taaa... nie ma transferow nie ma pierwszej 8 semki... skoro ogral nas Zawisza to co bedzie dalej ? niby grali niby sie starali ... niby.... bez wzmocnien i odpuszczenia wojny "na gorze" znow horror sie powtorzy ... czy w tym klubie moze byc kiedys normalnie ?
-
-
[ 22 ] KS Cracovia - Zawisza Bydgoszcz 15/02 godz. 13:00
Macieksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zlali nas tragedia jak ten filipiak sie nie obudzi
> i nie kupi 5-7 dobrych kopaczy to bedziemy tak
> balasnowac caly czas miedzy ekstraklasa a I liga
> nie widze innego wyjscia.
Co Ci z nowych piłkarzy jak według naszego trenera będą musieli uczyć się taktyki przez najbliższych kilka kolejek. Za 2 kolejki kończy się okienko wtedy możemy być "aktywni" bo piłkarze zejdą z wymagań finansowych. Pozostanie 6 kolejek w których będą uczyć się "Taktyki" i prawie ucieknie nam pierwsza ósemka. W czerwcu ucieknie nam połowa składu i tak będziemy zawsze zamiatać doły tabeli. Dla Filipiaka Cracovia to żywa reklama a nie coś więcej.
Nug Gerath Napisał(a):
> @knur - do trenera ? Chyba ma mało wspólnego z
> transferami. Stawowy może sobie trąbić, a pion
> transferowy swoje.
A kto kazał Stawowemu oddawać Wełnę? Testować. Przez 1 miesiąc stopera i powiedzieć ze sie nie nadaje, opowiadać bajki że Mikulic jest nie gotowy a Władek bez treningów przez tydzień ma grać od 1 min a nominalny napastnik (Kita) siedzi na ławce?
To, że Kita wszedł dopiero pod koniec meczu to jest jakiś ku**a sabotaż.
Zimowa ofensywa transferowa przynosi rezultaty zgodne z oczekiwaniem.
cos mi sie wydaje ze na wynikach sportowych Filipiakowi nie zalezy w/g powiedzenia "kasa misiu kasa" klub sobie ma ... w ekstraklasie gra wiec o co ten szum .. a ze wyniki sa jakie sa .... utrzymamy sie to mu wystarczy ...tak to wyglada... choc moze to tylko moje zdanie ech....
Od mieszania łyżeczka, herbata nie będzie słodsza, jak [b]cukru[/b] brak.
Z drużyny "cukier" został odessany i..... zostanie gorycz...
Dobre czasy, chyba już były...
p... ze Stawowy nie wystawil Mikulica dlatego ze mu sie nie podoba.Znowu zaczyna sie p./... ze jakby ten gral to by bylo lepiej a potem milczenie jak sie go wystawi i zawali mecz.
No cóż.. Wymarzłem tylko... W zasadzie wszystko już zostało powiedziane.. Trudno o optymizm na przyszłość....
Przecież nie przegraliśmy przez brak Mikulicia tylko przez brak skuteczności i to, że po straconym golu drużyna przestała grać zamiast dążyć do wyrównania. Do momentu straty bramki graliśmy bardzo dobrze a potem wszystko się zepsuło. A antybohaterem został Władek. Najpierw niewykorzystana setka a potem zawalił krycie przy golu. Drugi gol z wymuszonego karnego więc o to do nikogo nie można mieć pretensji. No i Perdijić się nie popisał. Czekam na Pilarza w bramce.
Tak jak pisałem gdzie indziej. Jak nieobecność Mikulića jestem w stanie zrozumieć, tak wystawienie na ataku Boljevića gdy Rakels i Kita siedzą na ławce jest dla mnie [b]NIEZROZUMIAŁE KU.R.WA.[/b]
gra wygladala fajnie do czasu do utraty bramki. Powinismy prowadzic 2-0 do przerwy , niestety zemscilo sie to .Zostalismy wypunktowani.
