Vesten Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Piękny strzał Saidiego. Po prostu piękny.
Serio,czy to ironia.Wyłączyłem mecz.
-
-
Polonia Warszawa -Cracovia 23 października, 14:45
A teraz Krzywicki zbawi Cracovię. Ulatowski wygląda już na pogodzonego ze zwolnieniem.
Wraca Stawowy,Giza,Skrzynski,jest to bardzo prawdopodobne i napewno bedzie lepiej.gorzej byc nie moze 10kolejek 4punkty.zegnam ulatowki
ooo mój ulubieniec wchodzi :-)))
Niech ktoś weźmie tą czarną gwiazdę z oczu moich albo za karę ten mocarz niech wpiepsza 4 kotlety w ramadanie.
Możemy jeszcze zrobić przewrót w walce o mistrzostwo. Wystarczy w Białymstoku brutalnie sfaulowąc Frankowskiego, żeby skończył karierę. Nic więcej nie możemy raczej robić.
Saidi by poszedł na siłkę..a nie....
doping super PASY GOL......
Nie ma co trzeba hokej ogladnać:)
Szkoda słów......
A mówiłem,przyjdzcie na trening!!!To teraz rozdzieranie szat! Mówiłem w sierpniu,wrześniu....że , nie potrafią kopać piłkę prosto to wymyślano samych idoli...to macie....zaangażowanie!!
Na długo się wyleczę z piłki.....
Na kimś Janas musiał się przełamać a na kim przełamać się najlepiej ????
NA CRACOVII!!!!!!Zawsze tak było!!!!
przynajmniej 8:1 jest z Hiszpanami:D
nasi dobrze pocisnęli "chcemy drużyny Filipiak chcemy drużyny"
A możesz mi Piotrek1 powiedzieć co nam da Skrzyński? Nie pamietasz jak wyglądała jego gra pod koniec kariery?
Pięknie...BRAWO POLONIA! Tak się gra w ekstraklasie! A nasze piłkarzyki... żenada.
Brawo Polonia!!
"Jest żałośnie" - przynajmniej prawdę Polczak powiedział.
Zibiland: że na treningach była kicha? brak zaangażowania? dobrze, a ty uważasz, że piłkarze to są tacy geniusze intelektu, że sami wiedzą, co i jak mają robić na treningach? Robili to, co im trener kazał.
I pomyśleć, że uważałem tę zmianę za krok do przodu...
idziemy na majstra...ale dołu tabeli:(
Panie ryż jak patrze na nasza obrone to mysle ze bylby wzmocnieniem.
spojrzmy na pozytywy, nikt nas nie wyprzedzi!
Szkoda ze dziennikarz nie powiedzial polczakowi ze brakuje im umiejetnosci:(
boże jestem przerażony, ani jeden zawodnik nie nadaje się na grę w extrakalsie, te dwa murzyny też żenujące...
dzięki bogu że powiększą ligę...
Nokaut. Mogli nie wychodzić, tylko wstyd nam robią.
Musimy całą obrone w kosmos wysłac i kupic prawdziwych kopaczy! A nie wzmacniać!
Kto przemęczył ten mecz do końca, wspiął się na wyżyny masochizmu.Ulatowski miej jaja i podaj się do dymisji.
wzmocnieniem w obronie to BYLBYM QRWA NAWET JA po 6 piwach ...
jebane sqrwysyny szmaciaze jebani niech qrwa ktoregos zobacze w knajpie przy piwku !!! ZAJEBE JAK PSA
konferencja juz trwa?
Ja już wolę tego Kosanowicia w obronie. Przynajmniej ma chłop ambicję.
No i co,ma trener z pasją honor,podał się w huj do dymisji?
ponoć podał się do komisji w sprawie dymysji
ryżu: zostaw to może następcy Ulatowskiego. Ja rozumie emocje, ale tu chodzi o poważniejsze sprawy niż to, żeby sobie tylko powrzeszczeć.
DiegoKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kto przemęczył ten mecz do końca, wspiął się
> na wyżyny masochizmu.Ulatowski miej jaja i podaj
> się do dymisji.
Ja się poddałem w 20 minucie.
Pierwszy raz w życiu odszedłem od meczu Cracovii.
