Jedno jest pewne, gdy idą trudne czasy: trener musi mieć charakter, a nie być hamletyzującym defetystą typu odejdę, nie odejdę, w projekt wierzę albo nie wierzę. Defetyzm jest zaraźliwy, a piłkarze szczególnie wystawieni na ten podły zarazek. W trudnych warunkach defetyzm to szczególnie ciężkie przewinienie.
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
[quote]#post1716217 Jedno jest pewne, gdy idą trudne czasy: trener musi mieć charakter, a nie być hamletyzującym defetystą typu odejdę, nie odejdę, w projekt wierzę albo nie wierzę. Defetyzm jest zaraźliwy, a piłkarze szczególnie wystawieni na ten podły zarazek. W trudnych warunkach defetyzm to szczególnie ciężkie przewinienie.[/quote]
Wszystko się zgadza ale żadnego projektu nie ma.. Chyba, że projekt jest a początki podobno w biznesach bywają trudne. Może jesteśmy w gorącej wodzie kąpani i efektów oczekujemy natychmiast. OK... Można odpuścić jeden, czy dwa sezony aż sytuacja w klubie ustabilizuje się i projekt odpali ale trudno czekać na efekty na 200-lecie klubu,
Brać Kolendowicza jeżeli w sobote drużyna Elsnera nie zdobędzie 3 punktów.
Coś więcej o tym Kolendowiczu? bo nigdy się nie przyglądałem co on tam proponuje.
Michniewicza oczywiście wrzuciłem żartem. Gdyby nawet to pewnie oczekiwania finansowe i również własny sztab (?) są ponad możliwości.
Robert Kolendowicz - Profil trenera | Transfermarkt https://share.google/6JYW7WpAXse8IGHxK
Kurde jakoś nie mogę sobie przypomnieć tego gościa, ale ewidentnie był taki.😅
Kolendowicz mi się bardzo dobrze kojarzy jako człowiek. Grał krótko w Lechu ale głównie związany z Pogonią.
Uważam, że stracił pracę bezsensu więc jest to dobry kandydat ale tu musiałby się wypowiedzieć kto zna się na profilu czy będzie pasował do gry jaką Cracovia chce prowadzić.
[quote]#post1716264 Kolendowicz mi się bardzo dobrze kojarzy jako człowiek. Grał krótko w Lechu ale głównie związany z Pogonią.
Uważam, że stracił pracę bezsensu więc jest to dobry kandydat ale tu musiałby się wypowiedzieć kto zna się na profilu czy będzie pasował do gry jaką Cracovia chce prowadzić.[/quote]
Primo. Wizualnie baaaardzo podobny do Elsnera...
Secundo. Formacja preferowana 4-3-3 ofensywnie
I reszta : czy wogóle jest rozważana zmiana trenera...
Lektura forum pomaga lepiej zrozumieć atmosferę panującą kiedyś na sejmikach szlacheckich i polach elekcyjnych :)
[quote]#post1716285 Lektura forum pomaga lepiej zrozumieć atmosferę panującą kiedyś na sejmikach szlacheckich i polach elekcyjnych :)[/quote]
Można by jeszcze pomyśleć o wprowadzeniu możliwości - weta 😉
[quote]#post1716264 ... kto zna się na profilu czy będzie pasował do gry jaką Cracovia chce prowadzić....[/quote]
A czy ktos wogole wie co chce Cracovia grac... ? Mysle ze wszystko lepsze niz jednostajne kopanie po bokach i balonowanie pilki w pole karne...
Oczywiście ale kto ma wiedzieć jak nie zarządzający :) by nie okazało się, że wzięto Magatha a sami Zielińscy w składzie :)
7 dni później
Dawid Szwarga będzie wolny - chyba najlepsza realna opcja przy oszczędnościach w iście amebykanskim stylu
[quote]#post1717315 Dawid Szwarga będzie wolny - chyba najlepsza realna opcja przy oszczędnościach w iście amebykanskim stylu[/quote]
Byłbym przeciw. Nie dla papszunizmu w Cracovii.
- Edytowany
A Szwarga to nie trenował ostatnio Arki?
Chyba Cię, @morata#15537 , pogięło
Owszem i właśnie go wyjebali.
- Edytowany
Weź trenera z Arki polecisz jak Arka
Ja wiem, że "nigdy nie spadnie...", ale z tym dyzmą by spadła na 100%
Styl gry mamy taki jak arka, albo i gorszy. On ze skladu wegla i papy robil wynik ponad stan. W Rakowie tez sie nie osmieszyl, a w Europie dosc dobrze sie pokazala jego druzyna. Dla mnie to bezpiecznijesza opcja niz Kolendowicz np. Mimo mlodego wieku ma wieksze doswiadczenie
- Edytowany
https://arkowcy.pl/artykul/14148/zmiana-trenera-w-gdyni-coraz-blizej-dawid-kroczek-blisko-arki.html
....
Ponyliłem wątki, przepraszam za zaśmiecanie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)