szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mógłbym Ci odpowiedzieć, ale byłoby to już
> nudne (pisałem kilka razy).
Ja wiem ,Ty wiesz ale wielu wyznawcow nawet nie chce wiedzieć.... :(
-
-
Wojciech Stawowy - treningi, sparingi, taktyka...
Teraz to już tak bredzisz, że się pogubiłem. Wyznawcy Boljevicia nie chcą widzieć, że za rzadko zostaje po treningu trenować wolne?
Oby Cie wynik człowieku wybronił, bo jak nie to taczki im szybciej tym lepiej ...
Szkoda, że WS kosztem Cracovii załatwia swoje prywatne ambicje. Brak Mikulica nie dziwi, gra o posadę, gdyby wygrał z Mikulicem i Zorbą w podstawowym składzie to przyznałby się do błędów w ustalaniu składu a tak chce wygrać "własnymi chłopcami" pomimo tego że w kolejnych meczach niektórzy grają beznadziejnie. Na dłuższą metę to nie ma sensu.
liczę na wygraną, ale w przypadku przegranej liczę na opuszczenie stanowiska trenera przez WSa
Niewystawienie Mikulica to strata Dabrowskiego na defensywnym, dla mnie kryminał. Dziwna decyzja .
przy remisie niech idzie w ..... niech sobie Dudzica na obronę wystawi, żeby mógł grać od początku. po co kogoś sprowadzać do klubu !!!!
Coś mi się zdaje, że dzisiaj "Jenerał" wyląduje na Kałuży
Może być " uzbrojony" w ciężkie argumenty pod trenera.
Bo, jeśli nie wygra, to zakładam nawet ,iż może zaistnieć
sytuacja taka, że "miotła" zostanie użyta.
pzdr
Tak sobie dzisiaj czytam, iż Stilić trenuje sobie rzuty wolne po treningu. Ile Naszych grajków tak samo podchodzi do swojego zawodu?
Nikt bo my gramy swoje na zero z tyłu + tiki taka, a moze z przodu coś wpadnie.
A tak na poważnie to przecież WS mówil że mamy godnego następce Kosy - Dąbrowskiego. Efekty pracy można bylo podziwiac w Szczecinie.
baltak Napisał(a):
> Nikt bo my gramy swoje na zero z tyłu + tiki
> taka, a moze z przodu coś wpadnie.
> A tak na poważnie to przecież WS mówil że mamy
> godnego następce Kosy - Dąbrowskiego. Efekty
> pracy można bylo podziwiac w Szczecinie.
Zamiast organizowanego pokazu który z kibiców strzeli karnego Matko, to zróbmy konkurs który piłkarz Pasów strzeli amatorowi-bramkarzowi +50 na 10 strzałów min 5!!! Ide do buka i obstawiam amatora!!! ;)
Zibi, uwazaj bo wyjdzie Dudzic i powtirzy tk;) Bez spiny to pewnie z 8 wykorzysta.
w połowie tygodnia news komu beda strzelac ludzie karne w przerwie , czyli odrazu potwierdzenie kto bedzie bronil , Mikulic mecz w rezerwach czyli pokazanie ze nie zagra . Zagral jeden mecz w którym byl sam lepszy od reszty naszych pseudo obroncow ale synek Adas musi miec miejsce na boisku bo na dzien dzisiejszy lepszy jest od niego Jaroszynski. Jade na mecz z optymizmem ale jezeli zobacze padake , łamiącego sie Stebleckiego , bezradna obrone i totalne dno w ataku ,żądam zwrotu od trenera pieniędzy za karnet bo puki co to same rozczarowania w tej rundzie w meczach u nas .
jest skład wyjściowy - ja sie kurwa dlaczego grek na ławce... nasz wąsacz chyba stracił kontakt z rzeczywistością...
dlaczego i dlaczego, Boljevic wyleczył kontuzję to gra.
taki to ma dobrze :)
Zejdler w ataku???? Czy jest tu lekarz...? ;)
Vladek,Rok,Zejdler uuuuu maja szanse chłopaki odbijac się od ściany potoczańskiej jak piłeczki ping pongowe...;)
"Ja nie patrze na przeciwnika ...my gramy swoje..." :D
Kabaret na kółkach, z zawodników wystawionych przez WS w ataku tylko Wladek na ma aż jednego gola, po nim Marciniak 1, Dąborwski 1 i Danielewicz 1 :D nawet Kity nie ma w 18 no po prostu jaja. Na Dudzica nie ma co liczyć a pewnie Papadopulos wejdzie na 75 minute w dobrym wypadku.
Wyglada na to,ze Stawowy chce "komus"zrobic na zlosc.Najgorsze jest to,ze robi tylko sobie,bo ja kibicowal bede Cracovii(jak zdrowie dopisze)jeszcze dlugo po nim....
Marciniak na stoperze kurrwwaa czy to jest żart?
