W tamtej Aston Villi był wtedy Dariusz Kubicki i kilku innych bardzo ciekawych piłkarzy: Dwight Yorke który potem grał w United, Irlandczyk Paul McGrath który z kolei przyszedł z United, kolejny Irlandczyk Staunton (ponad 100 meczy w reprezentacji),
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-04/1000010748-jpg-86551278.jpg[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-04/1000010747-jpg-32129407.jpg[/img]
- Edytowany
No i ciul bombki strzelił. Przez Arachujo Barca w 10 i leci z LM z żabolami.
Grubo, trener z czerwoną i asystent z czerwoną. Ostro tam się musi dziać.
Ależ ten Lewandowski to jest przeżytek minionej epoki.
Barcelona praktycznie grała w dziewięciu.
Ja tam się cieszę - jak nie lubię PSG to Barcelona jest u mnie wysoko na czarnej liście za podłożenie się gts a pamiętliwy jestem :)
- Edytowany
Mnie los Barcelony jest obojętny, patrzyłem jednak żeby ujrzeć poczynania Lewandowskiego Roberta.
Zajmuje tylko miejsce jakiemuś prawdziwemu piłkarzowi ,powinien wrócic na ławę i to do Znicza II Pruszków.
lepiej do Znicza I Pruszków i to szybko, bo mają za kilka dni ważny mecz :P
Nie mam czasu na forum ale zaglądałem do ulubionego wątku. Kurde ile tematów zastępczych by nie napisać słowem o Wielkim Palmerze. So Cold.. brawo łysy głupku, dzięki. W sobotę kara
Wolałbym nie osłabiać pierwszej drużyny Znicza.
Naszą wygraną z 6-0 Radomiakiem światowa prasa również nie żyła :)
Więc co się dziwisz.
Dość atrakcyjne te mecze LM dotąd, trudno narzekać.
aaa widzisz Santo nawet nie wiedziałem, że ktoś taki istnieje, rzeczywiście teraz przypominam sobie coś tam pisałeś o jakimś Palmerze kilka razy. Nie widziałem w meczu nigdy ale po statystykach przyznaję może być wielka gwiazda. Ale on będzie chciał grać w LM i będzie musiał odejść z Chelsea 😋
Dołączy szybko do Hall of [s]Fame[/s]Judas. ;)
[quote]#post1614223 Nie mam czasu na forum ale zaglądałem do ulubionego wątku. Kurde ile tematów zastępczych by nie napisać słowem o Wielkim Palmerze. So Cold.. brawo łysy głupku, dzięki. W sobotę kara [/quote]
Ot, znak czasów, że 17 wybór wśród pomocników u Guardioli jest największą gwiazdą Chelsea :)
[quote]#post1614287 [quote]#post1614223 Nie mam czasu na forum ale zaglądałem do ulubionego wątku. Kurde ile tematów zastępczych by nie napisać słowem o Wielkim Palmerze. So Cold.. brawo łysy głupku, dzięki. W sobotę kara [/quote]
Ot, znak czasów, że 17 wybór wśród pomocników u Guardioli jest największą gwiazdą Chelsea :) [/quote]
Niech przyzna, że się pomylił i zamykamy temat a nie chodzi i opowiada głodne kawałki. Łysy buc, nieudacznik
Jest jeszcze szansa dla Bayernu... Takie PSG pyknąć w półfinale i zobaczyć zapłakany ryj mbappe
- Edytowany
Real wyeliminował tęczową część Manchesteru!
O szczęście niepojęte........
Hehe, Real dziś praktycznie nie istniał, ale City i tak nie dało rady.
Brawo Królewscy!
Nie no, kontrowali sobie, potem bronili, zresztą kij, cieszę się.
Arsenal potwierdził niestety, że nie ma jaj.
Wszyscy tylko nie Bayern, a najlepiej Borussia :)
BVB ma Iana Maatsena więc handicap po ich stronie.
Śmieszne szcziti nie ma nawet piłek, musieli Silvie z trybun rzucić. Wiedziałem już wtedy że nie strzeli, to za dużo.
W sobotę kolejny plaszczak, więc jakby jeszcze wypuścili majstra z rąk to sezon idealny
4 dni później
Jaka cisza po tym jak nas przekręcili na Wembley.. Thiago po sezonie odchodzi z Chelsea. Myślałem że ogłosi koniec kariery, gość ma 39 lat. Fenomen ale mówi że na Anglię czuje że już nie dojeżdża.
Jutro mamy Arsenal, ale kolejne kontuzje i bez boków obrony. Niczego nie mogę obiecać. Byleby zagrało ZDUP
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)