Podstawa to jego zdrowie. Na ta chwile nie jest wiadomo czy jest wstanie trenować wyczynowo. Dlatego tez nie grał w Podhalu. Ma super umiejętności i jest świetnym zawodnikiem. Ale musi być zdrowy.
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
Jak drużyna cały sezon bez trenera i 3/4 sezonu bez bramkarza omal nie wyeliminowała w 1/4 późniejszego mistrza to grając od pierwszego meczu z trenerem i bramkarzem możemy spokojnie myśleć o lepszym miejscu przed play off i wejściu do 1/2 finału! Liczę na 4 miejsce, a z brązu ucieszę się jak kiedyś ze złota!!! Obecna sytuacja w hokeju daje mi chyba o wiele więcej pozytywnych emocji i radości niż ostatnie 3 lata gdzie nawet nie byłem w stanie zapamiętać nazwisk twarzy i numerów bo tak się zmieniały! Jedynie Rosjan miło wspominam no ale niestety ta fobia sprzed dwóch lat ...
Misio jak chce to potrafi pisać z sensem 😉
Wszechwiedzący portal dementuje plotki odnośnie odejścia Kapicy z Podhala.
Piszą również że Sawicki nie dogadał się z Podhalem.
A w Buenos Aires - 25C😁
https://cracovia-hokej.pl/aktualnosci/comarch-cracovia/reprezentacyjny-defensor-dolacza-do-12-krotnych-mistrzow-polski/ Jaśkiewicz podpisał, kontrakt 1+1
I to jest transfer:). Będziemy obecni w drużynie ma MŚ.
4 dni później
Jakub Bukowski zawodnikiem Cracovii...
Pisza ze byly krol strzelców naszej ligi..
Kurcze kiedy i gdzie on zdobyl ta korone krola strzelcow jak ma dopiero 22 lata ?
Jak grał w Sanoku to dostawał miodzio podania od Finów.
[quote]#post1618069 Jak grał w Sanoku to dostawał miodzio podania od Finów.[/quote]
Oraz z Sawickim robili wiatr na lodzie
[quote]#post1618069 Jak grał w Sanoku to dostawał miodzio podania od Finów.[/quote]
A, że my teraz idziemy w północnej klimaty ... 😎
Aaaa ok .. dzieki... to szkoda ze Sawicki odszedl bo mogli by dalej razem wiatr robic..
Marzec, Jaśkiewicz, Bukowski.
Zaciąg z Tychów.
heja, ktos ogarniety moze zebrac stan posiadania na dzis z krotkim komentarzem per zawodnik i wiek?
taki byl zreszta zamysl pomyslodawcy tego watku wiele lat temu ;) [ znaczy mój 🤣 ]
wydaje mi sie czy montujemy młody polski skład?
[quote]#post1618072 Aaaa ok .. dzieki... to szkoda ze Sawicki odszedl bo mogli by dalej razem wiatr robic..[/quote]
Może wróci, bo halny z Podhala go wywiał póki co na bezrobocie. 😉
[quote]#post1618105 heja, ktos ogarniety moze zebrac stan posiadania na dzis z krotkim komentarzem per zawodnik i wiek?
taki byl zreszta zamysl pomyslodawcy tego watku wiele lat temu ;) [ znaczy mój 🤣 ]
wydaje mi sie czy montujemy młody polski skład?[/quote]
Szafka! Spokojnie! Nie ekscytuj się będzie dobrze 😂
Jakub Wanacki w Cracovii 👍
https://tiny.pl/dc6zw
Super. Czyli jest Cracovia na MŚ:)!
[quote]#post1618819 Super. Czyli jest Cracovia na MŚ:)![/quote]
No tak nie za bardzo , Wanacki na trybunach dzisiaj.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)