Nie, tylko ty i Diego8
-
-
Radomir Szaraniec - Wiceprezes - Powodzenia!
Zepsuję zabawę :D
19Pasiak06 - jest różnica między dyrektorem sportowym a zarządzającym ;)
Powodzenia w trudnej pracy :) Trzymam kciuki za "nowe" rozdania w Cracovii, wierzę głęboko w sukces i apeluje do forumowiczów o CZAS dany nowym ludziom. To nie jest tak, że jak Szaraniec jest w klubie, to kopacze będą mieli nagle super wydolność i rozperdzielą wkrótce Legię w Warszawie, o Bełchatowie wcześniej to nawet nie wspominam - to z urzędu ;) Budowa pionu, który ma dać rezultat sportowy, musi potrwać.
dyrektor zarządzający =/= dyrektor sportowy....nie mylić pojęć. Ciekawi mnie, czy podanie błędnej informacji na Teraz Pasy, wynikało ze świadomego kłamstwa, prowokacji czy braku wiedzy świadczącej o nieudolności pracujących (?) tam osób :(
Powodzenia Radomirze :) Twój sukces, to moja radość, bo Cracovia wiele dla mnie znaczy :)
oficjalne stanowisko klubu
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/zmiany_w_strukturze_zarzadzania
Swietna wiadomosc, wielkie dzieki Profesorze, gratulacje Radomir !
Gratulacje rmszar i życzę powodzenia
Brawo! Idzie lepsze...
Lubu - dubu!
Lubu - dubu!
Niech zyje nam - dyrektor zarzadzajacy naszego klubu!
Nieeeeeeeeech zyje naaaaaaam!
Tu juz bez mojego falszowania:
http://www.youtube.com/watch?v=DhecpGGOP40
PS. Szanowny Panie Dyrektorze Zarzadzajacy: wiem, ze sie Pan na mnie o ten post nie pogniewa:) Powodzenia, 3mam kciuki, dasz rade Chlopaku! Z reszta, po co sie bede powtarzal...
Twixxx ja cię proszę nie śpiewaj już nic.
Powodzenia!!
Teraz by się przydał wątek "Wnioski do Rmszara", albo "Rmszar - koncert życzeń":D
A już całkiem serio:
Powodzenia!!!
Ogromnie cieszy ta wiadomość. Już jakiś czas temu plotki na ten temat były, teraz wreszcie jest oficjalnie. Radku powodzenia !!! Choć jeśli będziesz takim dobrym dyrektorem jak prawnikiem, to i bez powodzenia Ci się uda.
PS. Mam nadzieję, że uda Ci się jeszcze na UJ wpaść coś mądrego do szarych studenciaków prawa powiedzieć:)
Powodzenia z całego serca życzę :) wreszcie dobra informacja
Gratulacje !! Ale lekko nie bedzie :)
kodiGa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> PS. Mam nadzieję, że uda Ci się jeszcze na UJ
> wpaść coś mądrego do szarych studenciaków
> prawa powiedzieć:)
Pogadaj z Panią Profesor, jest otwarta na współpracę i rozsądne pomysły (wiem z własnego doświadczenia ;) ).
Ad meritum: powodzenia i tak wyczekiwanych przez nas wszystkich sukcesów Cracovii!
Gratulacje i powodzenia!
i tak oto doczekaliśmy powrotu do klubu kibicodziałaczy ...
parę lat błędów, wypaczeń i wyrzuconych w błoto złotówek przyniosło skutek ...
to oczywiście dobra wiadomość ...
bo fanatyk pracujący dla swojego ukochanego klubu jest wart kilku najemników ...
cieszmy się i radujmy ...
ale pamiętajcie bracia i siostry w pasiastej wierze ...
On sam niewiele może ...
musimy zapewnić wszelką możliwą pomoc ...
w końcu jest z kim rozmawiać ...
Brawa!
Dla klubu i dla rmszara!
POWODZENIA!!!
Gratulacje i powodzenia!
Czy ktoś ( lub sam bohater wątku) mógłby w paru słowach przedstawić zadania/obowiązki na tym stanowisku ( w oświadczeniu MKS nie ma nazwy stanowiska).
Czyli jednak dyrektorem sportowym będzie G......z M........i ???:)
Powodzenia!
P.S.Grószka na trenera... ;)
Grószke bym widzial raczej na wyborach Miss...piekna dziewczyna.
Powodzenia w walce z dolą garbatą :)
Powodzenia!
Jeśli jest coś, w czym można pomóc- tylko mów (pisz).
Boże, oby coś z tego wyszło...
A jeśli wyjdzie na to, że miałeś być tylko figurantem żeby kibice przestali protestować, to mam nadzieje, że tym pierdolniesz i nam o tym powiesz...
Powodzenia !!!!
Idzie nowa jakość, miejmy nadzieję, że to pierwszy krok pozytywnych zmian w klubie.
Powodzenia !
I jakby trzeba było fachowej pomocy...
Powodzenia, czyli utrzymania:)
Radku szczere gratulacje i powodzenia!
Mimo pewnych roznic swiatopogladowych ,to wiesz co sadze o Tobie.
