Większość tutaj nas już pogrzebała żywcem. Owszem wynik Polonii B. bardzo niekorzystny, ale przecież jeszcze nie jest powiedziane, że jutro nie wygramy. Niby limit niespodzianek na tą kolejkę wydaje się wyczerpany, ale kto wie. Jeśli wygramy, to sytuacja się nie zmieni, a może w(w przypadku utraty punktów przez Arkę) poprawi. Przypominam, że to z Arką mamy gorszy bilans niż z Polonią (o ile uda nam się z nimi wygrać. Tak, że wszystko w nogach drużyny. No chyba, że nas sędzie przekręci, to wtedy uwierzę, że do Śląskiej spółdzielni dołączyły Wisła i Jagiellonia (choć zagadką dla mnie jest jaki wspólny interes mogą mieć te dwa kluby.) Poza tym pozostaje mieć nadzieję, że Górnik zamarzy jeszcze o pucharach i nie odda punktów Polonii Bytom, której utrzymanie w lidze tak czy inaczej wydaje się wątpliwe w związku z kłopotami finansowymi.
W górę serca. Seria niewygranych meczów na wyjeździe nie może się ciągnąć w nieskończoność, a JP2 potrzebuje cudu na kanonizację:)
-
-
Walka o utrzymanie - podliczenia, spekulacje, analizy - SEZON 2010/2011
Pod jakim krzesełkiem nie wiem, ale wiem że najpierw trzeba nim rzucić ;-)
Komu kibicuję? Dobre pytanie. Jak nie wygra Cracovia to cieszy mnie zwycięstwo Lazio, jak Lazio wtopi to raduje mnie wygrana Tottenhamu. Jak nikt nie wygra to w taki weekend cieszy mnie jakaś fajna wymiana zdań na jakimś forum, jakiś wciągający film, żonka. Żonka przede wszystkim.
A czyja żonka?
To takie 3X C :
Cysta
Cycata
i oby jeszcze Cudza była...
;)
żonka własna. A tak poza tym, jak się domyślasz patrząc na moją liczbę wpisów, skoro mnie przygnało z powrotem na forum, to znaczy że Tottenham także przegrał...
ps. idę odbijać żonkę teściowej. dobranoc i niech nam się przyśni sukces na Sląsku!
No cóż w walce o utrzymanie coraz mniej jest do powiedzenia.
[hr]
No to sobie popiszę o naszym nowym interlokutorze zwanym "kra".
Ewidentnie żyd(Tottenham)-nazista(Lazio) z tendencjami do wyrywania krzesełek, w dodatku małolat(kocha regularnie własna żonę).Czyli standard, że cholera nikt ciekawy na forum się nie zapisze........................
Kajak
- przejmuje się wynikiem na boisku: idealista (skazany na frustrację: w Chorzowie zacznie wyrywać krzesełka)
- ufa w wygraną w przeddzień beatyfikacji -- wierzący (na Ziemi Świętej --> żyd)
- podejrzewa kochających własne żony o młody wiek: małolat.
- skoro przejmuje się wynikiem, będzie w Chorzowie, zasiądzie na Cichej, jak naziści
Wszyscy jesteśmy tacy sami... bo wszyscy żydowscy naziści to jedna rodzina!
Witam.
Tak patrząc na układ naszych meczy to bardzo dobrze by było w najbliższych 3 meczach zdobyć 7 pkt gdyby nam się to udało mieli byśmy jeszcze realne szanse na utrzymanie....a najlepiej by było:
ruch 2
Polonia.W X
bytom 2
kra Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> PB wygrywa 3-2 z jagiellonią. wisła przegrywa
> 0-2. Mnie to wygląda na spółdzielnię żeby
> spuścić Cracovię. Mam wrażenie, że większa
> część klubów E-klasy chce nam coś pokazać --
> że tak se ne da z wywalaniem klubów przy
> zielonym stoliku żeby się utrzymać. I chyba to
> właśnie sparaliżowalo trenera i drużynę w
> poprzedniej rundzie. W tej sytuacji trzeba mieć
> lepszych zawodników bo poza zgodami i jakimiś
> paroma sprzyjającymi okolicznościami nikt nam
> odpuszczać nie będzie. Zresztą wisi nad nami
> jakieś fryzjerskie fatum i śledztwo z Piszczkiem
> w tle. Kto wie czy i tak nie będzie jakiejś
> degradacji jeszcze przed końcem rundy. Może
> dlatego tak czekają z poważnymi transferami.