Niestety obawiam się, że Polonia zlitowała się dziś nad nami. Postanowiła w pierwszym kwadransie strzelić dwie bramki a później dać sobie spokój aby nie dobijać zaprzyjaźnionego klubu. Trzeciej nie chciała, ale jakoś tak wyszło z kontekstu sytuacyjnego.
A my możemy się nie byle czym poszczycić - mamy przecież parę najlepszych stoperów w Polsce i najwybitniejszego trenera w tym kraju.
Smutna, ponura ironia ale czy naprawdę tak trudno zorientować się w klubie po tylu latach, że Polczak, Wasiluk, Szeliga prezentują poziom co najwyżej klasy okręgowej?
Skoro już tak się stało (co było pewne w sumie) to może zbierzcie foremki i kaman na HOKEJ Na Siedleckiego nie są gorsi kibice od Was a Klub jest jeden !!!!!
Po ewentualnym spadku naprawdę nie będzie łatwo wrócić do ekstraklasy. Po pierwsze w pierwszej lidze jest kilka zespołów dobrze zorganizowanych pod względem finasowym, a po drugie z tym składem to możemy w najlepszym razie walczyć o utrzymanie na zapleczu "ekstraklasy".
Cracovii tylko raz udało się wrócić po spadku w 1936 roku. Częsciej niestety zdarzały się bardzo długie okresy kwarantanny w niższych ligach.
Tak więc spadek na pewno Cracovii na zdrowie nie wyjdzie jak niektórzy twierdzą. Jestem temu zdecydowanie przeciwny.
Ja ja nie jestem przeciwny. Mam już dość tego lania co tydzień od trzech lat, mam już dość że cały czas trzeba się wstydzić za tych nie mających za grosz ambicji kopaczy. Wolę I ligę, rozpędzić na cztery strony świata tych amatorów, ściągnąć młodych chłopaków z okolic (tak jak za Stawowego) i gramy. Przegramy, wygramy, ale wreszcie będzie normalnie. Może nie awansujemy, ale jeśli będziemy cierpliwi to zbudujemy ciekawy zespół. Powiem tak, taka nasza gra w ekstraklasie jak w ostatnich 3 latach jest nic nie warta, i samo to że możemy mówić że jesteśmy w ekstraklasie mnie nie podnieca. Cała Polska się z nas śmieje, spadliśmy 2 sezony temu, w tamtym też niewiele brakło, praktycznie drugi cud (gol Jopa) nas uratował. Trzeba powiedzieć prawdę, Cracovia piłkarsko nie istnieje, trzeba budować wszystko od podstaw. Na to po pierwsze potrzeba czasu, a po drugie spokoju. Zresztą o czym my tu mówimy? My już tak naprawdę z tej ligi spadliśmy, chyba że nagle zdarzy się kolejny cud. Najwyższa pora by zarząd na czele z prezesem zaczęli myśleć perspektywicznie i zimą pozbyli się amatorów i zaczęli budowę zespołu na I ligę.
Ci, którzy mówią, że już spadliśmy, chyba nie widzieli tabeli. Mamy sześć punktów straty do Poloni Bytom (Lecha nie liczę, bo on się i tak utrzyma). Dużo, ale to można nadrobić do końca rundy, szczególnie, że w kolejnej kolejce gramy z samą Polonią, która jest słabiutka. Trzeba sprawdzić eksperymentalny skład z nowym trenerem na Lechu, a potem spróbować z Bytomiem. Jak się uda, to spokojnie wracamy do gry.
no vesten na pewno mozna nadrobic takim pierd olonymi patalachami juz to widze jak wygrywamy z polonia zwisla i widzewem hahahaha albo nie widziales meczu Cracovii albo jestes zaje bistym pesymistom szacun ! hehehe nie oklamujmy sie co kolejke kazdy ma nadzieje ze wygraja i co kolejke jest jeszcze piekniej a co do spadku jak spadniemy do 1 to pomazcie ze awansujemy tam trzeba grac i wygrywac wszystko a nie jak w ekstraklasi zdobyc 15 punktow i byc spokojnym o ligowy byt w latach 90-tych tez pamietam jak spadali z 2 do 3 (odpwiednik teraz 1 i 2) tez myslalem ze odrazy awansuja i sie grubo mylilem zawsze ktos byl przed nami
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)