[i]W 51 min „urwał" się Czarnik i [b]po wymanewrowaniu trzech obrońców[/b] i bramkarza zdobył drugiego gola, który w zasadzie „ustawił" mecz. [/i]
https://www.wikipasy.pl/1991-07-03_Radomiak_Radom_-_Cracovia_0:2
Jaki słaby?! Jaki Słaby?!
-
-
Marcin Budziński - Witamy Ponownie !!!
[quote='Sir Pablo' pid='1472455' dateline='1613120326']
A ja tam widzę na skrzydle Edka Kowalika.
[/quote]
Edek Kowalik to chyba raczej w obronie pomykał
Edek z początku był napastnikiem.
[quote='Arena' pid='1472491' dateline='1613129814']
Edek z początku był napastnikiem.
[/quote]
Zgadza się .A ja bym pomarzył o takim pomocniku jaki był w swoim czasie Edward zwany Jackiem Hefko . Doskonała technika, kiwka , przegląd sytuacji i świetny strzal z dystansu z obydwu nóg .
[quote='Sekda' pid='1472464' dateline='1613126051']
[/quote]
[/quote]
Patrząc na wyczyny naszych obecnych piłkarzy to Edek wymiatałby na każdej pozycji. No może z wyjątkiem bramkarza.
Coś mi świta, że w jakimś meczu nawet bronił z musu, bo posypały się kartki..
- Edytowany
[quote='Sekda' pid='1472464' dateline='1613126051']
[/quote]
[/quote]
Edek na pomocy grał...
ups a może i na obronie też.
Skleroza panie kochany
- Edytowany
Pany! Ale On zawsze naszych klimatach grał!!! A ta bramka z gts i ta ekspresja... Szanujmy to, co ma wartość emocjonalną... albo wolimy tony szrotu...
http://www.90minut.pl/news/309/news3099268-Marcin-Budzinski-w-kadrze-Cracovii.html?fbclid=IwAR1-BuoYeQ0bOl2zmFEizcP-12-Y0Ik0QNDFoyNQmBl8eKe3hSIt6F4oO7w
Komedia. Pokazuje to tylko jaka nędze w składzie mamy
To jeszcze jutro w 1 składzie.. Serio nie ma Pajac kasy żeby ściągnąć kogoś? To jest kur.wa żałosne..
Będziemy jeszcze Budzika nosić na rękach za uciszenie psiarni i nie tylko zobaczycie !
Naprawdę nie chciałbym by zostało to odebrane jako atak akurat na Marcina, którego bardzo lubię jako człowieka i eks-piłkarza, ale cała sytuacja idealnie obrazuje jakie klub ma aspiracje sportowe i jaka filozofia budowania drużyny w nim obowiązuje.
Bo podsumujmy, przez ostatnie półtora roku, po kompletnie nieudanym powrocie do nas, Budzik kolejno:
1. Został po pół roku odpalony z Arki
2. Został po pół roku odpalony z Radomiaka
3. Pół roku nie grał w piłkę, w międzyczasie bezskutecznie starając się o angaż w... Motorze Lublin (tak, Motor, ku.rwa, Lublin - jedenasta ekipa trzeciego szczebla rozgrywek uznała, że się nie nadaje).
Jakiś tydzień temu zażartowałem w którymś wątku, że Budzik został zatrudniony za 5k brutto z celem utrzymania rezerw w lidze, stworzeniem struktury szkolenia w Rącznej i funkcją psychologa dla ogarniętego depresją Probierza.
Teraz zaczyna do mnie docierać, że to wcale nie musiał być żart, a dopisanie do składu pierwszej drużyny może wynikać z tej ostatniej wymienionej funkcji..
- Edytowany
Obronę wzmocniłbym Radwańskim, na defensywnego brać Arka Barana, Giza jest w klubie niech zakłada getry, Bania też nie będzie wolniejszy od Dzika.
Oczywiście Misior i Maczugowska do zarządu, a może Stefan Białas na II trenera?
Kadra miała Peszkę
Cracovia ma Budzika
Probierz ma depresję
Filipiak ma myliony.
Budzik ma robotę.
A my kibice mamy tradycyjnie chuja i to do gadania.
- Edytowany
Budzik jest 47 zawodnikiem w kadrze pierwszego zespołu. Obok Łuczaka, Góralczyka, Pieńczaka, Wójcika, Ziewca, Guta, Kafla, Mrozika, Myszora, Ożóga, Supryna, Bały, Grzebielucha, Kapka czy Ziemnika.
Co to komu przeszkadza, że go dopisali?
Uj mnie strzela, jak czytam napierdalankę z Budzika. Jakby trafił do Pasów z Półwyspu Bałkańskiego, Hiszpanii, albo Niemiec, to choćby był ze 2 lata starszy - byłby perspektywiczny... Dajmy mu szansę pokazać, czy zasługuje na grę w Cracovii czy nie...
Budzik jest człowiekiem nietuzinkowym, związanym od lat z Pasami, może nam pomóc w trakcie, jak i po zakończeniu kariery.
Jak dla mnie to jedyna nadzieja na derby
[quote='Ray Wilkins' pid='1472561' dateline='1613152323']
Naprawdę nie chciałbym by zostało to odebrane jako atak akurat na Marcina, którego bardzo lubię jako człowieka i eks-piłkarza, ale cała sytuacja idealnie obrazuje jakie klub ma aspiracje sportowe i jaka filozofia budowania drużyny w nim obowiązuje.
Bo podsumujmy, przez ostatnie półtora roku, po kompletnie nieudanym powrocie do nas, Budzik kolejno:
1. Został po pół roku odpalony z Arki
2. Został po pół roku odpalony z Radomiaka
3. Pół roku nie grał w piłkę, w międzyczasie bezskutecznie starając się o angaż w... Motorze Lublin (tak, Motor, ku.rwa, Lublin - jedenasta ekipa trzeciego szczebla rozgrywek uznała, że się nie nadaje).
[/quote]
No nie można oczekiwać od wirtuoza, że okaże kunszt w remizie strażackiej. Budzik musi grać w La Scali... ;)
[quote='gusto' pid='1472569' dateline='1613153962']
Budzik jest 47 zawodnikiem w kadrze pierwszego zespołu. Obok Łuczaka, Góralczyka, Pieńczaka, Wójcika, Ziewca, Guta, Kafla, Mrozika, Myszora, Ożóga, Supryna, Bały, Grzebielucha, Kapka czy Ziemnika.
Co to komu przeszkadza, że go dopisali?
[/quote]
Głos rozsądku. Raczej się nie przyjmie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)