Po dzisiejszej, jakże miłej memu sercu, końcówce na Reymonta, Ubeszczykowski się wkurza i zwalnia Hyballę, zatrudnia wujka.
Hyballa przychodzi do nas.
W ten sposób Hyballa staje się jedynym w historii trenerem, któremu [b]jednocześnie[/b] płacą Cracovia i jej sąsiadka zza błoń.
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
ok tylko to nie prawda. Jeśli zostanie trenerem Cracovii automatycznie Wisła nie będzie mu płaciła :)
Będzie płaciła różnicę, czyli Filipiak daje 2500 brutto a oni płacą resztę. W derbach dostają 5:0 i tyłki ich pieką podwójnie bo więdzą że sami za to zapłacili.
Masz rację, chyba jest tak jak piszesz.
Widzę, że świeży towar wjechał na forum. Nawet Szanownemu Gżegżółce się udzieliło :D
Brac Adama Nawalke , ale on chyba jest za drogi .
Ja pierdole, ogarnijcie się. Nawałka to gwardzista.
- Edytowany
[quote='Wildberry' pid='1470483' dateline='1612122399']
Brac Adama Nawalke , ale on chyba jest za drogi .
[/quote]
kvrwa, juz, nie mogę. To może kmiecika wezmiemy z gtsu??
Żadnych kurewskich psów.
chorąży nie dość że gts, to jeszcze taki sam spec jak probierz
A wasz kochany Lenczyk kim byl ?????
To sa profesjonalisci , nie ma sentymentow
[quote='Wildberry' pid='1470488' dateline='1612122931']
[/quote]
Nie ogarniasz zę Lenczyk nigdy nie był piłkarzem gts a tylko trenerem? A chorązy czy kmiecik to sa ich wychowankowie?
[quote='zejniov' pid='1470490' dateline='1612123066']
[/quote]
Nie ogarniasz zę Lenczyk nigdy nie był piłkarzem gts a tylko trenerem? A chorązy czy kmiecik to sa ich wychowankowie?
[/quote]
Ale ten Kmi[size=small]ecik to "nosz" jest ;) [/size]https://www.wikipasy.pl/Kazimierz_Kmiecik
https://www.sport.pl/pilka/7,65039,26742179,niespodziewany-zwrot-akcji-cracovia-nie-pusci-probierza-jest.html
Tak jak pisałem wczoraj na gorąco - show się udało. Nie ma tematu zmiany trenera.
Z tego artykułu nic nie wynika, powielane na różnych portalach
Cyrk i szopka w jednym tworzone przez grupę trzeciorzędnych klaunów. Najgorsze, że dalej trzeba będzie oglądać to i sportowe wykwity tej żenady.
[quote='Ogar2002' pid='1470368' dateline='1612104036']
[quote='srk' pid='1470365' dateline='1612103237']
A ja bym chciał zagranicznego trenera ale z jakimiś tytułami, np. zwicięstwo w jakiejś lidze czy coś :)
[/quote]
Pomarzyć zawsze można, gdzie ten nieudacznik Filipiak sprowadzi jakiegoś zagranicznego trenera
[/quote]
następujące opcje:
1. Otto Rehagel
2. Otmar Hitzfeld
3. Duet Rehagel & Hitzfeld
4. Potter
5. Santo
6. Duet Potter & Santo
7. Lippi & Messi
To jest jest jakaś żenada co się dzieje w tym klubie
[/quote]
no nie wiem bracie co Ci odpisać.
czasami aż słów brak.
czy jakby stary UBek, Miętta Mikołajewicz powiedział...Cracovio, mam pomysł, za trzy lata mistrzostwo, ale to ja będę prezesem to byś brał???
Taka sytuacja sprzed kilkunastu lat.
Za pierwszego Stawa gramy na Wielickiej sparring z GKS Katowice,ich trenerem jest chorąży Nawałka.
Jest chłodno,wręcz zimno. Stoję w budynku, w korytarzu,koło schodów. Na ścianie kilka wizualizacji naszego nowego stadionu. Młode chłopaki ze Śląska,chyba rezerwowi, z niekłamanym podziwem wymieniają uwagi nt. obiektu.
Wychodzi Nawała i z uśmiechem na ustach stwierdza " Co tak oglądacie te zdjęcia? Przecierz toto nigdy nie powstanie. Pamiętajcie- są dwa kluby w Polsce. Wisła Kraków i....GKS Katowice"
I taką szmatę tu proponujecie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)