Sehtan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie wiem co się dzieje, ale dawno nie widziałem
> aby nasi piłkarze grali z takim zaangażowaniem.
> Kundle chyba przyjechały wyciągnąć
> przynajmniej remis bo jak można inaczej
[b]> wytłumaczyć perfidną grę na czas Cierzniaka
> przy stanie 1:1 po piętnastu minutach?[/b]
Nie wiem gdzie siedziałeś ale na E1 było czuć jakiego Cierzniak Kloca postawił ze strachu. To jest po
prostu bardzo słaby bramkarz. Pokazał to u nas i w meczu Rzeki z Górnikiem i właśnie w Derbach. Widać było po twarzy że chce żeby się to już wszystko skończyło,
a co do umiejętności to mógłby Pilarzowi buty czyścić.
GTS naprawdę najsłabszy w Historii, Gorszy Sportowo i mniej zaangażowany od nas.
Te Głowackie Brożki i Boguskie przeszły obok meczu. Więc tym bardziej szkoda że tylko remis.
-
-
Cracovia-Wisła 1 : 1
Ja chyba inny Mecz oglądałem. Czlapanie calego zespołu w takim meczu to kryminał. W dodatku sreten i polczak robiący błędy ala zytko...
Wystarczyło uszczelnić obronę i ładować dzidy w pole karne. Glowacki i spolka sami by n am bramke dali bo bylo posrani jak nigdy...
Tak, jak sądziłem - tamci naprawdę sprężyli się maksymalnie. Bo chcemy czy nie, ale w większości to oni papiery na granie mają i grać potrafią. I tu dobrze grali. A my - cóż - tak się gra, jak przeciwnik pozwala...
Bardzo chciałem, by im w końcu nasi solidnie dokopali, ale w sumie cieszę się z tego remisu. Bo jednak mogliśmy też przegrać... A jaka byłaby wtedy radość w ZOMO-FAN-CLUB, jaki byłby triumf z przełamania...
Najbardziej mi szkoda tego słupka Covillo. Pech...
A nasi robili, co mogli. Walczyli i trzeba im podziękować za walkę i ten remis. Mogło być lepiej, ale mogło być też gorzej.
To ja chyba inny mecz oglądałem, do moim zdaniem właśnie zaangażowaniem i ruchliwością gieteesiacy wywalczyli ten remis.
Panowie 12 mecz bez porażki!!!
Po meczu czułem ogromny niedosyt, bo z góry nastawiłem się na przekonujące zwycięstwo. Niestety goście zrobili na mnie dobre wrażenie, raczej też będą walczyć o pierwszą ósemkę. My natomiast mamy 11 mecz bez porażki. Trzeba robić swoje i w kolejnych meczach punktować. A z sąsiadką wygramy na Reymonta - czas w końcu tam zwyciężyć :)
fiedka Napisał(a):
> Uszło z balonika powietrze. Dość słabe zawody
> z naszej strony
sterby Napisał(a):
> psssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
> sssssssssssssssssssssssssssssssssssss...
DiegoKSC Napisał(a):
> Zmiany (oprócz Buby) z dupy. Budzik tragedia
> Posejdona, gdzie Kapustka?
Rock Napisał(a):
> Ja chyba inny Mecz oglądałem. Czlapanie calego
> zespołu w takim meczu to kryminał.
wdech wydech wdech wydech
Tojarobiezamęt Napisał(a):
> Słabo słabo słabo.... Nie wykorzystaliśmy
> takiej okazji aby wygrać derby i to
> zdecydowanie...
To już jedna z waszych ostatnich okazji, za 3-4 lata zagracie se derby z Dalinem, może je nawet wygracie zdecydowanie
Jakkolwiek będziemy to oceniać to jest poza dyskusją, że straciliśmy szansę aby wreszcie urwać łeb ubeckiemu lucyferowi i oddalić się od tej kliki na odległość 6 punktów.
Spodziewałem sie zwycęstwa, choć jestem pesymistą. Prawdą jest remis. Ciesze sie i niech na Reymonta dalej boją sie bo to już jest lepsza Cracovia. Frekwencja to nie zmartwienie gdy jest więcej niż 300.
GTS dal z siebie wszystko Panowie, widac bylo na boisku ze byli bardzo zaangazowani. Oni wcale nie sa tacy slabi, jak sie niektorym wydaje...
