Karny ewidentny.
-
-
Żałośni Polscy sędziowie ...
To jest właśnie śmieszne, że dopatrują się minimalnych spalonych, których gołym okiem nie widać, gwizdane są faule różnorakie, ale jest ogólne przyzwolenie na rozpychanie się przy rzutach rożnych i targanie za koszulki oraz przytrzymywania. :@
[quote='hank' pid='1485391' dateline='1619087988']
[quote='3lvis' pid='1485254' dateline='1619039980']
Pajac Sławek kwestionuje karnego dla nas. Jakim zakłamanym cwelem trzeba być?
[/quote]
Ja zaś kwestionuję obiektywizm pana Sławka .
[/quote]
Nie znam bardzie nieobiektywny. Zawsze nagina w stronę Legii i wyjątkowo wybiórczo wybiera przykłady. Działa jak adwokat. Jest w tym nieobiektywiźmie dobry i wielu daje się nabrać.
UEFA doceniła poziom naszych Czarnych i gwiazdy Marciniaka i nie zabierze ich na ME 2021
Obejrzałem sobie z rana ligę+ extra i stwierdzam, po dywagacjach tzw. Pana Sławka, że STSK.
Jeżeli ktoś popchnął w polu karnym obrońcę Płocka, to tylko jakiś ukryty kosmita. :)
Też dokładnie przyglądałem się tym powtórkom i tam nie ma nikogo, kto mógłby go popchnąć. Ale pierwszy o domniemanym popchnięciu bredził Żewłakow.
przeciez koles rozmyslnie tak wlasnie zrobil, mial tylko pecha, bo akurat nikt nie stal w poblizu :)
[quote='zejniov' pid='1485457' dateline='1619113528']
[quote='PAS' pid='1485456' dateline='1619113399']
[quote='kludi' pid='1485421' dateline='1619093500']
Edit, nie ta sytuacja, ale przykład standardu jaki wczoraj obowiązywał
[url=https://imgupload.pl/zdjecie/OjxAp][img]https://imgupload.pl/images/2021/04/22/marquez.md.jpg[/img][/url]
[/quote]
Leci, leci balon od Rupy...
[/quote]
dla mnie to tu powinien być karny bo Rzeźniczak ciągnie Marqueza., zresztą za moment go wywrócił
[/quote]
Pisząc o standardzie jaki obowiązywał, miałem na myśli przymykanie oczu na ewidentne faule w polu karnym przez Lasyka. Chłop ustala sobie wysoki pułap tolerancji na przytrzymania, uderzenia a potem jak zwykle gubi się w tym i traci kontrolę nad spotkaniem. Trzeba pochwalić tutaj Probierza, który bardzo zdecydowanie opier..dalał wszystkich na ławce i na boisku żeby nie robili rozpierduchy, a sytuacja kilka razy była mocno napięta. Powinni puścić teksty Tomasika do naszej ławki i do sędziego, to byłby hit większy niż filmik z Michniewiczem.
to zacytuj tego Tomasika, a nie zachowuj się jak "kumaci" na tłiterze
Też mam nerwa przed derbami, ale nie przesadzaj.
To nie było jedno zdanie, tylko kłótnia kilku osób + zwracanie się na Ty do sędziego i przeklinanie bez reakcji Lasyka.
[quote='paluch' pid='1485478' dateline='1619124376']
UEFA doceniła poziom naszych Czarnych i gwiazdy Marciniaka i nie zabierze ich na ME 2021
[/quote]
karma wraca, jeden z najlepszych niusow tygodnia.
Nie raz bylo o nim glosno przy okazji sedziowania meczow w Europie, widocznie musial kogos waznego ostro wqrwic i zalobowal zeby sie mendy w koncu pozbyc, bo wydawalo trzymal sie mocno, ale przyszla kryska na matyska
lubie to x100
czy to zdjęcie z sytuacji, w której Rodin strzelił bramkę? Bo tak to wygląda a faktycznie tam była wywrotka Marqueza.
Skoro wywrotka była wcześniej niż spalony to należał się nam rzut karny. Tak to w pierwszym momencie (po zdaniu sobie sprawy, że mógł być spalony) interpretowałem na żywo.
Najpierw był spalony.
Zapraszanie tego pajaca przez canal+ , od interpretacji sędziowskich, do studia tj kompromitacja.
Ciekawie tez tłumaczył, dlaczego sędzia nie odgwizdał karnego (nie pamiętam o jaki mecz chodziło) pomimo tego, ze piłka trafiła obrońce w rękę, którą miał ponad swoja głową.
Dlaczego nie odgwizdał - bo ręka była luźno ułożona.
- Edytowany
[quote='SaNtO' pid='1485511' dateline='1619165915']
czy to zdjęcie z sytuacji, w której Rodin strzelił bramkę? Bo tak to wygląda a faktycznie tam była wywrotka Marqueza.
Skoro wywrotka była wcześniej niż spalony to należał się nam rzut karny. Tak to w pierwszym momencie (po zdaniu sobie sprawy, że mógł być spalony) interpretowałem na żywo.
[/quote]
tak, to jest to. wyraźnie było słychać krzyk Marqueza jak go Rzeźniczak przewracał
https://cracovia.pl/aktualnosci/cracovia/pko-bp-ekstraklasa-cracovia-wisla-plock-skrot-1/
od 3 minuty
- Edytowany
[quote='garry' pid='1485512' dateline='1619166253']
Najpierw był spalony.
(...)
[/quote]
Bzdura. Spalony nie jest wtedy gdy ktoś jest na pozycji spalonej tylko gdy zagra na niej piłkę. Nim Rodin uderzył to Marquez już leżał. Brak karnego to skandal
[img]https://i.ibb.co/ckNnHBv/skandal.png[/img]
[quote='SaNtO' pid='1485515' dateline='1619166868']
[quote='garry' pid='1485512' dateline='1619166253']
Najpierw był spalony.
(...)
[/quote]
Bzdura. Spalony nie jest wtedy gdy ktoś jest na pozycji spalonej tylko gdy zagra na niej piłkę. Nim Rodin uderzył to Marquez już leżał. Brak karnego to skandal
[/quote]
i gdzie był var? :D :D
Marquez nie był na spalonym a mógłby wyskoczyć gdyby nie faul fiuta z Wawy.
[quote='Rock' pid='1485517' dateline='1619167133']
Marquez nie był na spalonym a mógłby wyskoczyć gdyby nie faul fiuta z Wawy.
[/quote]
dlatego powinien byc karny dla nas za faul na Marquezie. Ale kvtafon (L)asyk tego specjalnie nie odgwizdał
ja myślałem, że na varze sprawdzili i wyszło, że nie było faulu. ale jak widzę to zdjęcie jak jest trzymany Marquez to jestem w szoku. to skandal. po takim wielbłądzie sędzia główny i sędzia VAR powinni odpocząć od futbolu.
Czasem zastanawiam się czy oni są w stanie wyłapać wszystko na Var tak na szybko. Skupiają się często na jednym i przeoczą inne zdarzenie w tej samej akcji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (2)