Lech ewidentnie psuje rynek :D
-
-
Pan Piłkarz - Mateusz Wdowiak
1906 post tego tematu :)
Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
Nieprawda, ten jest 1906 ;P
Zobaczymy co jutro powie v-ce prezes
I kto jest 1906 debeściak ;)
[quote='szaleniec' pid='1453084' dateline='1600952941']
W sprawie Covidu juz uznal szwedzki model za najlepszy.
[/quote]
On już instruował rząd szwajcarski w kwestia popełnianych przez nich błędów w polityce gospodarczej, więc Covid to dla niego betka, można go śmiało stawiać w jednym rzędzie z ekspertami światowej klasy w rodzaju Jerzego Zięby ;)
[quote='qtec' pid='1453129' dateline='1600964119']
Na TT ktoś dal info ze dali mi 50k€ za podpis i 15k€ miesiecznie i to odrzucił. Panowie czy on jest wiecej wart? Wydaje mi się że nie. Menadżerowie zawrócili mu we łbie, na zachodzie dostanie podobny cash
[/quote]
Szwagier syna sąsiada mojego mechanika słyszał, że menago domaga się [size=small]500k€ za podpis, a Mateusz jest w stałym kontakcie z żoną Janusza Gola i jest przez nią podburzany przeciwko klubowi odrzucając kolejne coraz wyższe propozycje podwyżek.[/size]
Pewne info! Ludzie, nie dajmy się zwariować, tu chodzi o DOBRO KLUBU! Mamy pomnażać nasz kolosalny majątek, a nie go roztrwaniać na pierdoły!
- Edytowany
[quote='eredin' pid='1453024' dateline='1600933162']
Bez urazy ale mam wrażenie że g..no się znasz.
Forum jest po to, by wymieniać poglądy - możesz się ze mną nie zgadzać, ale nie musisz mnie obrażać.
Jeśli uważasz, że Wdowiak jest taki super, to może dorzucisz ze swoich?
Płacić za zasługi? No sorry - gość zagrał kilka dobrych meczów, przede wszystkim w Pucharze Polski. Ma być dopieszczony? To może zwolnijmy Probierza i sprowadźmy [size=small] Stawowego - bo przecież awansował - a to że kupił to się nie liczy.
Może sprowadźmy van der Biezena? Przecież wygrał nam derby. To że ogólnie grał pytę przecież się nie liczy.[/size]
[size=small]I tak dalej... Cabrera, Hernandez (wygrał nam mecz na Legii) ...
[/size]
[size=small]Zgadam się, że o wychowanków trzeba dbać. Ale nie za każdą cenę i kosztem dobra drużyny.[/size]
Jeżeli nie zrozumiałeś porównania Hancy i Wdowiaka - to znaczy że najwyższa pora opuścić gimnazjum.
[/quote]
Nie uważam żeby nazywanie rzeczy po imieniu było obrażaniem, ale skoro tak uważasz zawsze możesz a) zgłosić mój post b) poskarżyć się do moderatora c) ewentualnie do jakiegoś "Nigdy Więcej" czy innej "Fundacji Batorego" d) wszystko razem. Jak rodzice się dowiedzą to na pewno zabiorą mi komputer i będziesz miał spokój : ) Biedny, wrażliwy Werter... Jednak nie - Janusz Radziwiłł bardziej mi się podoba : )
Spoko, mogę dorzucić ze swoich, ale najpierw pogadaj ze swoim jaśnie panem że skoro się dorzucam to też chcę mieć opcje brania wielomilionowych pożyczek oprocentowanych na 0,01 rocznie, % z Rącznej i udziały w innych geszeftach. Oczywiście żadne umowy dżentelmeńskie w grę nie wchodzą, bo takie można zawierać z poważnymi ludźmi, a nie gnidami pokroju twojego pracodawcy. Także przekaż mu, że koszty prawnika bierze na siebie : )
Za jakie zasługi? Czy oprócz niesamowitej serii w Pucharze nie widzisz tego, że Mateusz w ostatnim czasie jest jednym z najlepszych jeśli nie najlepszym zawodnikiem w drużynie (oczywiście w meczach których gra, jakby nie zaspał na autobus do Lubina to pewnie byśmy wygrali)? Oprócz tego jest Pasiakiem, a na nadmiar takich w tej wieży Babel raczej skarżyć się nie możemy. To wystarczy.
