Kolejny b.dobry mecz, brawo !
-
-
Wojciech Kaczmarek Witamy w Cracovii
Na takiego bramkarza czekałem od dawna. brawo!
http://sport.wp.pl/kat,32294,title,Tarasiewicz-o-Kaczmarku-material-do-kadry,wid,13222391,wiadomosc.html
Kaczmarek do reprezentacji?
Nie zagłaskajmy go:)
Ja też się trochę boję, że popadamy w euforyczną paranoję. ;)
Wojtek zdecydowanie jest bramkarzem jakiego nam trzeba, ale wszyscy wiemy, że kiedyś popełni jakiś błąd, że nadejdzie w końcu mecz, który mu nie wyjdzie.
Oby to nastąpiło jak najpóźniej (najlepiej nie w tym sezonie :) ), ale musimy być też przygotowani, że on nie jest "nadczłowiekiem" ani terminatorem zaprogramowanym komputerowo na łapanie wszystkich piłek.
Spoko, mamy przyzwoitego rezerwowego.
Transfer z kapelusza na razie okazuje się strzałem w 10! Jak dla mnie najpewniejszy punkt w drużynie plus wyciąga jakieś nieprawdopodobne piłki.
Do wszystkich malkontentów którzy wątpili w Wojtka,co powiecie teraz po trzech spotkaniach z legią,śląskiem i z Lechem?
Malkotenci czekają aż Wojtek potknie się po raz pierwszy i wtedy wyskoczą jak z kapelusza z potterem na czele z nieśmiertelną kwestią "a nie mówiłem". I zacznie się znowu jaki to on słaby i jakie fatalne transfery Rząsa przeprowadza.
Kolego to nie koniecznie będzie tak wyglądać.Według mnie będzie tak że zaraz się dowiemy źe to nie Rząsa a Szatałow nam załatwił takiego bramkarza;-)A jak mu się zdarzą 2 słabe mecze dopiero wtedy te same osoby napiszą że Rząsa kolejny raz nawalił bo to jego transfer;-)Ale nie to jest najśmieszniejsze w tej sytuacji-najśmieszniejsze będzie to że za parę lat kiedy już być może nie będzie w naszej drużynie Kaczmarka jeden idiota napisze że od rozstania Cracovii z Cabajem na Kałuży nie było dobrego bramkarza;-)
"kończy się piękna epoka" :D. A tak na poważnie, mało kto, łącznie ze mną wierzył w ten transfer. Należy się tylko cieszyć, że jest tak dobrze. Chwilo trwaj. Mam też pewne przeczucie, że koledzy, którzy piszą do "malkontentów" również nie przewidzieli tego, że Wojtek tak wypali.
Póki co nasze najważniejsze wzmocnienie. Na forach innych zespołów już tęsknią za Cabajem, bo widzą, że z Kaczmarkiem w bramce stanowimy zupełnie inną jakość.
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Spoko, mamy przyzwoitego rezerwowego.
I miejmy nadzieję że dzieki temu poziom obydwu będzie rósł.
Tak trzymaj Wojtek!
Moim skromnym zdaniem Wojciech Kaczmarek, nie jest bramkarzem z jakimiś nadprzyrodzonymi umiejętnościami. Jest bardzo solidnym bramkarzem a w dodatku jest w świetnej formie fizycznej, i psychicznej po ostatnich meczach(skandowanie jego nazwiska podniosło na pewno jego morale).Na Śląsku też czuł się jak w domu i również zachował czyste konto. W meczu z Lechem parę razy dobrze interweniował, ale i miał dużo szczęścia (strzał Rudnewsa prosto w niego innym razem piłka niemalże otarła się o słupek) widać w jego grze duży spokój a to bardzo ważne trochę mi przypomina tym Macieja Szczęsnego. To wszystko nie zmienia jednak faktu że uratował nas w tych 3 meczach i taka ma być jego rola, a jak ktoś zachwyca się nim z przesadą to widać patrzy tylko w perspektywie Marcina Cabaja.
Wojtek umie się ustawić w bramce i to jest jego zaleta...
ma nos..i to widac refleks tez bardzo dobry...niby ta piłka ostatnia ze ślaskiem była walona prawie w niego ale trzeba było szybko interweniowac....
... i wyłapuje te piłki ze spokojem, czasem po prostu przesuwając się po linii - co, jak widać lepiej się sprawdza niż efektowne (efektywne już mniej) parady Cabaja.
Wreszcie skończyliśmy z cabajadą w Cracovii! Wojtek jak dotąd klasa światowa! Wywiad z golkiperem w [b][url=http://www.pasy.tv/zawodnicy-pasow-po-ograniu-mistrza/]PASY.TV[/url][/b]
Nie zagłaskajmy go na amen już na samym początku. Wojtek zagrał 3 dobre mecze, nawet ten z Legią, choć ta strzeliła 3 bramki. Zdarzy mu się w końcu puścić strzał do obrony, inaczej się nie da. Niemniej póki co (odpukać) forma rewelacyjna.
spokojnie, Cabaj na powitanie z ekstraklasą w pierwszych 15 meczach puścił tylko cztery gole. ale potem już nie było tak różowo. więc bez euforii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)