Nie dla Kapustki.
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
Przeciez jak juz do cwelki przychodzil to mial lige nakrywac kapeluszem. A jedyne co mu wyszlo to cieszynka po bramce, ze sie kontuzjowal na prawie caly sezon i szwendanie sie po imprezach w dresie cwelki. Teraz Kapi pora na " Taniec z Gwiazdami" ewentualnie freakMMA z jakims Jasiem Kapelom czy innymi kondomami. Wiadomo - wszystko przez Ranierego. Nie poznal sie na tym superpilkarzu.
Hajto czeka w ringu, he he he
[quote]#post1585031 Hajto czeka w ringu, he he he
[/quote]
Kosecki tez chyba wyrazal checi,bardziej by pasowal gabarytowo.
A Kalafior już wie że odszedł z Lampucery?
[quote]#post1585054 A Kalafior już wie że odszedł z Lampucery?[/quote]
Wyląduje w Radomiaku.
Albo w Wieczystej
[quote]#post1585057 Albo w Wieczystej [/quote]
Tam nigdy za późno.
Tak po prawdzie to dla nas byłby wmocnieniem chetnię zobacze "powrót syn marnotrawnego" przywitam go brawmi
Wisła Płock 3-1 Bruk-Bet Termalica Nieciecza
[b]Marcin Biernat 59, 62, Krzysztof Janus 80 [/b]- Jakub Branecki 36
Hutnik Kraków 1-1 Pogoń Siedlce
[b]Patryk Kieliś 84 [/b]- Danny Babor 90
Kanach z golem
[quote]#post1585054 A Kalafior już wie że odszedł z Lampucery?[/quote]
Z informacji Pawła Gołaszewskiego wynika, iż absencja Bartosza Kapustki w kadrze meczowej Legii Warszawa na ligowe starcie z Koroną Kielce wynikała z dolegliwości bólowych pomocnika w operowanym kolanie. Zawodnik konsultował swój stan zdrowia z lekarzami i niebawem ma wznowić treningi.
dość pomysłowe, do czego się może przydać kalafior
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-08/kalafior-jpg-93258570.jpg[/img]
- Edytowany
Po postodomyslachzdupy o kalafiorze barkuje jakiegos postowysrywuzdupy o trenujacym juz ale po ciezkiej kontuzji Pestce jak to sobie marnuje kariere w Rakowie bo nie gra.... ze jest za slaby nawet na lawke ...
To jest przerażające, ile tutaj hejtu nieraz się wylewa wobec naszych byłych zawodników. Tak jakby któryś z nich zrobił komuś krzywdę,
Ale taka jest natura niektórych ludzi, w życiu jest to samo, zawiść, zazdrość i nienawiść, byle komuś lepiej się nie wiodło.
Przykre to strasznie.
Wywiad z Dawidem Nowakiem
https://weszlo.com/2023/08/21/dawid-nowak-wywiad-stres-w-sporcie-kontuzje-doping
Mam do niego sentyment. Dla mnie Cabrera i Nowak byli top w nowej erze.
A sprawa z Kapustką niezbyt wesoła, właściwie smutna:
https://www.msn.com/pl-pl/sport/other/fatalne-wie%C5%9Bci-o-zdrowiu-gwiazdy-legii-warszawa-dramat/ar-AA1fzAA6?ocid=entnewsntp&cvid=e30864233c45410f94a857d1555a4836&ei=22
Dla Kapustki ukochana ma to jest legia . I chuj mu w ...
Istotnie kontuzje zawodników Lampucery mnie strasznie martwią, tak czysto po ludzku to nie mój cyrk i nie moje małpy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)