ma szans żeby długo tak uciągneli. Fart i siła się kiedyś skończą.
Nie oglądałem całego meczu tylko fragmenty i jak onych niecierpię to chcąc być obiektywnym muszę przyznać , że /przynajmniej w tych fragmentach/ byli niestety lepsi .
Oni nadal sportowo nie są drużyną do spadku, trzeba to sobie obiektywnie powiedzieć.
Tak, jak wcześniej pisałem, ich wyniki na ten moment schodzą na dalszy plan, bo o przetrwanie walczą w gabinetach. Ekonomia jest bezlitosna, nie będzie siana, to wcześniej czy później padną, będzie siano, przetrwają.
Choć, jeśli nie nastąpi cud (czytaj szejk czy inny miliarder), raczej mogą zapomnieć o byciu czymś więcej niż tylko ligowym średniakiem.
[quote='szuwarek' pid='1193299' dateline='1476637111']
Kolejorz taki słaby, czy GTS taki mocny :huh:
[/quote]
Jednak GTS już mocny. Mączyński zagrał wczoraj pierwsze skrzypce. Boczni obrońcy Tj. Jović i Sadlok raz po raz przedostawali się w pobliże bramki Lecha a niezmordowana Patrycja wręcz zajechała prawego obrońce Lecha.
Derby, które zbliżają się szybkim krokiem, zapowiadają się chyba na wysokim poziomie.
[quote='szuwarek' pid='1193427' dateline='1476712441']
[quote='szuwarek' pid='1193299' dateline='1476637111']
Kolejorz taki słaby, czy GTS taki mocny :huh:
[/quote]
Jednak GTS już mocny. Mączyński zagrał wczoraj pierwsze skrzypce. Boczni obrońcy Tj. Jović i Sadlok raz po raz przedostawali się w pobliże bramki Lecha a niezmordowana Patrycja wręcz zajechała prawego obrońce Lecha.
Derby, które zbliżają się szybkim krokiem, zapowiadają się chyba na wysokim poziomie.
[/quote]
Dobrze , że u nas też forma w górę .Oj będzie się działo .
Derby za trochę mniej niż dwa miesiące. To sporo czasu. Dzisiejsza forma nasza i tamtych nie ma żadnego znaczenia w tym momencie.
Zobaczymy, kto u onych dotrwa do derbów, jeśli kasa się skończy...
A ja tak ośmielę się zwrócić uwagę, na sytuację u nas. Co będzie jak Comarch kiedyś tam przestanie być właścicielem i sponsorem Pasów? Odległa przyszłość, ale kiedyś ten dzień niestety nadejdzie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)