Na przekór krytykom - gol !!! brawo Piotrek:)
-
-
Piotr Polczak - Witamy ponownie
Dobry mecz dzisiaj. Tak trzymaj!
Dzięki za wczorajszy mecz, bardzo dobrze to wyglądało. Oby tak dalej!
Z tym rozgrywaniem wcale nie masz racji: wyjścia do przodu Polczaka i Sretenovica to dla przeciwników totalna niespodzianka i jeśli jest ubezpieczenie z tyłu, mogą dać bardzo fajne owoce. Zresztą już Orest próbował go na dp i wtedy było naprawdę nieźle.
Kolejny mecz na zero z tyłu i jeszcze zwycięski gol .Brawo .
Moim zdaniem udany powrót ,wprowadza spokój w tyłach i dobra gra glową,doświadczenie.
Gratulacje z okazji 11 w Canal+ - dziś na Twoich barkach cala obrona;)
As wg interia.sport
ASY
Piotr Polczak (Cracovia)
Bardzo dobrze wywiązywał się ze swoich podstawowych obowiązków, czyli gry w obronie, choć "zasługa" należy się też rywalom z Chorzowa, którzy we wtorek nie umieli niczym "postraszyć" z przodu. Polczak dodał też jednak coś ekstra. Wygrał walkę w polu karnym rywala z Rafałem Grodzickim, strzelając jedynego gola meczu, który zapewnił Cracovii wygranie spotkania i grupy spadkowej.
Czytaj więcej na http://sport.interia.pl/asy-i-cieniasy/news-asy-i-cieniasy-36-kolejki-ekstraklasy,nId,1829695#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
42 dni później
Dzięki Piotrze za brameczkę(tu)
Tylko za brameczkę? Toż to gracz meczu, praktyczne bezbłędny. Najlepszy jego występ w Cracovii.
Nie chciały Cię betony to kij im w oko !!!
Świetny mecz i zasłużony wybór najlepszego gracza spotkania w Gdańsku.Tak trzymać.
Wildberry Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie pierwszy raz w
> swojej karierze strzela gola glowa
> i jestem pewien ze nie ostatni.
I do tego dodac jeszcze " na zero z tylu " na trudnym terenie .
Nic wiecej od obroncy nie mozna wymagac . Perfekcja panie Polczak !
oglądałeś Bubasku?
sorki, ale nie mogłem się powstrzymać.
squier strat Napisał(a):
> oglądałeś Bubasku?
> sorki, ale nie mogłem się powstrzymać.
Ostatnie 30 min na I-padzie w korku na autostradzie :?
W pale mi sie nie miesci co sie dzieje od przyjscia Zielinskiego .
Nie ma to, jak zacząć od 11 kolejki. Polczak i Pilu, dwóch z defensywy.
Widac progres i oby tak dalej bo bylem bardzo sceptyczny jesli chodzi o Twoj transfer powrotny do Cracovii, ale jedna jaskolka wiosny nie czyni, wiec zycze Tobie i nam abys trzymal poziom, za Gdansk dziekuje Polo- szacunek!!!!
hank Napisał(a):
> Kolejny mecz na zero z tyłu i jeszcze zwycięski
> gol .Brawo .
Przepraszam, że sie powtórzę ale cóż więcej mozna napisać .Tylko tak dalej .
Nie bylem do niego przekonany gdy wrocil, ale przyjemnie mnie zaskoczyl Oby tak dalej
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/piotr_polczak_na_dluzej_z_pasami
kontrakt na 2 lata
To znaczy ze mamy jakieś długofalowe plany.
Dobrze że przedłużył kontrakt , zwłaszcza dla niego.
Acha, przy okazji zajarzyłem dlaczego Polczak uciszał Gdańsk.
Przecież on smalił do nich cholewki a oni nie odwzajemnili jego uczuć, to się zemścił.
Witamy na kolejne lata w klubie drugiego wyboru i życzę samych sukcesów!
Bardzo dobra wiadomość! Gratki.
