Pozwolę sobie nie zgodzić się z przedmówcą , faul na jagiellończyku ewidentny, trzymanie i szarpanie za koszulkę - widoczne - powinna byc czerwona kartka .
Za chamstwo Podolskiego - kolejna czerwień .
My się dziwimy , narzekamy a mecze EK dalej prowadzą drobne pijaczki i oszołomy .Jak długo jeszcze ?
-
-
Żałośni Polscy sędziowie ...
No właśnie nie było łapania i szarpania za koszulkę. Przyjrzyj się. Dotknął go, ale nie złapał. Jeśli był faul to przez kontakt nogami, a padak przewrócił się wybijając z dwóch nóg.
Pozostaję przy swoim , dla mnie przewinienie było a sędzia osioł .
Choć, jeszcze raz zobaczę , dla spokoju sumienia .
Dzisiaj kolejny as kier powinien być, masakra jacy oni są słabi
- Edytowany
[quote]#post1698081 Pozostaję przy swoim , dla mnie przewinienie było a sędzia osioł .
Choć, jeszcze raz zobaczę , dla spokoju sumienia .[/quote]
Dyskretnie, ale górnik "łapał" Jagiellończyka od tyłu - tak że sędzia tego nie widział i nie miał szans zobaczyć... Takie gadanie ekspertów, że powinien biec z boku, a nie bezpośrednio za nim - no najlepiej pewnie byłoby gdyby od razu był obok...
Dla mnie faul ewidentny, ale myślę że nie na czerwień. Tam z boku był, i bliżej bramki, inny górnik!
I tak w ogóle nie podoba mi się ta natychmiastowa decyzja kolegium sędziowskiego (nawet jeśli jest słuszna). I te zachwyty w TV nad tą decyzją. No kurczę blade, dajcie sędziom się wypowiedzieć na ten temat! Czy kolejne mecze są już w poniedziałek? "Po cichu" nie wyznaczajcie ich na mecze PP we wtorek - środę -czwartek, wezwijcie, porozmawiajcie (niech nawet będzie "przesłuchajcie") i wtedy dopiero niech będzie decyzja.
Dla mnie brak czerwonej dla boiskowego chama Lukasa P. to znacznie większy błąd.
[quote]#post1698099 ... Dla mnie brak czerwonej dla boiskowego chama Lukasa P. to znacznie większy błąd....[/quote]
Tutaj powinno być kilka meczów dyskwalifikacji.
- Edytowany
który to raz, święta krowa?
Może Weszło by coś skrobnęło w temacie? Jak ktoś się z nimi lubi to zapodajcie im temat, ja tam nie zaglądam, ale chętnie przeczytam ;)
[quote]#post1698081 Pozostaję przy swoim , dla mnie przewinienie było a sędzia osioł .
Choć, jeszcze raz zobaczę , dla spokoju sumienia .[/quote]
Spojrzałem, widać wyraźnie jak zabrzanin łapie jagiellończyka w pasie . Ewidentny błąd sedziego .
Sędzia Frankowski przyznał się do błędu przed kamerami.
Został nawet zawieszony.
Można by powiedzieć lepiej późno nic wcale. Jak zaczną ich zawieszać to może się jeden z drugim debilem zastanowi 3 razy nad decyzją albo chociaż oglądnie.
Oby to nie była jednorazowa pokazówka tylko stały element. Chociaż za chwilę może nie mieć kto sędziować
Pytanie czy to nie jest szopka wyłącznie przez to, że skrzywdzili Jagiellonię Kuleszy.
Bardzo możliwe .
Jak w PP skrzywdzili Jagiellonię Kuleszy, to nikt nie poniósł konsekwencji. Więc to chyba nie ta przyczyna...
[quote]#post1698132 który to raz, święta krowa?
Może Weszło by coś skrobnęło w temacie? Jak ktoś się z nimi lubi to zapodajcie im temat, ja tam nie zaglądam, ale chętnie przeczytam ;)[/quote]
Piszą regularnie o tym.
taka ciekawostka odnoście sędziego z meczu Pucharu Polski
https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/puchar-polski/skandal-w-pucharze-polski-nie-do-opisania-oto-co-mial-zrobic-sedzia/vv9y20b
Szkoda, że nie zacytował tylko opisówka.
Powinien jak nasz Hebo o ogrodniku, przytoczyć, he he
[img]https://img1.dmty.pl//uploads/202510/1761677459_k4qcwn_600.jpg[/img]
A może i u nas warto by się zainteresować tym wątkiem ?
5 dni później
Ja to sie troche obawiam żeby czasem raczkowski nie zapoczątkował precedensu, że nawet na stadionie nie będzie sobie można nikogo powyzywać
Jakby na naszych trybunach coś takiego zawisło to by nam stadion zamknęli na minimum 1 mecz.
- Edytowany
Ja mysle ze wogole by nam klub rozwiazli.... a gniazdowy by 14 lat odsiadki dostal...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)