Puszcza się nigdy nie puszcza
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Kurwa 3 razy wygrali z nimi..Szacunek ..
Santo a w następnym sezonie wejdą????
- Edytowany
[quote]#post1579273 Santo a w następnym sezonie wejdą????[/quote]
Myślę, że jak Santo zaraz stwierdzi , że awansują w jedną rundę to na początek wiosny będzie już klepnięty spadek do 2 ligi...
Santo ty bajoku
Najlepszy jest ten cios w pchlarzy, którzy pewni awansu szczelnie wypełnili budę. Cudownie. Kurwa, to jest wspaniały dzień, taką Cracovię chciałbym oglądać w meczach z gts. Na pełnej, do końca, na dupach, z jajami.
To nie ma jeszcze rewanzu? Bo ja sie jeszcze nie pogodzilem :)
https://www.youtube.com/watch?v=co6WMzDOh1o
:)
[quote]#post1579260 otwórzcie szeroko okna, słyszycie ten skowyt?
[/quote]
Nie bo wioski za daleko ale jakieś okrzyki radości choć Niepołomice w chuj daleko
Ja pierdzielę , to jeden z najszczęśliwszych dni od dawna .
Harry Potter płacze, buhahaha.
O szczęcie niepojęte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszczo ty moja kochana 4 pivka za twoją wygraną 🍺🍺🍺🍺 Niech cię błogosławi Św. Zwisław!,
Ale bedą emocje Puszcza , Nieciecza czy Rzeszów?
Za to czego dzis dokonali nalezy im sie Ekstraklasa!
Jeszcze tylko jedno marzenie awans Puszczy do Ekstraklasy i niech sobie grają domowe mecze przy Reymonta
[quote]#post1579234 Tak się zastanawiam od początku meczu nad tym Komarem w kontekście transferu do Nas tyle że jest 83 minuta i chłopak jeszcze strzału w światło bramki nie miał 😂😂 Puszczo nie poddawaj się !!![/quote]
Nie oglądałem tego widowiska i nie znam składu Puszczy ale według FlashScore Komar miał asysty przy dwóch ostatnich bramkach... Myślałem, że to jakiś pomocnik :D.
Wypijmy zdrowie Zwisława!
Kap, kap, płyną łzy.
Po przegranej jeden-cztery,
Nie ma w Ekstraklapie,
ormowskiej zwisły.
PS. Jakby ktoś nie znał melodii (refren):
https://www.youtube.com/watch?v=9dJ0jl9TsOo
No to jadę na Rynek w Niepołomicach:) I czekamy jako kibice Cracovii i Puszczy na rywala w niedzielę :)
Ważne, że w I lidze za rok Polonia Warszawa, Lechia, Rzeka, Arka i Wisła Płock :)
- Edytowany
[quote]#post1579288 Ale bedą emocje Puszcza , Nieciecza czy Rzeszów?[/quote]
Teraz to mi lotto kto zagra w Ekstraklasie jedno już wiem ta kurwa milicyjna NIE 😅
Puszcza ma pierwszeństwo😄
Nie ma słów żeby opisać jak ta Puszcza nam dzisiaj zaimponowała. A czwarta bramka to wisienka na torcie.
time to say goodbye!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)