> Pogódźmy się ze spadkiem. Mecz z ZL trzeba
> było wygrać. Może i lepiej budować strategię
> zapełniania stadionu na wygranych w 1 lidze niz
> waleniu głową w mur syzyfowych zmaganiach z
> wiecznymi kpinami jak to 'kupiliśmy' kolejny
> mecz. Poza tym, łatwiej stworzyć wierzący w
> siebie kolektyw na zwycięstwach ze słabszymi
IGNOR to boska opcja, szkoda tylko, że zbanowałem już ćwierć forum.
No ale jak mawiał ŚP Stanisław Lem "Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu."
Tylko, drogi Astonie, dlaczego ostatnio mamy taki urodzaj na forum? Oto jest pytanie...
Południowiec Napisał(a):
> oneb Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > jeśli Wisła u siebie przegrywa to Ruch też
> > może przegrać...........nie widzę
> > problemu.tylko grać Q ...M....
>
> wisła to jest wisła, jaga to jaga, nie
> zapominajmy o naszym jebanym szczęściu...
szczęście ,spółdzielnia to teraz nie ma znaczenia ,jeśli piłkarze wyjdą z wiarą ,że wygrają z Ruchem to mają szanse
a jeśli wyjdą bladzi i przerażeni to .............to też zejdą bladzi i przerażeni..........
Po prostu trzeba grać polska liga jaka jest każdy widzi tu wszystko zdarzyć się może tylko jest jedno "ale"
trzeba grać od pierwszego gwizdka do końcowego.
Miejsca już rozdane: pierwsza ladacznica,druga jaga, a na trzecie trzeba poczekać do pojutrza (PP).Kto leci? My i Ara, ale ponieważ PB nie dostanie koncesji obok niej poleci ostatnia w tabeli....No i po emocjach!
Temat do zamknięcia...
Tylko cud nasz moze uratowac.Moze JPII się wstawi za nami u Najwyzszego.
kane Napisał(a):
> Tylko cud nasz moze uratowac.Moze JPII się wstawi
> za nami u Najwyzszego.
Tu możemy sobie rózne rzeczy gadać ,ale proszę nie mieszaj w to Naszego Papieża od dziś Błogosławionego!
A w Gdyni 1:0!
No cóż w zasadzie można się już pasjonować tym czy spadnie Arka czy Bytom.
Dlatego koniecznie trzeba trzymać kciuki za Arkę. Polonia po spadku się rozleci, a Arka byłaby poważnym kontrkandydatem do awansu.
Koledzy,przyjaciele Arki...jeżeli jeszcze jest ciut nadzieji w pozostaniu w Ekstraklasie to ,sorki Arka musi przegrać....a dlaczego? Ano dlatego by co najmniej zająć przedostatnie miejsce...a dlaczego?A może się okazać ,że nastąpi przesunięcie(karne,licencyjnie) jednej z drużyn na ostatnią pozycję i przesuwamy się w górę....
Sentymenty sentymentami ale należy wykorzystać wszelkie mozliwe sposoby by się utrzymać!
Dopóki piłka w grze...
No cóż ciężko być optymistą po tej kolejce ale... dopóki będą matematyczne szanse to ja jeszcze będę wierzył. Jeśli spadniemy trudno, ale oczekuję walki, walki i jeszcze raz walki na boisku w każdym następnym meczu. Zabierzmy punkty Wiśle i innym zespołom, niech Cracovia spadnie po walce. Dziś niestety jej nie było, szkoda... Szanse są już naprawdę dość małe, ale może kolejny cud tak jak dwa lata temu i rok temu.
Zibiland Napisał(a):
> Koledzy,przyjaciele Arki...jeżeli jeszcze jest
> ciut nadzieji w pozostaniu w Ekstraklasie to
> ,sorki Arka musi przegrać....a dlaczego? Ano
> dlatego by co najmniej zająć przedostatnie
> miejsce...a dlaczego?A może się okazać ,że
> nastąpi przesunięcie(karne,licencyjnie) jednej
> z drużyn na ostatnią pozycję i przesuwamy się
> w górę....
> Sentymenty sentymentami ale należy wykorzystać
> wszelkie mozliwe sposoby by się utrzymać!
> Dopóki piłka w grze...
I co chcesz znowu takiego utrzymania?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)