Otóż to, Robert Warzycha jest tak "ukarany" na stałe i jakoś niespecjalnie przeszkadza to Górnikowi w zdobywaniu punktów.
-
-
ROBERT PODOLIŃSKI - treningi, taktyka, itp.
Trener będzie dyrygował drużyną z korony stadionu .I tyle . Nie On pierwszy i nie ostatni . Przekreciarze i tak są na wierzchu .:X
Potrzebnie pojechał, takie są zasady - nie możemy dawać pretekstu do jeszcze gorszych sankcji. Przekręciarze na razie górą, ale to się kiedyś skończy.
Będzie siedział na młynie czy na B? ;)
Tam gdzie ciszej .:)
Aro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Będzie siedział na młynie czy na B? ;)
Na VIP. Choć ja bym polecał w skyboksie, ewentualnie na F przy stanowiskach prasowych. Wszystko widać.
Poniżej link do artykułu portalu sportowefakty.pl autorstwa Macieja Kmity m.in. dyskwalifikacji trenera Podolińskiego.
Czytamy w nim m.in.: "[i](...)Bartosz Frankowski był zmuszony usunąć trenera Pasów z ławki rezerwowych (...)[/i]".
Niby szczegół, ale chyba oddaje nastawienie ww. dziennikarza do naszego trenera.
[url=http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/481298/komisja-ligi-zdyskwalifikowala-roberta-podolinskiego-i-tomasza-jodlowca]sportowefakty.pl[/url]
Cracovia - Cracovia II 10-0 (4-0)
bramki zdobyli:
- Budzi x2
- Dudzic x-2
- Covilo (głową)
- Dąbrowski
- Kita
- Deleu
- Rymaniak
- Diabang
Jedyna rzecz, która mogłaby zmartwić kibica to, że nie ma na dziś, w rezerwach gotowych na granie w I zespole. Kondycja I zespołu bez zarzutu (ich wydolność w 40 min jest taka sama jak w 80 - grali 2x40 min) Testowani zagrali bez "ach i och" widywałem o wiele lepszych, a angażu nie dostali. Prognostyk przed meczem z Zabrzem jest dobry.
"bił brawo ironicznie" - obojętne co to znaczy :p
PAS Napisał(a):
> a właściwie wie ktoś co takiego powiedział,
> że został przez pana sędziego wyproszony?
Cracovia przygotowywać się będzie do rundy rewanżowej na dwóch obozach - jednym w Polsce, drugim w Turcji - informuje "Sport.pl".
Na początku stycznia krakowianinie udadzą się do Uniejowa. - Zabierzemy tam wielu piłkarzy. Nie tylko pierwszą drużynę, ale też sporo zawodników z rezerw.
Później, na przełomie stycznia i lutego, krakowianie udadzą się na obóz do Turcji.
szuwarku można by składy?
Polczak grał w pierwszym czy rezerwach. Kto "bronił" w rezerwach?
leszeczek Napisał(a):
> szuwarku można by składy?
> Polczak grał w pierwszym czy rezerwach. Kto
> "bronił" w rezerwach?
skład do przerwy był stały- Kieriew- Rymaniak - Polczak - Marciniak - Diabang - Dąbrowski - Budzik- Covilo - Zjawiński - Cebara - Kamess
w drugiej połowie Stępniowski - Szeliga - Nykiel - Deleu - Szeliga - Kita - Żytko ( i były zmiany powrotne)
w rezerwach bronił Kwiatkowski - Kobyłka - Kwiatkowski
I jak sie zaprezentwali testowani????
KruszynaKSC Napisał(a):
> I jak sie zaprezentwali testowani????
(Testowani zagrali bez "ach i och" widywałem o wiele lepszych, a angażu nie dostali. Prognostyk przed meczem z Zabrzem jest dobry.
Równiez moim zdaniem wszystko idzie w dobrym kierunku. Z taką grą spadek nam nie grozi tego jestem pewien,uważam że jest wrecz przeciwnie, ja widze nas na koniec w okolicach 5 miejsca, tylko musimy sie najpierw dostac do pierwszej 8ki. Podolinski z tego co widzialem ma ciutke lepsze wiosny od jesieni tak wiec jestem dobrej mysli.
Tylko dokupic jakis mlodych zawodników (jak to Filipiak mówił głodnych sukcesu) z 3 do pierwszego składu tylko nie sztuki, a realne wzmocnienia. Zrobić fajną pake i nic tylko osiąść w czołówce tabeli. (wtedy Kapustka nie odejdzie;) ).
P.S. a rozmawiał ktos z Potterem? bo ciekawe kogo on by widzial jako wzmocnienie.
Podoliński w Dolcanie w każdym sezonie wiosnę miał lepszą od jesieni. kolejno sezon, średnia punktów jesienia i wiosną.
2011/12 1,05 - 1,29
2012/13 1,29 - 1,88
2013/14 1,50 - 1,75
w takim razie co ze Zjawińskim?
- jesień 2012 - 2 bramki ( w tym 1 z Cracovią)
- wiosna 2012 - 4 bramki ( w tym 1 z Cracovią)
- jesień 2013 - 13 bramek
- wiosna 2014 - 8 bramek
- jesień 2014 - bramek ZERO!
- wiosna 2015 - ??
Myślę , że na razie zostanie .
szuwarek Napisał(a):
> w takim razie co ze Zjawińskim?
> - jesień 2012 - 2 bramki ( w tym 1 z Cracovią)
> - wiosna 2012 - 4 bramki ( w tym 1 z Cracovią)
> - jesień 2013 - 13 bramek
> - wiosna 2014 - 8 bramek
> - jesień 2014 - bramek ZERO!
> - wiosna 2015 - ??
wiosna bramek 15 ;D
kkk_84 Napisał(a):
> szuwarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > w takim razie co ze Zjawińskim?
> wiosna bramek 15 ;D
I tego się trzymajmy:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)