Zejdler jest nieślubnym synem Stawowego?
Niereformowalny człowiek...
A podobno tylko głupiec nie zmienia swoich poglądów...
Mam go serdecznie dość,i jego egoizmu działającego na szkodę Cracovii!
Wojtuś , możesz iść do Częstochowy.
Myślę,że tylko Opatrzność Ci sprzyja :)
rozrabiaka Napisał(a):
> Niereformowalny człowiek...
> A podobno tylko głupiec nie zmienia swoich
> poglądów...
> Mam go serdecznie dość,i jego egoizmu
> działającego na szkodę Cracovii!
Da się zdobyć więcej niż 3 pkt w jednym meczu?
Progres jest ale tylko wynikowy:
0-2
1-3
0-1
0-0
1-0
Jeżeli ma to być tak dalej to się zgadzam, al;e mnie na tych meczach nie będzie;)
Gdzie jest Mikulic?
Co robi Zejdler na boisku?
Za co Steblecki gra w 1 -składzie?
itd,itd...
rozrabiaka Napisał(a):
> Gdzie jest Mikulic?
> Co robi Zejdler na boisku?
> Za co Steblecki gra w 1 -składzie?
>
> itd,itd...
Jaki awans, taka gra;)
rozrabiako,zaraz uslyszysz,ze...wygrali przeciez...wiec o co Ci chodzi? ;) A tak na powaznie,to zwyciestwo moze sie okazac "Pyrrusowym zwyciestwem",bo trener jeszcze bardziej uwierzy w swoj "zmysl"i kolejne mecze beda bez jakichkolwiek zmian(o Mikulicu mozna zapomniec az do zmiany trenera).A co za tym idzie-o punkty bedzie bardzo ciezko.
"Gałąż"rzygotowana przez niektórych, kibiców złamała się pod naporem szalejącej wichury - egzekucji niebudiet:)
Marciniak najgorszy na boisku dzisiaj , pare razy spoko ale przy Chorwacie wypadł jak dziecko we mgle . Pozytywnie Grek . Pilarz robił dziś za słupek i to dało nam 3 pkt bo obronami tych strzałów w niego mówić nie można . Nie łapie dośrodkowania, przewraca sie i płacze o faul . Pod koniec łapanie piłki jakimś fartem , granie w siatkówke zamiast piąstkowanie , dobrze że to nie wpadło do bramki tylko nad i na koniec jestem słupkiem piłka może się odemnie odbijać .
Stawowy wielki - za brak grania napastnikiem ! tylko 6 pomocnikami środkowymi notabene ( Steblecki, Danielewicz , Dąbrowski , Straus , Papadopulos , Zejdler ) Jeszcze fajnie zagrał Jaroszyński z tylu super z przodu gorzej ale lepiej niż Marciniak w 1 meczach
Mieć takiego zawodnika jak Papadopulos i trzymać go na ławie... masakra.
Mam problemy z pamięcią czy Giannis grał dziś od początku?
3lvis Napisał(a):
> Mam problemy z pamięcią czy Giannis grał dziś
> od początku?
Tak, spiker odczytał skład wcześniej ustalony - widocznie ktoś miał widzenie;)
szuwarek Napisał(a):
> 3lvis Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mam problemy z pamięcią czy Giannis grał
> dziś
> > od początku?
>
> Tak, spiker odczytał skład wcześniej ustalony -
> widocznie ktoś miał widzenie;)
Problem jest taki czy Gianniego wpisali w protokół... :) Bo w TV po 5 minutach sie zorientowali.....ale wierzę w naszego Kierownika ,że nie dał plamy i nie odda zwycięstwa!!!
Giannis popełnił poważny błąd .. oddał strzał z dystansu przerywając ogniwo kolejnej tiki taki, może chłop już nie zagrać ;(
Jeżeli pamięć mnie nie myli to przepisy dopuszczają zmianę tuż przed meczem (która nie jest wliczana do tz 3 zmian)
Mozna przeprowadzic zmiane.
Jakieś koncepcje, w jaki sposób WS chciał dziś na spokoju zainkasować trzy punkty?
szuwarek Napisał(a):
> Jeżeli pamięć mnie nie myli to przepisy
> dopuszczają zmianę tuż przed meczem (która nie
> jest wliczana do tz 3 zmian)
Oczywiście...dlatego napisałem o Kierowniku.... ale kilku facetom z Wielickiej serce staneło dębem... ;)
Zdążyli przed wyjściem z szatni czy nie... ? ;) Wg info - wszystko -OK!!!
jeżeli ,mnie nie myli to chyba nie jeżeli był wpisany do protokołu.
Gosć jest niereformowalny - co robi na boisku "junior młodszy " z nr. 23 jak go dzisiaj ochrzczono - naprawdę wielką krzywdę robi się temu chłopakowi którego popychają,szturchają,deptają wręcz !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)