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/piotr_polczak_ciesze_sie_ze_przedluzylem_kontrakt
Polo o nowym kontrakcie i Derbach
Kajak Napisał(a):
> To znaczy ze mamy jakieś długofalowe plany.
> Dobrze że przedłużył kontrakt , zwłaszcza dla
> niego.
> Acha, przy okazji zajarzyłem dlaczego Polczak
> uciszał Gdańsk.
> Przecież on smalił do nich cholewki a oni nie
> odwzajemnili jego uczuć, to się zemścił.
> Witamy na kolejne lata w klubie drugiego wyboru i
> życzę samych sukcesów!
Kajak, czy Ty zawsze musisz popsuć dobry nastrój ? :)
Sorówa, to tak przez to męczące gorąco , mendowaty się robię.
16 dni później
Osobiście zawalił mecz z Piastem.
Bucky Nome Napisał(a):
> Osobiście zawalił mecz z Piastem.
Nie on sam....i Hubert i Cetnar bardzo w tym go wspomogli!!
Hubert, Cetnar, Sreten, Polczak, Miro, Wójcicki.
Aż strach było patrzeć co się działo pod naszą bramka na początku 2 połowy.
Bucky Nome Napisał(a):
> Osobiście zawalił mecz z Piastem.
Przyznam, że nie bardzo rozumiem...
ja tam widziałem 2 piękne bramki Piasta, oczywiście można było ich uniknąć, ale łatwe to z pewnością nie było, a jak by wymieniać kto mógl się zachować lepiej to zapewne można by wymienić więcej niż 1 nazwisko, może po obejrzeniu powtórek dojdziemy kto to był.
Dzisiaj to była tragedia i Polczak moim zdaniem zasłużył na notę 1...
Piękne bramki Piasta? Do takiego swobodnego rozgrywania piłki przez tych ogórków nie doszłoby gdyby nasi piłkarze agresywnie kryli, a tam kilku zawodników było bez krycia, a piłkarz, którego krył Polczak przy pierwszej bramce mógł odegrać równie swobodnie, co gdyby krycia nie było.
Z tego co ja pamiętam to Polczak był bardzo blisko przeciwnika, który odegrał piłkę do kogoś innego i to on podawał do strzelca bramki.
No właśnie i krył tak, że równie dobrze mogłoby go tam nie być, tak jak nie było pozostałych zawodników przy bodajże 4 piłkarzach Piasta - typowe krycie na radar.
Akurat przy pierwszej bramce wina Polczaka stosunkowo najmniejsza. Nie pozwolił zawodnikowi obrócić się w stronę bramki, a że w pole karne niekryty wbiegł inny zawodnik Piasta, to już nie wina Piotrka! Trudno, żeby Piotrek w polu karnym krył zawodnika z przodu i z tyłu, lub próbował miedzy nogami wykopnąć mu piłkę. 99%, że przy takiej próbie łebski zawodnik Piasta "załatwiłby" karnego.
Wydaje mi się, że przy pierwszej bramce wszystko zaczęło się od tego, że spóźniony był Wołąkiewicz; później Polczak i Sretenovic. Natomiast przy drugiej bramce nie mogę znaleźć gdzie był Wójcicki... Oczywiście środkowi dołożyli swoje, ale wszystko zaczęło się od boków.
[b]Nie pozwolił zawodnikowi obrócić się w stronę bramki, a że w pole karne niekryty wbiegł inny zawodnik Piasta, to już nie wina Piotrka![/b]
Pozwolę sobie skopiować.
Stał biernie, a to wcale nie była szybka akcja. Jakby miał refleks to by do tego nie dopuścił, ale to pewnie wina upału...
Wczoraj strasznie "elektrycznie". Problemy nawet z przyjeciem badz prostym podaniem. Moze slabszy dzien poprostu...
16 dni później
Dwudzieste dziewiąte urodziny.Wszystkiego najlepszego Piotrek!Wysokiej formy ku chwale Wielkiej Cracovii.
Długich lat kariery, zdrowia i wszelkiej pomyślności.
Powodzenia, trzymaj formę!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)