[quote]#post1613875 [quote]#post1613869 [quote]#post1613066 A Xerovia 1905 p.n.e , po wpierdolu w derbach, musi się zrewanżować swoim kibicom w następnym meczu 😁[/quote]
Resovia to już raczej myśli o przyszłym sezonie w II lidze, ciekaw jestem tylko czy dalej pod wodzą Rafała Ulatowskiego [/quote]
Większy nieudacznik-miernota trenerska od Ulatowskiego to chyba tylko Kafarski 😂
Dla mnie zawsze oni + Podoliński będą się kojarzyć z porażką ...[/quote]
Pasieka jeszcze do tego zacnego grona.
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
A ja dorzucę Stokowca.
Idąc tym tropem to i Płatka można w gratisie dodać 😂
[quote]#post1613901 Idąc tym tropem to i Płatka można w gratisie dodać 😂 [/quote]
Płatek nie był złym trenerem a już scoutem znakomitym...
Niestety za młodu nie wytrzymał i "naruszył nietykalność" ;) jakiegoś czornego przekręta.
Czorni odpowiedzieli jak umieli. Pierwsze 2-a mecze u nas ...2-a skrecone i ostatecznie doprowadzili do spadku (czego np. kolega Kruszyna do tej pory ogarnać nie może) Płatek już więcej w Polsce posady 1ego trenejro w ekstraklasie nie znalazł.
Pasieka przynajmniej wygrał derby.
[quote]#post1613875 [quote]#post1613869 [quote]#post1613066 A Xerovia 1905 p.n.e , po wpierdolu w derbach, musi się zrewanżować swoim kibicom w następnym meczu 😁[/quote]
Resovia to już raczej myśli o przyszłym sezonie w II lidze, ciekaw jestem tylko czy dalej pod wodzą Rafała Ulatowskiego [/quote]
Większy nieudacznik-miernota trenerska od Ulatowskiego to chyba tylko Kafarski 😂
Dla mnie zawsze oni + Podoliński będą się kojarzyć z porażką ...[/quote]
Akurat podoliński miał dobry sztab, późniejsze dobre wyniki Zielińskiego to zasługa dobrego przygotowania fizycznego za podolinskiego
U Podolińskiego Michał Mirota (trener przygotowania fizycznego) zrobił świetną robotę, na której później Zieliński bazował.
Kocham te mity z werandy przy piwku.
Myślę że sprinty Podbeskidzia spokojnie mogą się w to wtopić.
Sosnowiec i Resovia nie przyjmą nurków u siebie. Zaraz będzie płacz na histerii
Jeszcze Stefan Białas, nie zapominajcie o nim.
I o jego butach.
[quote]#post1613912 Sosnowiec i Resovia nie przyjmą nurków u siebie. Zaraz będzie płacz na histerii[/quote]
Ja liczę że to nie wpuszczanie psiaków stanie się również tradycją i w przyszłym sezonie będzie kontynuowane!
Nowa świecka tradycja.
Ekstradycja!
Stefek Białas to był równy chłop!!! Co by nie mówić to utrzymał nas wtedy w EX !!!
Ja uważam jednak że Ulatowski to był najgorszy trener epoki Comarchu. Jednak Pasieka i Kafarski gdzieś tam coś potrenowali, a Ulatowski gdzie poszedł to był dramat.
Zniczu! Dzisiaj musisz!
[quote]#post1614628 Zniczu! Dzisiaj musisz![/quote]
Płock też musiał...
Przecież Płock zrobił bardzo dobry wyniki.
[quote]#post1614630 Przecież Płock zrobił bardzo dobry wyniki.[/quote]
Mógł wygrać z psami a był tylko remis.
Dzisiaj wszyscy jesteśmy z Pruszkowa (-em). 😁
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)