Budzik sporo osób nadal w Ciebie wierzy... pokaz nam ze nasza wiara ma podstawy! Dzisiaj super oby tak dalej!
-
-
Marcin Budziński - Witamy Ponownie !!!
[quote='grucha' pid='1360091' dateline='1548572865']
Budzik sporo osób nadal w Ciebie wierzy... pokaz nam ze nasza wiara ma podstawy! Dzisiaj super oby tak dalej!
[/quote]
Cholera Budzik zaczyna grać ...to kogo teraz będziemy na trybunach wyszydzać i zwalniać? Zenek z Culina
odstrzeleni...
SZUKAĆ TRZEBA ;)
Marcin tak trzymaj i strzelaj bramki w każdym meczu piękne z dystansu, z akcji i nie zapomnij o pięknych asystach.
Culina i Serafin też w sparingach przed sezonem wyglądali dobrze.
Tylko że oni wcześniej niczego nie pokazali w Cracovii . Marcin jest jaki jest . Widać że lubi czasem strzelić coś mocniejszego ,ale taki jest jego urok . Gdyby był profesjonalistą takim jak Piątek to przy swoim talencie nie zagrałby w Cracovii nawet sezonu . Takich Budzińskich w lidze jest dużo , a Marcin sam nie ma nie wiadomo jakich ambicji , mimo ofert z innych klubów wolał Australię . To też świadczy o podejściu .
4 dni później
Wiele wskazuje na to, że Marcin może wyjść w podstawowej 11 na Piasta. Mnie też trudno w to uwierzyć, ale nie dlatego, że uważam Javiego za super piłkarza, ale dlatego, że, ogólnie rzecz ujmując, Marcin był w ostatnich miesiącach przeraźliwie słaby. Nie oglądałem dzisiejszego meczu, ale widział świetne podania Marcina do Wdowiaka, po którym był karny. Tak mi się przypomniało, I liga, mecz u nas z Wartą, walczymy o awans, do przerwy 0 - 1, bodaj wtedy Filipiak wparował w przerwie do szatni. Wygraliśmy 2 - 1, a mecz utkwił mi w pamięci przez Marcina. W II połowie był wszędzie. Strzelił bramkę i wszystko co dobre było z nim związane. Nigdy więcej nie widziałem u niego takiej walki. Pamiętam, że po meczu pomyślałem, że gdyby Budzik grał tak regularnie, to kadrę narodową ma pewną.
Oby Probierz się z nim nie pomylił.
Po prostu transfer Piątka być może piłkarzy pozytywnie mobilizuje i daje im motywacje do pracy.
A tym bardziej Budzika. który pamięta jak jeszcze dwa lata temu strzelał w Cracovii więcej bramek od Piątka i był wówczas uważany za lepszego od niego zawodnika. Stąd u niektórych pewna metamorfoza.
Budzik musiał przekonać co do swojej osoby MP u którego nic nie ma za "piękne oczy". Myślę, że zaczął wreszcie profesjonalnie podchodzić do swego zawodu i treningów i to zadecydowało .
Może z formą Budzika jak ze sprężyną, im dalej ją cofnisz tym bardzie pójdzie do przodu. W tureckich sparingach grał koncertowo i zasłużenie ma pierwszy plac, oby utrzymał ten poziom przynajmniej do derbów
Może ta mityczna flaszka opisana wcześniej, to nie była gorzała, tylko jakiś cudowny eliksir :D
Obawiam się, że u Marcina sinusoida formy jest normą...
Może Budzik się odrodzi i w końcu będziemy mieli piłkarza na lata związanego z Cracovią. Trochę smutno jak tylko wspominamy piłkarzy z przed lat, jak Turecki... Z całym dla Niego szacunkiem!!!
Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
Zdecydowanie to ta flaszka. Zresetował głowę, dopił co miał dopić i wziął się za trening ;).
Trzymam kciuki. Niezmiennie od ponad 6 lat!
jeszcze po derbach będziemy go na rękach nosić !
Nie mam nic przeciwko temu .
Jak bardzo lubię Budzika i zawsze mu kibicuję, to pewnych rzeczy nie rozumiem... Ten sam Budzik na jesień jest delikatnie mówiąc w słabej formie (no ok - bez formy), a po przerwie zimowej nagle wygryza Javiego w sparingach z 1 składu... Cuda!!! Zaznaczam jeszcze raz, bardzo lubię Budzika, ale przez 1/2 roku nie zrobił tyle co podczas 1 miesiąca zimy??? Cuda...
może wszyscy ciągną w jedną stronę, i jemu to odpowiada ? Budzi dobrze grał, ale tylko w dobrych drużynach, gdy były wyniki. Jak drużynom szło jak krew z nosa, to Budzik się nadawał pierwszy do zmiany.
Zobaczymy, jak będzie wyglądał na tle naszego słabszego grania. Dzisiaj w sparingach się dobrze prezentował, ale cała drużyna dobrze grała.
Może i tak??? Może Budzik jest niczym silnik Ferrari, co w Skodzie, Seacie i innej Kii nie pojedzie? Może i tak jest... Nie, ta koncepcja jednak mnie nie przekonuje...
dwie, trzy kolejki i będziemy mądrzejsi :)
[quote='ian thorpe' pid='1361235' dateline='1549315301']
dwie, trzy kolejki i będziemy mądrzejsi :)
[/quote]
Po trzeciej kolejce to na forum większość się rozkręca :D:D:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)