[quote='ian thorpe' pid='1302388' dateline='1517519797']
Radek Kanach przedłużył kontrakt z Cracovią do 30 czerwca 2021.
bramkarz Filip Majchrowicz do 30 czerwca 2021r
[/quote]
mógłbyś dopisać źródło tych informacji?
-
-
Kontrakty zawodników Cracovii - czas trwania, negocjacje itd.
Fake info o Mihaliku też możesz wrzucić bo to dziwnie wygląda gdy nie ma go na liście z uwagą że informacja nie potwierdzona.
Fake, o Majchrowiczu masz oficjalne info od menagera Profus, Kanach była oficjalne info
https://twitter.com/KamilBurzec/status/959037952318943232
Jest taka troszkę nieścisłość w tych kontraktach na I stronie. Jest tam np. Pyrdek ( zero informacji o wypożyczeniu) a nie ma np. nowego zawodnika Pik. Przecież Pik gra nieźle w sparingach w Turcji, i ma podpisany kontrakt zawodowy z Pasami.
Osobiście uważam, ze jeżeli zawodnik ma podpisany długoterminowy kontrakt, to pomimo młodego wieku, powinien figurować w informacji. Jest tylko jeden kłopot, ponieważ zawodników wypożyczonych jest więcej by wspomnieć Ochał, Gawle, Jarzynka. Ich nie ma. Jest za to Szewczyk i wspomniany wcześniej Pyrdek.
Może warto aktualizować stronę nie tylko o kontrakty, ale o żelazną kadrę na dane pół roku, i dokonywać zmian.
8 dni później
FAKE - dalej nie wkleiłeś ZAKONTRAKTOWANYCH zawodników Daniela Pika i Filipa Majchrowicza. Probierz będzie stawiał na młodych, wiec jak gdyby naturalne jest ich wpisanie na pierwszej stronie.
Poza tym, Cracovia zgłosiła oficjalnie paru zawodników do gry w Ekstraklasie, by wspomnieć młodego Rakoczego czy Kruppe. Ich też nie ma. Może warto by było się zastanowić, kto powinien "wisieć" na stronie. Wg Probierza, zawodników jest ponad 40 sztuk, podzielonych na dwie grupy. Nie chodzi by dymić, ale by nie uciekała informacja o graczach.
32 dni później
Nie wiem jak wyglądają te opcje przedłużeń, ale jeśli jest to decyzja klubu / automat / minuty to wreszcie ta sytuacja z kontraktami jest zdrowa. Pierwsze letnie okienko, od jakiegoś czasu, kiedy połowie pierwszego składu nie kończą się umowy, a w połowie marca temat w ogóle nietknięty.
Zakładając automat przedłuża się: Dytiatjewa, Hernandeza. Myślę że Peskovica i Zenjova też warto. Trzeba tylko zadbać o Finka i Rakelsa. I stan posiadania już zachowany. Ordnung must sein.
Rakels też ma opcję przedłużenia. Jedynie z Finkiem może być problem, bo on po zakończeniu okresu wypożyczenia wraca do Turcji.
Może byłaby opcja wykupu.? Sam zawodnik dawał pozytywne sygnały w temacie .
Bylo gdzies na forum ze Fink nie ma opcji pierwokupu...
Nie ma opcji pierwokupu co nie oznacza, że po sezonie nie można go wykupić. Trzeba jedynie przygotować satysfakcjonującą ofertę dla jego klubu.
No to w takim razie czas najwyższy by działać .
61 dni później
Michal Peskovic o rok dłużej, Diego i Javi o kolejne dwa lata więcej w Cracovii!
Fake, czy byś mógł zrobić porządek z tym wątkiem, jak się podjąłeś jego prowadzenia ? Nie ma zawodników, którzy zaliczyli występy w I drużynie ( np. jak Pik). Brak jest zawodników zgłoszonych do gry w Ekstraklasie by wspomnieć nazwisko Rakoczy, Kruppa, Wiśniewski. Jest nowy bramkarz Majchrowicz którego nie ma, za to wisi Stępniowski który się pożegnał..
Trzeba zrobić porządek. Można już chyba usunąć nazwiska zawodników, którym podziękowano za grę w Pasach.
Nie lepiej zostawić? Można pisać dalej a w tytule dopisać od jakiego postu jest aktualizacja? To nie jest idealne rozwiązanie ale szkoda usuwać tamto z pierwszej strony albo nowy temat?
60 dni później
Michał Helik do 2021
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1019211180806672384
Szewczyk ma kontrakt do 30,06,2019 roku-tam jest błąd.
mi brakuje tam kontraktów zawodników młodszych, a posiadających takowe...Kajpust, Majchrowicz Pik, Kruppa mają zawodowe kontrakty.
Popieram, sam jestem ciekawy jak tam młodzi wyglądają z kontraktami :-)
jak coś wiecie, to wpisujcie, ja nie mam wiedzy o kontraktach młodzieży
[quote='Fake' pid='1325359' dateline='1531891465']
jak coś wiecie, to wpisujcie, ja nie mam wiedzy o kontraktach młodzieży
[/quote]
wystarczy wejść na gol24 jest podany cały skład i do kiedy mają kontrakty
no to wejdź tam i podaj info szerloku
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)