Plus taki, że Miećka ma patent na gwardię.
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Jest jeszcze Wisła Sandomierz, Wisła Puławy... ale nie były w grze. O innych nie słyszałem.
[quote]#post1676295 Jest jeszcze Wisła Sandomierz, Wisła Puławy... ale nie były w grze. O innych nie słyszałem.[/quote]
Wisła Tczew
[quote]#post1676273 Dokładnie. W przyszłym roku znów potrzeba 3 ekip do awansu.
Śląsk
Ruch
ŁKS
Polonia Warszawa
Płock (lepszy niż Miedź byłby kandydat)
Mielec (może)
Wieczysta (może)
Tychy (może)[/quote]
A ja bym się bardziej skupił na ekipach z którymi gts będzie walczył o utrzymanie.
Wszedłem na X wiadomego krakowskiego jegomościa i z przykrością zauważyłem, że nie ma gratulacji dla ekipy z Płocka. Rozumiem, że nie było go w Płocku, więc nie będę wymagał, żeby znów wtargął do szatni zwycięzców z serdecznymi gratulacjami, ale grzeczność nakazuje, by w ciepłych słowach życzyć bieniaminkowi powodzenia.
Wczorajszą porażką w derbowym starciu Zawisza stracił jakąkolwiek szansę na play offy o 2. ligę. Szkoda trochi... Może za rok
Wczoraj również Czarni Jasło wygrali z odwiecznym rywalemKarpatami Krosno 3:2 po emocjonującej końcówce i decydującej bramce w 97 minucie. Warto nadmienić że Czarni już w pierwszej połowie grali w 10 a poziom sędziowania był skandaliczny i niesprzyjający gospodarzom.
Nie przypuszczałem, że będę się kiedyś cieszył, że Wisła awansowała do ekstraklasy:)
[quote]#post1676302 [quote]#post1676295 Jest jeszcze Wisła Sandomierz, Wisła Puławy... ale nie były w grze. O innych nie słyszałem.[/quote]
Wisła Tczew[/quote]
i niedaleko Wisła Rząska i Wisła Jeziorzany....
Wisła Szczucin rules
Wiseł jest wiele. Cracovia jedna.
Wiseł jak psów.
Sporo uczciwych Wiseł, a jeden gts w królewskim mieście za Wisłę przebieraniec.
Adam Małysz jedyna gwiazda Wisły
UBECKA i MILICYJNA wisła JEST TYLKO JEDNA.
[quote]#post1676324 Wczoraj również Czarni Jasło wygrali z odwiecznym rywalemKarpatami Krosno 3:2 po emocjonującej końcówce i decydującej bramce w 97 minucie. Warto nadmienić że Czarni już w pierwszej połowie grali w 10 a poziom sędziowania był skandaliczny i niesprzyjający gospodarzom.[/quote]
Na 2-2 strzelili w 93 😁
- Edytowany
Transfer ze zgody do zgody. Bodajże najlepszy zawodnik Tyszan z zakończonego sezonu, Julius Ertlthaler nie zdecydował się podpisać nowego kontraktu i przenosi się do Rodowitych. ŁKS zaczyna mocno działać na rynku transferowym i w swoich strukturach w ostatnich dniach, oby oznaczało to poważnego kandydata do awansu w nadchodzącym sezonie.
- Edytowany
Julius faktycznie fajny grajek, oglądałem kilka występów GKS'u w tym sezonie, i oby dwaj Austriacy (Keiblinger i On) wypadali dobrze przez większość sezonu.
edit. w sumie to trzech, jeszcze Dijakovic.
Tychy po sezonie jak widac rozklad piekny... to juz 4 zawodnik co odszedl i to czolowy...a pewnie to nie koniec rozbioru..
@KruszynaKSC#7322
7 odejdzie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)