Witaj w domu:)
-
-
Tamir Cahalon - auf wiedersehen
Siema chłopinko. Graj jak z nut!
P.S.
A pamiętacie, kto poprzednio grał u nas z numerem 28?
Powodzenia ! Oczekiwania są duże...
Trzymam kciuki! Powodzenia!
Bardzo podobał mi się jego wywiad, widać że chłopak ma ambicję, miejmy nadzieję
ze udowodni to na boisku..
Bardzo się cieszę że go pozyskaliśmy, do boju Tamir!!
rozrabiaka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Twoim zdaniem, kto jest najlepszym zawodnikiem i
> najlepszą drużyną w Europie?
>
> - Jeśli na to pytanie nie odpowiedział bym
> inaczej niż Messi to była by to zbrodnia. Lubię
> grę jego i jego kolegów z Barcelony.
>
> Święty ma nowego ulubieńca :D
> hahahaha
bedzie sie musial bardzo postarac na boisku bym go nie wygwizdał ;]
ale setke zmarnowal ! :D
konrad_pn Napisał(a):
> ale setke zmarnowal ! :D
Widocznie nie lubi chlać ;)
Rafi Napisał(a):
>
> P.S.
> A pamiętacie, kto poprzednio grał u nas z
> numerem 28?
pierwsze skojarzenia: Przytuła albo Drumlak. ale gdyby to był Przytuła, to raczej byś o to nie pytał, więc strzelam: Drumlak.
Witaj Tamir !
Wielu bramek i asyst życzymy.
W końcu można zgodnie z prawdą napisać: CRACOVIA ŻYDY ! ;-)
Witaj! Powodzenia!
Ładnie sie pokazales, z Saidim będziecie sobie niezłe pogrywac!
Szalom!!!!!!
Trochę zgrania i powinno być ok
Proponuję zmienić nazwisko w tytule wątku na wersję odpowiadającą życzeniu Tamira w tej kwestii.
Pierwsze koty za płoty były nie złe momenty troche treningu i zgrania i bedzie bajka!!!
Witamy ;)
Witaj TAMIR,widać facet konkretny i to mi sie podoba,powodzenia BRACIE!
w sparingu ze Słowakami pokazał kilka nieprzeciętnych zagrań... jestem dobrej myśli. Jak wrócą: Suart, Saidi, Alex będziemy mocni! :)
Tamir się rozegra, jestem tego pewien, poza tym po wywiadach widać, że jest mocno ogarnięty jak na piłkarza. Będzie dobrze. Pozdrawiam i życzę powodzenia w Pasach.
Shalom ! Good luck !
6 dni później
Ciekawy jestem co się urodziło w szatni przed meczem, że cały zespół grał plecami do Tamira i perfidnie nie podawał mu piłek. Ściągamy gwiazdę a Saidi i spółka sobie robią jaja i dryblują z 3 przeciwnikami gdy on stoi pusty.
Rock też nie przesadzajmy, bo co Tamir dostał piłke to ją tracił. Może dużo ich nie miał, ale straty to pewnie ok 80% było....Z resztą przyłączył się do zespołu, który poza 1 ładna akcja, po której Struna musiał strzeli, nic nie pokazał.
80% straty?.........
Tamir zero szybkości
tak 80% co oznacza, ze 4 na 5 piłek to były jego straty lub złe podania np. do bramkarza przeciwnika.
Chyba inny mecz oglądaliśmy. Podawali mu, a strat też nie miał tak dużo. Zagrał przeciętny mecz i tyle.
1. Umie kopnąć dobre podanie
2. Stoi za wysoko, gdzie ma małe szanse na dostanie piłki, a ponoć ma być rozgrywającym
Jak Szatałow go dobrze ustawi (ostatnio mam wątpliwości w tej materii) to powinien być z niego pożytek.
Nie będzie z niego żadnego pożytku, podobnie jak z jakiekogolwiek innego piłkarza znajdującego zatrudnienie w obecnej strukturze MKS.
Ład korporacyjny pełną gębą = ostatnie miejsce do końca rozgrywek
ASTON 100 %
Ten gość ostatni oficjalny mecz zagrał w kwietniu , później tylko trenował. Z niego byłby teraz pożytek jakby przyszedł z początkiem lipca, a nie teraz wymagać od gościa po kilku treningach cudów. Gość jest ewidentnie nie przygotowany do sezonu, ot cała tajemnica.
1 mecz, chyba do niego mam najmniejsze przez to pretensje po meczu z ŁKS-em w przeciwieństwie do starych wyjadaczy.
Tamir Cahalon o debiucie w [url=http://www.pasy.tv]PASY.TV[/url]
Tamir ma jeden wielki atut do wykorzystania wkrótce gra z klepki o czym w naszej druzynie nie ma nikt pojęcia, to jest zasada gra z pierwszej piłki znamionuje graczy którzy wiedzą o co chodzi we wspólczesnym futbolu, jestem optymistą chyba że trener to spieprzy i posadzi go na ławie bo ma zaległości w przygotowaniu fizycznym, i bedzie to duzy błąd
po 1 meczu nie ma co go oceniać! to gra drużynowa i wszyscy nic nie grali ale widać było inny styl gry o czym mowi Klekot
Było wiadome ze bedzie miał straty, ze nie bedzie gał jak z nut. Straty wynikały z braku ogrania i z braku zrozumienia. Nie ma co sie dziwic. Widac jednak było ze gośc mysli szybciej niz gra wiec moze spokojnie klepac z pierwszej piłki. Najlepiej to pokazuje akcja przed strzałem Struny w pierwszej połowie i kilka fajnych prób zagrania.
Jak czytam lub słysze ze gosc miał prowadzic gre a tego nie robił to mnie ogarnia pusty smiech albo rozpacz raczej. Jak gosc po trzech treningach moze prowadzic gre druzyny w 1 lidze? Najgorsze jest to ze trener troche sie w ten sposób wypowiedział co mnie kompletnie załamało.
Będzie z niego dobry zawodnik.
6 dni później
Tamir dzisiaj zajebiste wejście...Brał ciężar gry na siebie(gdzie 80% piłkarzy było posranych...)i wypracował sytuacje...Bardzo dobra technika(połączona z walką).Jak będzie po "normalnym"obozie to bedzie jednym z najlepszych(a może najlepszym)pomocnikiem w lidze.
Ciężko mi go oceniać po jednym meczu ( na ŁKS nie byłem ) ale wygląda na b.udane wzmocnienie.
PS. Ile wynosi cena jego wykupu ?
W tzw ładzie korporacyjnym comarchu nie ma pojęcia udane wzmocnienie.
problem w tym, ze on ma sił na 15 minut ostrej gry :( Jak wejdzie na cały mecz, opinia forum będzie inna - kogoś ty Tabisz z Rząsą sprowadził, kaleka i dodatkowo leń, bo mu się biegać nie chce ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)