Ja myślałem że już bardzo chodzi i formę i wiek
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
Jak ma go widzieć, skoro liczba błędów i oddychanie rękawami było na porządku dziennym.
Jak się buduje dom, a nie przechodzi solidne przygotowanie przedsezonowe, to też nie można mieć pretensji do formy...
- Edytowany
Nie widzę żalu w tej wypowiedzi. Przekazał do wiadomości jak było, czyja to była decyzja i tyle.
Gumiński na kolejne 3 lata.
Kolejna informacja kontraktowa z Comarch Cracovii. W ekipie Pasów wciąż będzie występował młody defensor Kamil Mętel.
Szefostwo ekipy z Siedleckiego 7 poinformowało o przedłużeniu współpracy z 20-letnim obrońcą, który od lat związany jest z klubem i przeszedł przez wszystkie szczeble szkolenia w krakowskiej organizacji.
Mętel (193 cm, 94 kg) w minionym sezonie rozegrał 30 spotkań w TAURON Hokej Lidze. W tym czasie zdobył jedną bramkę, spędził na ławce kar łącznie 2 minuty, a w klasyfikacji plus/minus zakończył sezon na poziomie -6.
Krystian Mocarski podpisał ✍️
Zatem dziś na piłkarską kopaninę zakładam bluzę z numerem 21 którą udało mi się wylicytować po „pluszakach” TB. Cieszy mnie to, że Mocarski nadal u nas.
𝙆𝙏𝙊𝙎́ 𝙏𝙐 𝘿𝙊 𝙉𝘼𝙎 𝘿𝙕𝙒𝙊𝙉𝙄...📱👀
Linia transferowa pozostaje gorąca!📱Skład 12-krotnego Mistrza Polski właśnie zasila nowy zawodnik.
Zanim oficjalnie usłyszycie „Welcome to Kraków”, sprawdźcie dzisiejsze wskazówki:
🛡️ Pozycja: Obrońca
🇱🇻 Kierunek: Łotwa
🏒 Uchwyt kija: Prawy
Info: Cracovia Hokej Facebook
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1778585587-103.jpg[/img]
- Edytowany
[quote]#post1724708 𝙆𝙏𝙊𝙎́ 𝙏𝙐 𝘿𝙊 𝙉𝘼𝙎 𝘿𝙕𝙒𝙊𝙉𝙄...📱👀
Linia transferowa pozostaje gorąca!📱Skład 12-krotnego Mistrza Polski właśnie zasila nowy zawodnik.
Zanim oficjalnie usłyszycie „Welcome to Kraków”, sprawdźcie dzisiejsze wskazówki:
🛡️ Pozycja: Obrońca
🇱🇻 Kierunek: Łotwa
🏒 Uchwyt kija: Prawy
Info: Cracovia Hokej Facebook[/quote]
https://www.eliteprospects.com/player/217788/uvis-balinskis
Cóż, no MakDejwid miał być i raz po razie czuję rozczarowanie. Ale spox, będę cierpliwy i nie będę narzekał, a nawet z radością przyjmę Balinskisa. Tylko, żebyśmy mieli jasność - to w niczym nie mienia faktu, że MakDejwid też ma być!
Jeśli chodzi o kierunek łotewski, to mam bardzo dobre wspomnienia po Igorsie Bondarevsie. Jak będzie to równie klasowy zawodnik, będę bardzo ukontentowany.
- Edytowany
Robi się międzynarodowe towarzystwo. Czyżby Rudolf dalej był doradcą ds. hokeja? Jak to się ma do szumnie zapowiadanego przez Panią Prezes stawiania na wychowanków? Czyżby już nikt nie pamięta?
A o podpisaniu kontraktów z Bezwińskim, Jaraczem, Mętlem i Gumińskim to słyszał? Ilu ma być tych wychowanków? 20? Który klub tak ma?
[quote]#post1724747 Robi się międzynarodowe towarzystwo. Czyżby Rudolf dalej był doradcą ds. hokeja? Jak to się ma do szumnie zapowiadanego przez Panią Prezes stawiania na wychowanków? Czyżby już nikt nie pamięta?[/quote]
zapewne chodzi o (...) Dawida Tynkę, Jakuba Janeczka czy Antoniego Dziurdzię. (...) ??
Marchewa bo ci nos rośnie od tego pier...
Dziurdzia wychowanek ale już nie młody
Prosta sprawa, jak byli dobrzy a zarząd jest zły to chłopaki zaraz znajdą kluby, prawda ???
[quote]#post1724749 A o podpisaniu kontraktów z Bezwińskim, Jaraczem, Mętlem i Gumińskim to słyszał? Ilu ma być tych wychowanków? 20? Który klub tak ma?[/quote]
Czyli w zasadzie tyle ile za Rudolfa w szerokiej kadrze. Zapytam jeszcze raz: Gdzie te szumne zapowiedzi?
- Edytowany
O Tynce i Janeczku się nie wypowiem bo nie wiem, ale moje zdanie o Dziurdzi wyraziłem już wcześniej. Zaprosić na lodowisko, podziękować i wręczyć pamiątkową koszulkę. Niestety, decyzja o zrezygnowaniu z usług słuszna - nie ten poziom.
EDIT: jak ktoś uważa, że u Rudolfa młodzi wychowankowie z szerokiej kadry cokolwiek grali, a nie wypełniali miejsce w protokole, to chyba nie mamy o czym rozmawiać.
Że ludziska jeszcze na te jego odpisujecie to jestem pełen podziwu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)