Dabrowski nie ustrzegl sie bledow ale radzil sobie dosyc pozytywnie
Kartka dla Zytki? spodgladam w strone Stawowego kogo teraz wytawi>? Dudzica? ... no wlasnie Dudzic swoim wejciem kompletnie oslabil druzyne. typowy pilkarz na sparingi , taki sparingopartner.
szkoda tych punktow tymbardziej ze gra wygladala bardzo dobrze, szybko jednak zszedlem na ziemie
P.S kmita publicznie obraza kibicow z trybuny D , nazywajacych ich dupolizusami i robiacymi loda Zawiszy , ten chlop to z ochrona powinien chodzic
nie warto się denerwować , będę chodził z przyzwyczajenia , na nic nie liczę
liczylem na to, żeby nie przegrali
niepotrebnie
taka mnie jednak refleksja naszla .... milionerzy ( wlasciciele ) tez nie tak przeciez dawno wyciagneli z niebytu zasluzony angielski klub QPR weszli z ekstraklasy angielskiej i co ? spadli po roku ... pieniadze to jedno zarzadzanie to drugie.... choc .... w naszej lidze chyba wystarczy miec kase....z drugiej strony ...klub sprzedaje podstawowego stopera i na gwaltu rety szuka zastepcy ? skoro tak ,to wydaje mi sie ze z profesionalizmem nawet w naszej lidze nie ma to nic wspolnego ....daje sie trenerowi wolna reke bo to on odpowiada za wyniki i rozlicza z tego ... ale jesli trener dostaje pilkarzy i ma cos z tego sklecic ? tak to chyba jest z Widzewie ( mimo wszystko z calym szacunkiem bo nie smieje sie z biedy klubu) a nie w klubie ktory jest stabilny ...no chyba ze jest tylko w moim mniemaniu ....
Trapez Napisał(a):
> Od mieszania łyżeczka, herbata nie będzie
> słodsza, jak cukru brak.
> Z drużyny "cukier" został odessany i.....
> zostanie gorycz...
>
> Dobre czasy, chyba już były...
Jaki cukier, Trapezie? Czy przegraliśmy, bo zabrakło Kosanovica? Oczywiście nie; Dąbrowski nawet radził sobie na stoperze, no ale... jak Szeligę przeciwnicy wyeliminowali fizycznie (przy biernej postawie sędziego), okazało się nagle, że nie mamy defensywnego pomocnika. Bo nie ma kogo postawić na stoperze za Dąbrowskiego - i tylko dlatego, że dla Stawowego najważniejsze było postawienie na swoim ([b]nie[/b] dla Mikulica w 18).
Ale jako to dalej było z tym cukrem? Nasi "najlepsi", Saidi i Bernhardt, zagrali kompromitująco słabo. "Bramkostrzelny" Dudzic prawie tak samo źle, w okolicy noty 2. To, pytam, kogo zabrakło, że było tak fatalnie?
Aha, przed chwilą zobaczyłem, że w sąsiednim wątku dokładnie to samo co ja napisał Knur. To pozwolę sobie wprost zapytać: jak to jest, że trener nie widzi (nie chce widzieć?) tego, co widzą jak na dłoni kibice-dyletanci?
Prezesa.
Nesta Napisał(a):
> P.S kmita publicznie obraza kibicow z trybuny D ,
> nazywajacych ich dupolizusami i robiacymi loda
> Zawiszy , ten chlop to z ochrona powinien chodzic
A gdzie? On jest jak z dowcipu o myśliwym i niedźwiedziu. Coś mi mówi, że nie na polowanie do lasu przychodzi.
Sędzia kręci wałki jakich nawet Małek nie kręcił a my "pozdrawiamy" Osucha i sąsiadkę. Słabo, bardzo słabo.
Przynajmniej kupon mi wejdzie...
Ciekawe jak Stawowy zestawi linie obrony w następnym meczu i czy Szeliga będzie zdolny do gry.
Steblecki fatalnie, Dudzic tradycyjnie źle, Ntibazonkiza chaotyczny, Boljevic klasycznie techniką siła razy ramię. Żytko najpierw zaspał parę razy, później ładnie wsadził Perdijica na minę a przy bramce na 1:0 świetnie krył Vasco.
Odpowiem na pytanie kogo/czego zabrakło: stopera w kadrze na mecz(najlepiej dwóch), kontuzjowanego Nowaka i sensownych zmian.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)