Trenerze jestem pod wrazeniem !
pomijajac to , ze jestes moim jednym z najlepszych trenerow Cracovii to szacun za taktyke!
SUper ustawienie z Botem i Zawisza w sezonie zasadniczym a pozniej wyciagniecie wnioskow po "wtopie" z Botem ktore przeklada sie na .....jak by nie bylo pogrom w Lecznej ! X(
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
Z ta "wtopą" z Botem to gruba przesada - gdyby się Miro nie potknął przy piłce to byśmy wygrali.
Za dzisiejszy mecz wielkie brawa ale......nie rozumiem dlaczego mając w perspektywie wtorkowy mecz nie zrobił pan wcześniej zmian - czyżby nasi zawodnicy byli niezniszczalni ?!
Oby tak było.
Obiecał pan punkty w Łęcznej , dziękuję za dotrzymanie słowa .
Szkoda, że nie mamy okazji spróbować się z kimś z wyższej półki. Przygotowania do nowego sezonu to bedzie wielka niewiadoma.
(WIKTORIA)(tu)(tu)(tu)(tu)
Brawo Trenerze!!!
Nareszcie jakiś myślący trener, ustawiający drużynę pod przeciwnika.
piotrek67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Za dzisiejszy mecz wielkie brawa ale......nie
> rozumiem dlaczego mając w perspektywie wtorkowy
> mecz nie zrobił pan wcześniej zmian - czyżby
> nasi zawodnicy byli niezniszczalni ?!
> Oby tak było.
Bo są widocznie świetnie przygotowani co zresztą widać.
Rock Napisał(a):
> Szkoda, że nie mamy okazji spróbować się z
> kimś z wyższej półki. Przygotowania do nowego
> sezonu to bedzie wielka niewiadoma.
No to zatrudnić Podolińskiego na same przygotowania ;).
Redcclise Napisał(a):
> Mówiłem że nie ma wielkiego problemu z
> zawodnikami - na tą ligę są przecież
> wystarczający.
> Problem był z trenerem. Super, że w końcu mamy
> trenera z prawdziwego zdarzenia! :)
> Wyniki wynikami, ale widać tez zmianę w jakości
> gry, w wyprowadzaniu piłki, w kryciu. Dobra
> robota!
Dopóki grajkowie nie zapragną go zwolnić z pewnością nie będzie miernotą, tak jak ongiś Szatałow ;)
Z Bełchatowem tyle było zastrzeżeń do Zielińskiego (całkowicie z dupy zresztą, bo mecz położyli wtedy w 100% grajkowie), a dziś wszystko ok? SERIO? :D
Ależ wy jesteście result-oriented :D
w relacjach trener-zawodnicy, w 90% jestem po stronie trenera, i nie chodzi o to, by być talibem ;) Brawo trenerze, oby TO PAN BYŁ TYM TRENEREM NA LATA W CRACOVII !
Co do zmian, wszyscy spodziewali się ich wcześniej, gdzieś od 60 minuty. Ale może w obliczu meczu walki, jak zapowiada się spotkanie z Zawiszą, trener uznał za ważniejsze mentalne podbudowanie zawodników - że mogą wytrzymać 93 minuty, że dają radę i nie obniżają poziomu. A może uznał, że warto poćwiczyć to, że dobrze piłka chodzi pod pressingiem i potraktował ostatnie 20 minut treningowo:)
napisałem, ze z zachwytami / krytyką wstrzymam się do meczu z Łęczną. I dobrze. Tak jak na 2 ostatnich wyjazdach - nie dominowaliśmy nawet za (nie)dawnych czasów posiadania 75 - 25 %. Bo dziś, gdyby Rakels nie miał rozregulowanego celownika - to byłoby z 7:0
Gratulacje Trenerze, że pan to stara się poskładać. I jak na razie Panu wychodzi.
Ale na ochy i achy przyjdzie czas, gdy będzie "matematyczne" utrzymanie ;)
kompletnie nie wiem o co tu biega? dlaczego wczesnniej tak nie grali? nie umieli? a moze nie chcieli?
Już tam kibice klęski jątrzą i dopatrują się spisku.
Ja jestem kibicem sukcesu i bardziej mi się podoba jak wygrywają, niech robią to jak najdłużej!
Niech jednak kibice klęski nie tracą nadziei pewnie kiedyś znowu przegramy.
Bardzo sie ciesze z tych sukcesow tylko dlaczego wczesniej ci sami gracze ledwo po 1-0 wygrywali, jesli wcale. Zadawanie takich pytan wcale nie jest szukaniem dziury w calym.
No ale po co drążyć temat? Niech np. portal "wzeszło" podchwyci "aferę" i rozdmucha w swoim stylu i już 50 milionów kibiców rzecznych będzie machać ogonkami z zachwytu. Na co nam to?
cóż ...
delektując się rumem z colą wsłuchany w zacny stukot kostek lodu o ścianki szklanki zastanawiam się ile jeszcze takich pięknych chwil przyjdzie nam wszystkim celebrować i zachwycać się naszą wreszcie zwycięską Cracovią ...
chwil które choć ulotne napawają optymizmem na lepsze jutro ...
trzy wygrane i remis ...
gratuluję i życzę Panu Trenerze i nam wszystkim by ten piękny sen trwał w najlepsze ...
pozdrowienia z Rotterdamu dla wszystkich braci i sióstr w pasiastej wierze ...
p.s.
rum & cola & Cracovia
idealne połączenie ...
:)
Kajak Napisał(a):
> No ale po co drążyć temat? Niech np. portal
> "wzeszło" podchwyci "aferę" i rozdmucha w swoim
> stylu i już 50 milionów kibiców rzecznych
> będzie machać ogonkami z zachwytu. Na co nam to?
Wyczuwam syndrom oblężonej twierdzy, zapewniam, że są inne sposoby na trzeźwy ogląd na Cracovię, który jednocześnie nie jest tożsamy z przysłowiową "lożą szyderców"
Aston przekonałeś mnie. To trzeba wyjaśnić , nie możne być tak że wygrywamy i wygrywamy, trzeba coś z tym zrobić.
A ktoś tu jeszcze trzezwy pozostał ?...chyba tylko kierowca autobusu.
W górę serca,panowie...
nosz kurcze - ledwo 4 pkt nad miejscem spadkowym a (prawie) wszyscy dostają orgazmu...
...więc wypijmy jeszcze... (fajnie, że dziś sobota, a nie niedziela - wg czasu realnego, a nie forumowego :)-D )
sorry - dopiero teraz zauważyłem, że czasy się zjechały. Wow - jestem pod wrażeniem :)o
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)