realne to już robia się ino mecz i piwo z kolegami po zwyciestwie/porażce
-
-
Media o Cracovii
Strasznie plastikowe te wszystkie dzieła AI. Kiedyś pewnie wszystko tak będzie wyglądać i nie będzie tak kłuć w oczy i uszy.
btw
scenka z osiedlowego boiska AI kontra Limanka
https://youtu.be/QCieuymlypM?si=dEPVs3x5VZoIxSi4
jprdl jednak jestem tradycjonalistą !
Czwarta próba Jaculli-AIDraculli – tym razem kino klasy
"Scenka z osiedlowego boiska AI kontra Limanka"?
Raczej FIFA 98 na sterydach. Piłka jak z plasteliny, AI porusza się jak po kebabie o 3 w nocy, a jedynie Limanka wygląda jako tako. Sztuczna inteligencja? Bardziej sztuczny entuzjazm.
A teraz pytanie,co jest bardziej niedojebane,jakis gownoskrypt lajkonikowy,forsowany na sile,mimo ze stanowi emanacje kompletnej glupoty tworcow czy tez jakis kolejny samozwanczy idiota pod sztandarem tzw sztucznej inteligencji co zwie sie jakas tam jacula pierdolula?
Czasy sie zmieniaja ale debile nadal siedza w komisjach.
- Edytowany
idze idze Maku - napisałem wyraźnie ,że dla zabawy potestuję sobie chwilę ten AI scheis.
Sezon ogórkowy. Nawet sparingów nie ma.
No ale jak kogoś wnerwia to zamykam zabawę.
ps: Lajkonik nic a nic nie świadczy o " emanacji kompletnej glupoty tworcow"
Zabawy to se z malzonka urzadzaj Kahlidzie a nie w miesjcu gdzie ludzie probuja byc jeszcze w miare normalni.
aleś się Maku zrobił poważny niczym w wieku przedemerytalnym😉
[quote]#post1678898 Zabawy to se z malzonka urzadzaj Kahlidzie a nie w miesjcu gdzie ludzie probuja byc jeszcze w miare normalni.[/quote]
🤣
że co tu robią ???
A pamiętacie, wcale nieodległe, czasy jak każdy mógł napisać komentarz prawie na każdym portalu? Dużo było ścieków i szamba, ale jednak można było. Ubywa miejsc gdzie każdy może pisać co mu ślina na język przyniesie. Dopóki nie jest ewidentnie łamane prawo i dobry obyczaj określony regulaminem, niech sobie każdy pisze co chce, nawet jeśli plecie trzy po trzy.
No to może ja zacznę. Idzie, idzie transfer w bidzie.
wisla to stara kurwa
[quote]#post1678997 wisla to stara kurwa[/quote]
wisła jebana JEST
Autentycznie rzygam tym wszechobecnym zjebanym AI i postaciami z trzema rękami....
Poza tym co Ty chcesz od Hutnika? Oni nawet nie z Krakowa tylko z Huty.
Hutnik spoko... A że grafika wyszła jaka wyszła.... I żeby zakończyć temat z miłym akcentem. 😉
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-06/mitsu2-png-05680772.png[/img]
7 dni później
To jest kurwa niepojęte, redakcja dziennika polskiego umieściła tzw artykuł, że forma zapowiedzi nowego piłkarza Cracovii jest niefortunna, w momencie kiedy trwają poszukiwania Tadeusza Dudy spod Limanowej.
O ja jebię, na jakim świecie ja żyję.
[quote]#post1680027 To jest kurwa niepojęte, redakcja dziennika polskiego umieściła tzw artykuł, że forma zapowiedzi nowego piłkarza Cracovii jest niefortunna, w momencie kiedy trwają poszukiwania Tadeusza Dudy spod Limanowej.
O ja jebię, na jakim świecie ja żyję.[/quote]
https://gazetakrakowska.pl/cracovia-nie-miala-dobrego-timeingu-z-ogloszeniem/ar/c2p2-27733483
Rozchodzi się o ten wysryw.
"Time'ingu" - to jest też wspaniały kalafior literacki. Takie słowo nie istnieje.
Chore łby. Takim wszystko kojarzy się ze wszystkim. Jak mówią psychiatrzy: nie ma ludzi zdrowych, są tylko niezdiagnozowani. Akcja z inspektorem gadżetem zaczęła się z Piłą. Nie ma sensu z takich rzeczy się tłumaczyć. A w szczególności Cracovia nie musi się tłumaczyć z nieudolności policji a la Jaworek. Co najwyżej gts się może tłumaczyć.
Taki skomplikowany artykuł, że CAŁA REDAKCJA się musiała podpisać. Banda pismaków.
Artykuł podpisany przez Redakcja.
I napisany na zlecenie.
Oto kurw ktory być może byl promotorem tego wysrywu.
https://x.com/mruwa/status/1939273274564964860?t=Coyvo4mHjM4B5pY_m-N9UQ&s=19
Ten xhujek.jest pracownikiem.kurwuszcza.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)