[quote]#post1610080 A jak Dróżdż odnosi się do samych doniesień medialnych związanych z zatrudnieniem nowego trenera? - Oczywiście w futbolu trzeba mieć plan A, B, czy C, ale te informacje, które się niedawno pojawiły, to są pewne spostrzeżenia dziennikarskie, które są jednak dalekie od realizacji. Koncentruję się na tym, by pomóc trenerowi. Nie jest prawdą, że rozmowy z jakimkolwiek trenerem są na ostatniej prostej. Tak jak mówię, musimy mieć pewien plan działania - dodaje prezes Cracovii.
https://www.sport.pl/pilka/7,65039,30812169,trzesienie-ziemi-w-klubie-ekstraklasy-prezes-klubu-stawia-sprawe.html
[/quote]
Czyli jak pisalem, ktoś pokroju Skrobacza
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
- Edytowany
obstawiam decyzje w kontescie trenera na polowe kwietnia
wbrew pozorom dla Papszuna Cracovia bylaby ciekawym projektem, bo calkowicie od zera, czyli od spadkowicza potencjalnego do potencjalnego pudla , i majstra :)
sie rozmarzylem, kto mi zabroni
[quote]#post1610135 [quote]#post1610080 A jak Dróżdż odnosi się do samych doniesień medialnych związanych z zatrudnieniem nowego trenera? - Oczywiście w futbolu trzeba mieć plan A, B, czy C, ale te informacje, które się niedawno pojawiły, to są pewne spostrzeżenia dziennikarskie, które są jednak dalekie od realizacji. Koncentruję się na tym, by pomóc trenerowi. Nie jest prawdą, że rozmowy z jakimkolwiek trenerem są na ostatniej prostej. Tak jak mówię, musimy mieć pewien plan działania - dodaje prezes Cracovii.
https://www.sport.pl/pilka/7,65039,30812169,trzesienie-ziemi-w-klubie-ekstraklasy-prezes-klubu-stawia-sprawe.html
[/quote]
Czyli jak pisalem, ktoś pokroju Skrobacza[/quote]
Skrobacz byłby dobry, i pasuje do koncepcji prezesa
Skrobacz to zaraz spuści Podbeskidzie do 2 ligi.
Misiura ciekawy kandydat
https://weszlo.com/mariusz-misiura-wywiad/
[quote]#post1610072 Nie wiem po co wałkować temat Papszuna, przecież on tu nie przyjdzie bo nie chce przyjść do klubu który walczy o utrzymanie i ew. górną połówkę tabeli, poza tym jest dla nas za drogi. Tutaj trzeba ambitnego młodego trenera na dorobku, który jest głodny sukcesów. [/quote]
Mieliśmy już takich dwóch. Podoliński i Ulatowski.
czy wiadomo ilu mamy trenerów na etacie ? słyszałem, że zdarza się tak, że rozwiązanie kontraktu z trenerem i zatrudnienie nowego nie zwalnia z wypłacania pensji poprzednikowi .....
jest taka sytuacja u nas ?
Nie ma takiej sytuacji. Jeśli poprzedni trener rozwiaze kontrakt za poruzmiem stron lub znajdzie nowego pracodawcę, wtedy nic nie wypłacamy. Przykład gdyby teraz Jacek został zwolniony i do czerwca nie znalazł pracodawcy dalej obowiązuje go kontrakt z klubem,wtedy opłacamy trenera poprzedniego i obecnego.
Jak kogoś ciekawi ten temat to za miedzą są specjaliści od pensji równoległych.
[quote]#post1610158 czy wiadomo ilu mamy trenerów na etacie ? słyszałem, że zdarza się tak, że rozwiązanie kontraktu z trenerem i zatrudnienie nowego nie zwalnia z wypłacania pensji poprzednikowi .....
jest taka sytuacja u nas ? [/quote]
Takie rzeczy to w gts
oki dzięki za info, w sumie prezes złotowa do tego nie dopuści
[quote]#post1610162 Jak kogoś ciekawi ten temat to za miedzą są specjaliści od pensji równoległych.[/quote]
Bardziej super eksperci !
Trenerów dobrych i wolnych nie ma za wielu...szkoda Brosza
Jak doczłapie do baraży o tzw. Ekstraklasę jeszcze w tym sezonie i wygra w nich z ubeckim pomiotem............, nie szkoda.
Misja dziejów trenera Brosza:)
Tylko niech Angielskiego jakoś zakontraktuje.
Jeśli Szulczek to ze Szmytem. Polecam bramkę z Izraelem :)
[quote]#post1610233 Jeśli Szulczek to ze Szmytem. Polecam bramkę z Izraelem :)[/quote]
Zdecydowanie taki deal byłby nam.na korzyść. Szmyt bardzo mi się podoba.
[quote]#post1610159 Nie ma takiej sytuacji. Jeśli poprzedni trener rozwiaze kontrakt za poruzmiem stron lub znajdzie nowego pracodawcę, wtedy nic nie wypłacamy. Przykład gdyby teraz Jacek został zwolniony i do czerwca nie znalazł pracodawcy dalej obowiązuje go kontrakt z klubem,wtedy opłacamy trenera poprzedniego i obecnego. [/quote]
I tak i nie. Pamiętaj, że porozumienie stron może być takie, że jednak trenerowi będą płacić:)
Ja bym proponował deal bezgotówkowy.
Zielińskiego na Dyrektora Sportowego do końca kontraktu.
Dobrego trenera, który w porę reaguje na to, co się dzieje na boisku... na wczoraj.
Co nam po takim DS, który do końca kontraktu będzie pierdział w fotel?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)