Jedno jest pewne, gdy idą trudne czasy: trener musi mieć charakter, a nie być hamletyzującym defetystą typu odejdę, nie odejdę, w projekt wierzę albo nie wierzę. Defetyzm jest zaraźliwy, a piłkarze szczególnie wystawieni na ten podły zarazek. W trudnych warunkach defetyzm to szczególnie ciężkie przewinienie.
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
[quote]#post1716217 Jedno jest pewne, gdy idą trudne czasy: trener musi mieć charakter, a nie być hamletyzującym defetystą typu odejdę, nie odejdę, w projekt wierzę albo nie wierzę. Defetyzm jest zaraźliwy, a piłkarze szczególnie wystawieni na ten podły zarazek. W trudnych warunkach defetyzm to szczególnie ciężkie przewinienie.[/quote]
Wszystko się zgadza ale żadnego projektu nie ma.. Chyba, że projekt jest a początki podobno w biznesach bywają trudne. Może jesteśmy w gorącej wodzie kąpani i efektów oczekujemy natychmiast. OK... Można odpuścić jeden, czy dwa sezony aż sytuacja w klubie ustabilizuje się i projekt odpali ale trudno czekać na efekty na 200-lecie klubu,
Brać Kolendowicza jeżeli w sobote drużyna Elsnera nie zdobędzie 3 punktów.
Coś więcej o tym Kolendowiczu? bo nigdy się nie przyglądałem co on tam proponuje.
Michniewicza oczywiście wrzuciłem żartem. Gdyby nawet to pewnie oczekiwania finansowe i również własny sztab (?) są ponad możliwości.
Robert Kolendowicz - Profil trenera | Transfermarkt https://share.google/6JYW7WpAXse8IGHxK
Kurde jakoś nie mogę sobie przypomnieć tego gościa, ale ewidentnie był taki.😅
Kolendowicz mi się bardzo dobrze kojarzy jako człowiek. Grał krótko w Lechu ale głównie związany z Pogonią.
Uważam, że stracił pracę bezsensu więc jest to dobry kandydat ale tu musiałby się wypowiedzieć kto zna się na profilu czy będzie pasował do gry jaką Cracovia chce prowadzić.
[quote]#post1716264 Kolendowicz mi się bardzo dobrze kojarzy jako człowiek. Grał krótko w Lechu ale głównie związany z Pogonią.
Uważam, że stracił pracę bezsensu więc jest to dobry kandydat ale tu musiałby się wypowiedzieć kto zna się na profilu czy będzie pasował do gry jaką Cracovia chce prowadzić.[/quote]
Primo. Wizualnie baaaardzo podobny do Elsnera...
Secundo. Formacja preferowana 4-3-3 ofensywnie
I reszta : czy wogóle jest rozważana zmiana trenera...
Lektura forum pomaga lepiej zrozumieć atmosferę panującą kiedyś na sejmikach szlacheckich i polach elekcyjnych :)
[quote]#post1716285 Lektura forum pomaga lepiej zrozumieć atmosferę panującą kiedyś na sejmikach szlacheckich i polach elekcyjnych :)[/quote]
Można by jeszcze pomyśleć o wprowadzeniu możliwości - weta 😉
[quote]#post1716264 ... kto zna się na profilu czy będzie pasował do gry jaką Cracovia chce prowadzić....[/quote]
A czy ktos wogole wie co chce Cracovia grac... ? Mysle ze wszystko lepsze niz jednostajne kopanie po bokach i balonowanie pilki w pole karne...
Oczywiście ale kto ma wiedzieć jak nie zarządzający :) by nie okazało się, że wzięto Magatha a sami Zielińscy w składzie :)
7 dni później
Dawid Szwarga będzie wolny - chyba najlepsza realna opcja przy oszczędnościach w iście amebykanskim stylu
[quote]#post1717315 Dawid Szwarga będzie wolny - chyba najlepsza realna opcja przy oszczędnościach w iście amebykanskim stylu[/quote]
Byłbym przeciw. Nie dla papszunizmu w Cracovii.
- Edytowany
A Szwarga to nie trenował ostatnio Arki?
Chyba Cię, @morata#15537 , pogięło
Owszem i właśnie go wyjebali.
- Edytowany
Weź trenera z Arki polecisz jak Arka
Ja wiem, że "nigdy nie spadnie...", ale z tym dyzmą by spadła na 100%
Styl gry mamy taki jak arka, albo i gorszy. On ze skladu wegla i papy robil wynik ponad stan. W Rakowie tez sie nie osmieszyl, a w Europie dosc dobrze sie pokazala jego druzyna. Dla mnie to bezpiecznijesza opcja niz Kolendowicz np. Mimo mlodego wieku ma wieksze doswiadczenie
- Edytowany
https://arkowcy.pl/artykul/14148/zmiana-trenera-w-gdyni-coraz-blizej-dawid-kroczek-blisko-arki.html
....
Ponyliłem wątki, przepraszam za zaśmiecanie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
zamorano, Goście (1)