To jest niepojęte jak można zawalić pewny awans.
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
[quote]#post1624204 Nie ma tego złego. Arka i ŁKS za rok wchodzą i pilnują żeby GTS nie dostał się 😋[/quote]
Arka napewno przypilnuje gts . Jak co roku zreszta. Oni na mecze z nimi biorą butle z tlenem tak jak zresztą do niedawna my.
W innym wątku, po meczu Arki z betonami, napisałem tak:
[quote][url=https://cracovia.krakow.pl/u/agent44]@agent44[/url] w temacie [url=https://cracovia.krakow.pl/t/13792-zolto-niebiescy-jak-real-krolewscy/1620789]"Żółto -Niebiescy jak Real Królewscy..."[/url]: Arka jest na najlepszej drodze do zostania frajerami sezonu.
I liga to stan umysłu. [/quote]
Wq...ła nas w tym roku drużyna Pasów ale to co Arka swoim fanom zafundowała
to wprost "droga krzyżowa".
Trzymajcie się Arkowcy.
NIE-DO-WIARY
Zesrać się zaraz przed kiblem 2x w ciągu jednego sezonu to nie na nerwy normalnych kibiców.
Kiedy polska myśl szkoleniowa pojmie, że obrona wyniku nie polega na oddaniu piłki rywalowi i czekaniu na ukochane kontry, tylko na narzuceniu rywalowi swoich warunków gry.
Pisałem, że Motór jest czarny koniem? Pisałem.
Pogoń Szczecin to tacy frajerzy i przegrywy, że nawet w rywalizacji na największych przegrywów w sezonie zajęli 2 miejsce.
I pomyśleć, że na miejscu Motoru mógł być gts 🤔
Szok 3 minuty brakło Arce do awansu. W życiu bym nie obstawił że awansuje Gks i motorynki.
- Edytowany
Może i Feio i pierdolniety, ale drużynę zbudował. I nawet jego odejście nie było zjazdem po równi pochyłej jak niektórzy tutaj przewidywali.
Ekstraklasa w nowym sezonie będzie ciekawa.
Po dzisiejszym meczu w Gdyni chyba zabraknie psychologów aby obsłużyć wszystkich kibiców Arki... współczuje.
Pan Chude Nóżki z Gdyni chyba będzie niepocieszony...
Wydawało mi się, że nie ma klubu z większym syndromem Pilchizmu...jednak jest.
Jak oni mogli awansować grając takim gościem jak ten Milewski z 6. O zawodnikach, którzy nie potrafią grać w piłkę mówi się u nas "to nawet nie jest piłkarz". Nie wiem co można o takim gościu powiedzieć. Dla jasności to ten co mając przed sobą pusta bramkę ( owszem ostry kąt), w kontrze przy stanie 1-0 kopie zamiast w piłke to w powietrze.
Motor z Jakubasem może być mocnym beniaminkiem. Do tego Lechia i Gieksa. Zapowiada się trudna walka na dole tabeli. Obyśmy się szybko zameldowali na górze. A Arka? Zaszkodziła im szybko strzelona bramka i przekonanie o "dowózkowaniu" wyniku do końca. Wolski i czarny - szacunek.
Nie wiem jak GKS ale Motor jak i Lechia mają możliwości żeby zadomowić się w górze tabeli
Pod każdym względem fatalne rozstrzygnięcie, nawet abstrahując od oczywistych preferencji zgodowych.
Motór obiektywnie ma aktualnie większy potencjał finansowy, więc gdyby teraz im się noga pośliznęła, to w kolejnym sezonie w pierwszej lidze byłby jednym z faworytów do awansu, a w eklapie wcale nie jest powiedziane, że się będzie bronił przed spadkiem. Do tego GTS nie ma z nimi lekko.
Arka natomiast ma ograniczone możliwości pod względem kasy, do tego wiadome że w przypadku awansu byłaby walka o utrzymanie, a w pierwszej wcale nie jest powiedziane, że za rok będą się liczyć w wyścigu o eklapę.
Wyrazy współczucia dla ludzi z Gdyni.
@rex#786
Zresztą piłkarze już oddali kibicom po meczu koszulki, więc niewiadomo kto tam będzie grał.
Naprawdę ciężko zrozumieć i nazwać to co zrobiła Arka??? Przykre, ale oni są tylko sobie winni
Jedynym plusem porażek Arki jest to, że w Ekstraklasie będą dwie nowe ekipy które w Ekstraklasie nie grały od X lat...
[quote]#post1624242 Jedynym plusem porażek Arki jest to, że w Ekstraklasie będą dwie nowe ekipy które w Ekstraklasie nie grały od X lat... [/quote]
No to ja chyba jestem jakiś dziwny, bo w xuju mam 2 nowe ekipy i jedynym plusem porażek Arki jest dla mnie fakt, że nie przepierdolili awansu z gts
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)