Niech Twoja inteligencjia i cieta
riposta tnie przeciwnikow Cracovii jak ulanska szabla ....tylko nie zapominaj gdzie wrog a gdzie swoj !
Ps.
Nie byl bym soba gdybym nie zadal pytania..
Wszyscy(no wiekszosc) cieszy sie z tego awansu Radka - ale czy to naprawde rewolucja? Jakub zostaje- rozumiem. Czy stanowisko Tabisza nie bedzie kolidowalo z praca Radka? Jakie obowiazki i odpowiedzialnosc Radek bedzie obejmowal?
Mozesz napisac Rmszar?
Ludzie, spokojnie, zastanowcie sie...
Czy Wy naprawde myslicie, ze te decyzje podjeto przy porannej kawie? Ze nikt jakos tego nie probowal poukladac? Wreszcie, ze pierwszym (i jedynym) zajeciem Radka (o sorry, Dyrektora) bedzie dyskusja z nami na Forum?
3majcie kciuki, czytajcie newsy plynace z klubu i... wszystko sie stanie jasniejsze, czytelniejsze oraz - oby - PELNE SUKCESOW!!!
Czego i Radkowi, i Wam, i CRACOVII, i sobie oczywiscie zycze!
no i jakoś tak od razu mi się humor poprawił :)
Radomirze - wielkie wyzwanie przed Tobą, ale doskonale o tym wiesz.. mam nadzieję i jestem pewien, że dasz radę :)
jednego możemy być pewni - zaangażowania, ciężkiej pracy, pasiastego serca nie zabraknie przynajmniej na tym stanowisku w klubie! a to już sporo...
Powodzenia! Chciałoby się powiedzieć: "właściwy człowiek na właściwym miejscu" i miejmy nadzieję, że tylko takie opinie będą towarzyszyć Pańskiej pracy.
Powodzenia Radomir - i życzę Ci żeby potter nie zaczął zakładać wątków na forum o wiadomych tytułach :D
gratulacje i powodzenia !!!
Powodzenia! Nie daj im się manipulować !
Powodzenia i do boju!
Nikt nie wie - albo prawie nikt nie wie za co rmszar ma odpowiadać. Czy w związku z tym Tabisz zostanie?
Tak czy inaczej poprawa będzie, bo w klubie pierwszy raz od czasów Misora będzie ktoś kto jest kibicem Cracovii, a nie przychodzić odrobić pańszczyznę. Pytanie czy skala zmian będzie wystarczająca czy Profesor i Tabisz pozwolą tylko na kosmetykę, żeby uspokoić protest.
Myślę że jako prawnik wreszcie uowy z pseudo-grajkami będą korzystne dla CRACOVII jak się nie chce biegać i grać to kopa w DUPE bo za dużo łamag jest w naszej KOCHANEJ CRACOVII dość prowizorki czekam na pierwszy wywiad z nowym DYREM.-POWODZENIA!!! TYLKO PASY!!!
Powodzenia!
Profesor Filipiak o zmianach w strukturach organizacyjnych Klubu
TP! / Dziennik Polski
22/11/2011
- Jakub Tabisz będzie odpowiadał za sprawy ekonomiczne i administracyjno-prawne, a drugi członek zarządu będzie odpowiadał za sprawy sportowe, marketingowe i kontakty z kibicami. - mówi Profesor Janusz Filipiak .
W związku z planowanym dokapitalizowaniem Cracovii przez Comarch, ten stanie się większościowym udziałowcem spółki i będzie mianować członków zarządu. Prezes Janusz Filipiak wykorzysta to, by zmodernizować nieefektywną strukturę klubu. Wiceprezes Jakub Tabisz, którego odejścia domagali się kibice, pozostanie na stanowisku, ale zmianie ulegnie zakres jego kompetencji. Nowo powołane stanowisko dyrektora zarządzającego obejmie Radomir Szaraniec. Potem zostanie członkiem zarządu, zajmie miejsce mianowanego przez miasto Janusza Jarczyńskiego.
- Finalizujemy z miastem rozmowy na temat dokapitalizowania klubu i kiedy się zakończą, będą wprowadzone zmiany w strukturach, które mają wzmocnić organizację klubu. Na 16 grudnia zwołane jest zgromadzenie akcjonariuszy spółki i Rady Nadzorczej. Radomir Szaraniec został dyrektorem zarządzającym klubu. Nie chcieliśmy czekać z tym do połowy grudnia, ponieważ goni nas czas i potrzeba działania, więc powołaliśmy takie stanowisko - mówi na łamach Dziennika Polskiego Profesor Janusz Filipiak. - Jakub Tabisz będzie odpowiadał za sprawy ekonomiczne i administracyjno-prawne, a drugi członek zarządu będzie odpowiadał za sprawy sportowe, marketingowe i kontakty z kibicami. Niezależnie od tego szukamy dyrektora sportowego, który będzie "pod" tym nowym członkiem zarządu - wyjaśnił Prezes Cracovii.
TP!
[b][u]rmszar, ogromna nadzieja jest w Tobie pokładana. Natenczas ode mnie krótkie: Powodzenia![/u][/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)