1. Probierz może i nie miał dokładnie tego, co chciał, ale wagon szrotu udało mu się sprowadzić. Nie chce mi się liczyć, ale przerób coś między 10 a 20 sztuk.
2. Zieliński zażądał 2-3 klasowe transfery i dostał 4: Konoplianka, Makuch, Oshima, Kallmann. Chyba że klasowe oznaczałyby: Ansu Fati, de Bruyne, Halland. Takich faktycznie nie dostał i nie dostanie.
3. Nadzieją na co? że pojawi się kambodżański książę z walizką pieniędzy i parasolką? Ja do tej pory delektuję się tym, że to było nie u nas, tylko u nich🤣
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
Probierz miał więcej udanych transferów niż nieudanych. Już to udowodniłem w przeszłości. Proszę więc nie powielać nieprawdziwej informacji
Kibice: mamy wszystko aby walczyć o medale.
Wszystko Filipiaka:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-10/obraz-png-62078819.png[/img]
[s]7 medali[/s] 35 lat pózniej ....
"trzeba rozliczyć trenera!"
"to okienko wygląda obiecująco! Musi się udać"
"brakuje nam skuteczności!"
"czarna mafia nas kręci!"
Dobra Panowie Fornalik wolny :))))))))))))))))))))))))
BRAĆ !
Też to napisałem gdzie indziej ;)
https://cracovia.krakow.pl/t/21327-u-naszych-rywali-prywatne-pogaduchy-beda-kasowane-czesc-ii/1554574
[quote]#post1554557 Probierz miał więcej udanych transferów niż nieudanych. Już to udowodniłem w przeszłości. Proszę więc nie powielać nieprawdziwej informacji[/quote]
To jakiś nowy rodzaj matematyki ;-)))))))))))))
ręce precz od Fornalika!
szkoda chłopa
[quote]#post1554569 BRAĆ ! [/quote]
tak! a za rok/1,5/dwa wyjebać!
Tu zaden trener nie pomoze .....
[quote]#post1554587 Tu zaden trener nie pomoze .....[/quote]
Tylko , choc nie na pewno fizjologia .
[quote]#post1554585 [quote]#post1554569 BRAĆ ! [/quote]
tak! a za rok/1,5/dwa wyjebać![/quote]
ja bym już tu zaczął rozkminiać kto po Fornaliku, przygotowanie jest kluczem do odnoszenia sukcesów (drogi do medali, he he)
Fornalik poprawilby mityczne stałe fragmenty gry,bo przecież one są przyczyną niepowodzeń,oczywiście oprócz mafii sędziowskiej i sabotażu grajków,którym się nie chce zapierdalać.
[quote]#post1554557 Probierz miał więcej udanych transferów niż nieudanych. Już to udowodniłem w przeszłości. Proszę więc nie powielać nieprawdziwej informacji[/quote]
Dawaj te dobre, policzymy, póki co masz wykaz tych gości, troszkę się ich uzbierało.
Cecaric
Riva
Zenjov
Serderov
Ferreira
Matheus
Sowah
Mihalik
Drewniak
Rubio
Gostomski
Serafin
Danek
Piszczek
Deja
Culina
drugi Rakels
Brock-Madsen
Loshaj
Thiago
Fiolic
Santo ma swoja definicje udanego transferu, obstawiam,ze na tej liscie znalazlby sie Rivaldo jr.
[quote]#post1554597 ... Dawaj te dobre, policzymy, póki co masz wykaz tych gości, troszkę się ich uzbierało.
Cecaric...[/quote]
Jakby to drewno sprzedawać przy obecnych cenach surowca( 200 % wzrostu ) to by kupę kasy zarobił 😁
nie będę po dwa razy pisał tych samych rzeczy i robił tej samej wyliczanki. proszę sobie poszukać, jak nie tu to na blogu. podzieliłem jeśli dobrze pamiętam te transfery szerzej. na oczywiste (znane z naszego rynku), nieoczywiste. potem to rozdzieliłem na udane/nieudane i dołożyłem, że widać, że potrafią grać ale się nie odnaleźli. W tej kategorii był chociażby Alvarez bo umiejętności miał, nie było trudno się na niego nabrać jak się nie ma w klubie profesjonalnego scoutingu. sami się jaraliście przed tv oglądając drugą bundesligę.
generalnie cała wyliczanka wyszła Probierzowi na plus a Cecarica nie macie prawa oceniać negatywnie bo zaprowadził nas po pierwszy w historii klubu Puchar Polski czy Wam się to podoba czy nie. zapisał się złotymi literami w naszej historii. jeśli to jest nieudany transfer to mamy nieudanych forumowiczów. forumowy szrot, niech gargamel zrobili wyliczankę kto out i banować.
No tak, wielka szkoda....
A co do Cecarica, to ja pamiętam akurat Dimuna strzelającego decydującego karnego tuż przed północą na Kałuży w 1/2 PP i oczywiście Wdowiaka w Lublinie już w ścisłym finale PP.
Cecaric geniusz, dziwne ze w Koronie na poziome I ligi tez się na nim nie poznali :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)