Jedynkę już mamy, podobno Polak też out i pytanie kto będzie dwójką??
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
Powinien być stabilny gracz, acz rozwojowy
Kto robi te transfery? Strasznie to nieprzemyślane, jest bramkarz za chwilę go niema itp
To nie żadna nowość, bywało, że grajek odchodzi po 2 miesiącach sezonu. Lepiej na tym etapie chyba.
W hokeju w przypadku obcokrajowców, dodatkowo bramkarzy to raczej nic nadzwyczajnego. Tych bramkarzy trochę jest a jednak miejsc w drużynach nie ma tak dużo. Tu się nie podpisuje kontraktów na cały sezon bez możliwości rezygnacji.
A co się stało z Dominikiem Salamą? Wydaje mi się, że to jest dobry bramkarz. Miał naprawdę dobre wyniki w ubiegłym sezonie.🤔
6 dni później
[quote]#post1690974 Jedynkę już mamy, podobno Polak też out i pytanie kto będzie dwójką??[/quote]
No właśnie, Polak out, a jakiejkolwiek informacji na ten temat i przyczyn tego stanu rzeczy próżno szukać 🙄
To na dzień dzisiejszy mamy tylko dwóch bramkarzy, a co z trzecim ? 🤔 Bo chyba Klub nie planuje ryzykować, że jak odpukać jednemu przydarzy się kontuzja, to co, będziemy grać jednym bramkarzem ? 😱
https://cracovia-hokej.pl/aktualnosci/comarch-cracovia/antoni-gora-to-dla-mnie-ogromne-wyroznienie/
- Edytowany
Czy nie tego chcieliśmy? Klubu w którym będą grać zawodnicy którzy się tu wyszkolili, dla których ten klub to coś więcej niż przelew na konto? Musimy tylko zaakceptować to że nie będzie dominacji a nawet góry tabeli. Niemniej i tak wolę widzieć te dzieciaki niż płatnych najemników.
Jeśli naprawdę dzieciaki wychowane w Krakowie będą grały, to zgadzam się z przedmówcą.
Jaracz, Kapa, Metel, Bezwinski, Dziurdzia, Malasinski, Slusarek wszyscy wychowankowie. Danian i Fabian mocno związani z Krakowem i klubem. Skład bardziej krakoski niż kiedykolwiek i Ci chłopcy z akademii też mają zupełnie inną motywację, bo mają realną szansę na grę.
A Gumiński, który moim zdaniem jest najbardziej perspektywiczny??
I zamknięte usta hokejnetowych napinaczy. I kto tu nie ma teraz wychowanków?!
Ja jednak jestem zwolennikiem pewnej równowagi między młodością a doświadczeniem
Mamy trochę doświadczenia, trochę młodzieży, a przede wszystkim na prędce sklecony team, który jest owocem heroicznej walki o byt. Cracovia nigdy nie zginie!
Nie zginie jeżeli kibice będą z zespołem na dobre i na złe a nie tylko wtedy kiedy są pieniądze i walka o medale. Jak będą tacy kibice to znajdą się życzliwi ludzie którym będzie się chciało dać czas i pieniądze
Ja jestem z Wami i mimo bycia w Albanii myślę że zaskoczycie pozytywnie na Zagłębiu. A więc cóż "Do boju Cracovio". Liczę, że obudzą się moi ulubieńcy Kapicowie i strzelą co nieco.
Kacper Malasiński wychowanek Cracovii???
Właśnie 😅
Może i nie, ale się znaturalizuje jak bracia K. 😉
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)