Z piłkarzami których wymieniłeś Santo wyjaśnił co i jak. Z Milikem miałeś przynajmniej kilka razy napisane dlaczego go odsunięto,a dalej w to brniesz. Do przykładu Lewandowskiego nie potrafisz się odnieść. Gimnazjum już nie ma, a ja akurat mam indywidualny tok nauczania : ) także pudło.
[quote='eredin' pid='1452831' dateline='1600849425']
Co do szantażu - gość za siedzenie na trybunach także dostaje pieniądze zatem nie jest to aż taki szantaż. [b]A jak Ci pracodawca płaci to zap..dalasz z buzią na kłódkę.[/b]
[/quote]
Dokładnie tak jak piszesz. Kuba musi być dumny że sobie takiego podopiecznego wychował :)
Może sparafrazowałbym to jedynie do: " to nap... dalasz w klawiaturę, aż ci palce zbieleją, oczywiście z buzią na kłódkę : )
Stawowy kupił awans???
[quote='cr' pid='1453194' dateline='1601011994']
Stawowy kupił awans???
[/quote]
Pięknej epoki by nie było gdyby nie sytuacja. Za którą w tym sezonie mamy -5 pkt. Fakt ten deprecjonuje wynik trenera ( choć oczywiście nie on sam dawał kasę i być może o niczym nie wiedział).
a jakie ma znaczenie ile mu dają? jak Wy lubicie do portfeli zaglądać :D nawet 15k euro na miesiąć to duuuzo mniej niż 10k tygodniowo w championship a 10k tygodniowo to dają byle juniorkowi. to nie jest żadna szokująca oferta.
Potter. Filipiak ma takich pracowników jak mu pasują. Przestań bić w jego robili. Pracują tacy co mu się podobają. Jakby nie był zadowolony to by ich wymienił, jakby mu nie pasował model zarządzania to by sobie mianował kogoś na prezesa a sam pozostałby właścicielem. Wszystko co złe to Filipiak. Wszystko co dobre też. Ale to drugie niestety nie dominuje
dejan - jeżeli masz dowody na to co piszesz odnośnie ludzi z pięterka to zgłaszaj do prokuratury. A jeśli nie to przestań pierd...lić bez sensu.
Info spod Żabki odpada. I argument „wszyscy to wiedzą” także odpada ;-)
Przykład Lewandowskiego? Super - jasno zadeklarował że odchodzi i nic innego go nie interesuje. Każdy wiedział na czym stoi. W przypadku Mateusza nie ma takich deklaracji.
Życiowa forma Mateusza była w czerwcu, w pierwszych meczach ligi jej nie pokazał (tak, w ostatnim nie grał).
Liczę że pokaże ją jutro.
[quote='eredin' pid='1453195' dateline='1601015365']
[quote='cr' pid='1453194' dateline='1601011994']
Stawowy kupił awans???
[/quote]
Pięknej epoki by nie było gdyby nie sytuacja. Za którą w tym sezonie mamy -5 pkt. Fakt ten deprecjonuje wynik trenera ( choć oczywiście nie on sam dawał kasę i być może o niczym nie wiedział).
[/quote]
Eredinie, nie jesteś do końca uczciwy. Jesteś pewien, że pięknej epoki by nie było, gdyby ani Cracovia ani rywale nie opłacali sędziów?
[quote="eredin" pid='1453197' dateline='1601015696']
dejan - jeżeli masz dowody na to co piszesz odnośnie ludzi z pięterka to zgłaszaj do prokuratury. A jeśli nie to przestań pierd...lić bez sensu.
Info spod Żabki odpada. I argument „wszyscy to wiedzą” także odpada ;-)
Przykład Lewandowskiego? Super - jasno zadeklarował że odchodzi i nic innego go nie interesuje. Każdy wiedział na czym stoi. W przypadku Mateusza nie ma takich deklaracji.
Życiowa forma Mateusza była w czerwcu, w pierwszych meczach ligi jej nie pokazał (tak, w ostatnim nie grał).