No GTS był zaangażowany i my też nie odpuszczaliśmy - Derby. Jeśli ktoś widział "przejście obok meczu" to sorry. Tak się też zreflektowałem, bo widziałem idiotyczne oblewanie piłkarzy kundli napojami jak wyrzucali czasem piłkę z autu - przecież to bez sensu. Nie ma tam Małeckiego, który swoim zachowaniem i wypowiedziami zasłużył na jakikolwiek brak szacunku.
Generalnie gwizdy to normalka i jakas $%#^& od czasu do czasu też poleci ale z tym rzucaniem czymś w kogoś to przesada. Teraz był remis to może na wyjeździe w końcu wygramy :) Brawo dla zespołu za walkę do końca.
mimo wszystko dla mnie remis z tym towarzystwem jest porazka bo jednak psiarnia grala tylko z kontry w sumie oprocz gola to nie mieli z tego co pamietam zadnej sytuacji z drugiej strony my nic nie zagralismy ale dyktowalismy tempo i przede wszystkim wkurwil mnie ten nazelowany budzinski kurwa chyba dyscypliny mu sie pomylily i powinien rywalizowac z korzeniowskim i zjawinski ktoremu sie nie chce wracac kurwa messi sie znalazl
farciarz2 Napisał(a):
> Jakkolwiek będziemy to oceniać to jest poza
> dyskusją, że straciliśmy szansę aby wreszcie
> urwać łeb ubeckiemu lucyferowi i oddalić się
> od tej kliki na odległość 6 punktów.
Przy minimum zaangażowania najbliższych trzech rywali gts-u oraz zakładając podtrzymanie przez nas formy z ostatnich meczów możemy spokojnie po 5 kolejce mieć nad nimi i 10 punktów przewagi ...
Ludziska zejdzcie na ziemię !!! :)
Ja wiem że serce by chciało ale potem znowu będą ogromne rozczarowania a tu żadna drużyna nie jest poza zasięgiem nikogo - wystarczy większe zaangażowanie i nie raz jest po Lechu czy Legii.
Bujanie w obłokach nikomu krzywdy nie zrobi :)
Podsyłam [url=http://www.pilka24.com.pl/video-cracovia-1-1-wisla-krakow-skrot-meczu-i-bramki/]skrót meczu[/url]. Ten mecz można było wygrać, ale mimo wszystko nasza postawa cieszy :)
Po cichu też liczyłem na pewne zwycięstwo .Wczorajszy mecz pokazał, że ani my nie mamy składu na puchary ani milicji nie powinien grozić spadek .Wczoraj gdyby nie gapiostwo w obronie zaraz na poczatku meczu to mogło być dużo lepiej . W pierwszej połowie nasi grali bardzo dobrze, przeciwnik mial dużo szczęścia, że skończyło się na jednym golu .Druga połowa obustronnie słabsza z lekką przewagą przeciwnika . I tu nasuwa się pytanie czy z naszych troszkę uszlo powietrze czy była to taktyka aby meczu nie przegrać ? Ogólnie mecz bardzo dobry z zaangażowaniem po obydwu stronach .Na pewno nikt nie odpuszczał , piłkarze grali na miarę swojej aktualnej formy .
Tez, byłem przekonany, ze wygramy zdecydowanie. Oglądałem zwisłe z Górnikiem i wczoraj z nami. To były dwie różne zwisły.. Wczoraj, zagrali na maxsa, to było widać. To , były Derby !
Ten, wczorajszy mógł się potoczyć ,całkiem inaczej.. gdyby nie stracona, szybciutko bramka, która uciszyła stadion i mnie również. Zburzyła wszystko co było planowane..
Moglismy wygrac ale mogliśmy również przegrać. Ja, dziekuje ,za remis. Niech passa, bez przegranego meczu, trwa nadal...
kur.. mać ten mecz można było wygrać, tak słabych jeszcze ich nie widziałem, inna sprawa że my jeszcze nie dojrzeliśmy do roli faworyta w meczu o takim ciśnieniu, oba zespoły licytowały się na babola meczu, na szczęście dla nas wygrali goście, w ataku słabo, brak napadziora kuje w oczy, tym bardziej dziwi że zamiast na szpicy dać Rakelsa, Jedriska lub Zjawe biega tam najpierw Cetnarski (świetny mecz) a później Budzik. Djaliba "zaliczył" w 85min akcje meczu, mógł być bohaterem a ... bał się piłkę kopnąć, ja bym tam głowę wstawił byle piłka poleciała w światło bramki, ale widocznie mam inne priorytety
4pkt po 2 meczach to świetny wynik biorąc pod uwagę rywali jakich mieliśmy, oby tak dalej, klepać słabych, urywać punkty mocnym i będzie dobrze, jest dobrze!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)