Bardzo dobry mecz, mam nadzieję tylko, że nie spotka go to co większość nowych graczy u nas, a mianowicie, że z każdym meczem będzie umiejętnościami równał do reszty.
-
-
Erik Jendrišek - witamy w Cracovii!
https://www.youtube.com/watch?v=VaDB4eaRQcQ "atmosfera była zajebista"
długo czekałem na takiego grajka
Świetny mecz. Dokładnie się przyglądałem dziś akurat jego grze. Bardzo dobrze się zastawiał i odgrywał z pierwszej piłki tyłem do bramki. Szukał dobrze pozycji, absorbował uwagę obrońców Malinowych. Fajnie prowadzi piłkę blisko nogi i na dużej szybkości. Trochę jeszcze brakuje zgrania ale widać, że to kawał grajka. Psychicznie chyba też mocny co może się przydać w walce o utrzymanie. Nie widać było tremy przy debiucie a już kilku takich mieliśmy co trzeba im było dać "kredyt zaufania" na początek czy mówić "poczekamy zobaczymy". Wydaje mi się, że chłopak może sporo pokazać jeszcze bo z tego co słychać było w wywiadach przed rundą to reszta zespołu wypowiada się o nim bardzo pozytywnie. Udany debiut.
Trochę się obawiałem tego transferu, a konkretnie, że gość musi mieć jakiś "defekt", skoro przychodzi do polskiej ligi z takim CV.
Jak widać, niepotrzebnie. Nawet jeśli od czasu transferu z K'lautern do Schalke, piłkarsko spuścił z tonu, to i tak w zupełności wystarczy, by wciągnąć naszą ligę nosem.
Będziemy mieli z niego wiele pociechy.
Erik the best :)
Profesjonalista, inteligentny zawodnik, super charakter.
Pozostaje tylko czekać na jeszcze lepsze zgranie z resztą zespołu (chociaż już jest bardzo dobre), dać mu zagrać na równej murawie i nie dać mu przesiąknąć podejściem niektórych zawodników do piłki w naszej lidze.
I wiecej dobrych podań aby miał sytuacje strzeleckie .(:P)
Good Job Erik :-)
Zajebisty transfer ;-)
11 dni później
Żytko o Jendrisku: Nie pamiętam, by ktoś wybił piłkę poza stadion za bramką w ostatnich latach, a grało tu paru zawodników z niezłym kopytem:D
Przebił nawet Kucharczyka z CWKS a swoją drogą to p. Mateusz lepiej by się nie wypowiadał na temat kolegów bo................
Dla niektórych Żytko cokolwiek powie czy cokolwiej zrobi to jest wielkie oburzenie. Spokojnie to tylko żarty.
Poza tym o "wyczynie" Jendriska mówi osoba, która ma też do siebie sporo dystansu, a nie żaden narcyz, który tylko naśmiewa się z kolegów.
tofi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dla niektórych Żytko cokolwiek powie czy
> cokolwiej zrobi to jest wielkie oburzenie.
> Spokojnie to tylko żarty.
> Poza tym o "wyczynie" Jendriska mówi osoba,
> która ma też do siebie sporo dystansu, a nie
> żaden narcyz, który tylko naśmiewa się z
> kolegów.
Dziwisz się jak tyle razy dał dupy ? No, ale to nie jego temat, więc koniec dyskusji.
Okres ochronny powoli dobiega konca. Wypadalo by cos dac druzynie Eriku.
Rock Napisał(a):
> Okres ochronny powoli dobiega konca. Wypadalo by
> cos dac druzynie Eriku.
Rock jesli trener dalej nie wystawi go jako 10 i tam ma stac i czekac na pilke tonic z tego nie bedzie.
Na razie pozytywnie się nie wyróżnia, ale to dopiero początki. Bywa, ze niektórzy potrzebują trochę więcej czasu.
Np Zjawa - 10 lat:S
Mam nadzieje że Podol znajdzie mu miejsce na boisku bo facet potrafi grać w piłkę natomiast moim zdaniem my potrzebujemy wysokiego napastnika ,typowego snajpera.
piotrek67 Napisał(a):
> Mam nadzieje że Podol znajdzie mu miejsce na
> boisku bo facet potrafi grać w piłkę natomiast
> moim zdaniem my potrzebujemy wysokiego napastnika
Krzywickiego?
Krzywickiego chyba nie, bo oprócz wzrostu trzeba jeszcze umieć grać w pikę i tu jest pewien problem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)