Liczę że pokaże ją jutro.
[/quote]
Dowody na co? Nie dość że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, to jeszcze nawet własnych myśli nie potrafisz wyartykułować? Co niby jest wątpliwe? To że Comarch se pożycza z kasy Cracovii? Czy może to że w Rącznej będzie można sobie wynajmować boiska, żeby pokopać piłkę. Tego akurat nie wiemy, ale się w niedalekiej przyszłości przekonamy kto miał rację. Twój pryncypał już wie, więc jak zapytasz może powie, ale musisz być grzeczny i bardziej się do swoich obowiązków przykładać, bo ciągle strzelasz ślepakami : ) Czy może mam wrzucić skan twojej umowy? Tego akurat nie mam i co jest logiczne jakbym miał, to nie pytałbym wcześniej ile dostajesz hajsu za swoją internetową działalność ; )
A ze zgłaszaniem do prokuratury to chyba ci się adresy pomyliły...
@eredin do jakiej płokułatuły? Naprawdę znakomita propozycja :D
[quote] Przykład Lewandowskiego? Super - jasno zadeklarował że odchodzi i nic innego go nie interesuje. Każdy wiedział na czym stoi. W przypadku Mateusza nie ma takich deklaracji.[/quote]
W Twoim bredzeniu nie ma logicznego wynikania. Pisząc o czymś szukasz różnic i to bez znaczenia czy były istotne dla meritum dyskusji. Byle tylko były różnice. Czyżbyśmy mieli do czynienia z botem zaprojektowanym przez comarch? ;)
Cholera jasna, czy to forum kibiców Cracovii (ponoć grupujących głównie inteligencję), czy może marny serial niby komediowy pt "Zagryziakowie"?
[quote='ander' pid='1453234' dateline='1601031145']
Cholera jasna, czy to forum kibiców Cracovii (ponoć grupujących głównie inteligencję), czy może marny serial niby komediowy pt "Zagryziakowie"?
[/quote]
Nie wiesz jeszcze, to forum prowokatorow sponsorowanych przez "pchle towarzystwo". Uciekaj czem predzej do swoich, a potem sprobujcie jakos to zamknac, serwer uwalic, zeby sie to nie rozprzestrzenialo.
[quote='Miszczu2007' pid='1453216' dateline='1601026491']
@eredin do jakiej płokułatuły? Naprawdę znakomita propozycja :D
[quote='eredin']
[/quote]
W Twoim bredzeniu nie ma logicznego wynikania. Pisząc o czymś szukasz różnic i to bez znaczenia czy były istotne dla meritum dyskusji. Byle tylko były różnice. Czyżbyśmy mieli do czynienia z botem zaprojektowanym przez comarch? ;)
[/quote]
Bredzisz Miszczu :)
Tego pewnie bot by nie napisał ::D
Porównywanie było tylko po to by pokazać że w całej Europie, jak zawodnik się "stawia" to można m "przykręcić śrubę".
Inna sprawa, że w Pasach to się zdarza zbyt często ::)
Dejan sugerował, ze kto kosztem Pasów popełnia przestępstwo - to do lochu z nim i wydoić z kaski. Chyba że to tylko takie pierdy z przed monitora.
Tak czy owak - jutro kolejny mecz i zobaczymy co i jak
Proponuję przejść do właściwego tematu , o pozostałych są już , że przypomnę osobne wątki .
Łysy buc otwarcie dał dziś do zrozumienia że Wdowiak nie gra bo nie chce przystać na propozycję nowego kontraktu... Już po chłopie.... Jak ja tych korpo-kurew nienawidzę....
[i]Dlaczego Mateusz Wdowiak wypadł z kadry meczowej na ostatni mecz?
łysy pała - yy noo nie było go w kadrze meczowej i prowadzimy dalej rozmowy kontraktowe.[/i]
No wisła mać. Czy wy dalej będziecie bronić ich ? Tak się szanuje drugą osobę, piłkarza, wychowanka, [u]Pasiaka [/u]który był w formie i nakrywa czapką tych paralityków co ostatnio grali ?
To jest jawne skurwysyństwo i działanie na szkodę klubu! jebać cały zarząd.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)