Aha. Tak trzymać.
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
Z Kroczkiem nie byłoby gorzej niż jest teraz (w tabeli oczywiście), takie jest moje zdanie. Ale pewnie się nie znam.
Tak jak nie znałem się i zostałem przywołany do porządku (nie napiszę przez kogo bo go lubię 😋), kiedy po pierwszym meczu Elsnera tym wygranym w Poznaniu 4-1 pisałem, że ja tu w sposobie gry nie widzę nic więcej niż graliśmy za Kroczka, po prostu fura szczęścia i wykorzystanie każdej sytuacji bramkowej.
Kroczkowi uciekla szatnia z tego co mówiono. Dla mnie gorszy od LE nie byl, sklad mial porównywalny, a moze nawet i lepszy + dodatkowo wsparcie prezesa i brak zawirowań w klubie wiec wynik byl lepszy.
Elsnerowi uciekła po 3 miesiącach :) pograli może 3 miechy, poza tym Elsner od razu zmienił ravasa na Madeja. Przez ravasa traciliśmy w cholerę bramek.
Wszystkiemu winien Dróżdż 😂
Ważne że Elka fajna, Płatek też, trenerzy zajebiści a piłkarze to dopiero! Tylko ten Dróżdż 😂 Niektórym jakiś jad zalewa oczy....
Drożdż sam o sobie przypomina. Jakby się już odpie... od Cracovii i zajął czym innym to nie byłoby tej dyskusji. Zaczyna się po każdym jego wywiadzie.
[quote]#post1723333 Wszystkiemu winien Dróżdż 😂
trenerzy zajebiści a piłkarze to dopiero! 😂 [/quote]
i kibice zadowoleni po wpierdolach dziekuja za walke... lokomotywki... mowy motywujace... tez zajebiscie zadowleni musza byc...
@wrzo.ksc#2514 jakby klocki poukładać, to racja Drożdż ze sprzedającymi Cracovia są odpowiedzialni za to. A Drożdż tylko wywiady i wywiady, niech już skończy gadać o Cracovii bo jeszcze rok temu chciał z nią pucharów i praca do grobu, a dziś w wywiadach w sumie to zagłębie i Widzew było ekstra a Cracovia, no wszystko musiał naprawiać.
[quote]#post1723340 @wrzo.ksc#2514 jakby klocki poukładać, to racja Drożdż ze sprzedającymi Cracovia są odpowiedzialni za to. A Drożdż tylko wywiady i wywiady, niech już skończy gadać o Cracovii bo jeszcze rok temu chciał z nią pucharów i praca do grobu, a dziś w wywiadach w sumie to zagłębie i Widzew było ekstra a Cracovia, no wszystko musiał naprawiać.[/quote]
Może nie musiał? Ja pamiętam co się działo w tym Klubie wcześniej, jaki był burdel i jaka była atmosfera. Za jego kadencji była przede wszystkim dobra atmosfera, była chęć sukcesu. Oczywiście że na sukces zabrakło pieniędzy. Czy to jego wina? Pewnie tak. Ale zwróć uwagę co się dzieje teraz. Nie ma go i dalej nie ma pieniędzy, jest chujowo sportowo a do tego jest chujowa atmosfera. Taka jest różnica.
P.s.1 Ktoś wam karze czytać jego wywiady? Ja nie czytam.
P.s.2 Ktoś tu pisał że w meczu Zagłębie-Cracovia pewnie złośliwie kibicował Zagłębiu. Co w tym dziwnego? Przecież On trochę czasu w młynie Zagłębia spędził. Dodatkowo został przez Elkę bardzo ładnie wyjebany z pracy, no nic tylko pałać wdzięcznością.
P.s.3 Nie jestem jego wielkim obrońcą, sam mu kiedyś pocisnąłem i to w twarz, nie na forum. Ale to nie zmienia faktu że wolałem to co działo się wokół Klubu jak był niż to co się dzieje gdy go nie ma.
Uważam ze za MD byla namiastka normalności od kilkudziesięciu lat.
Prezes Mateusz jak każdy człowiek ma wady i zalety. Ale pracowitości i checi zmian na lepsze nikt mu nie ma prawa odbierać.
Wg mnie było widać ogólny progres i entuzjazm, jakieś takie pozytywne zamieszanie po czasach stagnacji. Natomiast nigdy nie zrozumiem jak można mówić chcem.
[quote]#post1723344 ... Za jego kadencji była przede wszystkim dobra atmosfera...[/quote]
Odważna teza, bardzo odważna, bo na pewno nie w samym klubie, w środku.😎 Rotacja pracowników za niego była ogromna, o czymś to świadczy.
Podobnie było zresztą wcześniej w Lubinie i w Łodzi, jak wspominali kibice ZL i Widzewa choćby na X.
Bardzo ciężki charakter grający wyłącznie na siebie, nie tolerujący odmiennego zdania innych osób.
Nie wiem co to za ludzie na X.
Tutaj zdanie gościa co z klubem blisko 20 lat współpracuje se strony kibiców Zagłębia.
"Mateusz idzie w każdy projekt całym sobą, nie lubi leserstwa i interesów na boku".
Także znając pracowników w MKSie sprzed kilku lat, nie za samego Drożdża mogłoby to pasować dlaczego uciekali. Oczywiście może było inaczej bo znałem efekty za poprzedniej ekipy.
[quote]#post1723434 Nie wiem co to za ludzie na X.
Tutaj zdanie gościa co z klubem blisko 20 lat współpracuje se strony kibiców Zagłębia.
"Mateusz idzie w każdy projekt całym sobą, nie lubi leserstwa i interesów na boku".
[/quote]
Nie lubi interesów na boku bo chyba nie lubi konkurencji?
To ocena kogoś kto nie ma w tym interesu bo jest wg mojej opinii krystalicznie czysty.
Może dobrze umiał się pokazać a rzeczywistość była inna natomiast rozmawiałem z tym znajomym a on zna kulisy wewnątrz klubu bardzo dobrze.
Nie no. MD to profesjonalista. Gada jak papuga bo taki jego zawód tez. Dla pracownikow byl dosc surowy, ale taki ma styl zarządzania. Zrobil wiele dobrego. A hokej czy CK, coz. Podobno na papierach odnosnie sprzedazy CK sie nie podpisal i to Elunia ominela bo mogla
- Edytowany
Mateusz idzie w każdy projekt całym sobą, nie lubi leserstwa i interesów na boku".
Szkoda że leserstwa względem innych a nie względem siebie. Nie mógł znaleźć sponsorów w najbogatszym rejonie Polski. A był taki elokwentny.
Mateusza nie ma 4 miesiące i sponsora nadal nie. Byl kontrakt z Comarchem, na tyl załatwił for bet. Poza tym skyboxy sprzedawane byly i dbal o relacje z mniejszymi sponsorami.
Nie jest łatwo znaleść sponsora. Kolejorz czy cwele nie maja problemu bo jest zupełnie inna rozpoznawalność marki. psy gdyby nie uklady polityczne tez mialyby ubogo.
Filipiak przed 2 dekady skutecznie odstraszal potencjalnych sponsorow poza tym
Bzdyl z golem.. po 1 połowie remisuje Zilina 2:2
- Edytowany
Nadal nie ma sponsora bo od odejścia Dróżdża zrobiła się zła atmosfera wokół klubu. Tzn zrobiła się już wcześniej ale po jego odejściu już było kiepsko, a za jego kadencji był czas, że co właściwie stało na przeszkodzie?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Jake Blues, Niewidoczni (1), Goście (4)