Villa_KS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A wie ktoś kiedy będzie sprzedaż biletów przez
> internet? I w ogóle cała "strefa kibica" otwarta
> oraz to słynne kupowanie rzeczy na stadionie za
> to co masz nabite na kartę itd !
Przeciez informowali ......za 5 tydzni:)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Villa_KS Napisał(a):
> A wie ktoś kiedy będzie sprzedaż biletów przez
> internet? I w ogóle cała "strefa kibica" otwarta
Nie należy się spodziewać w rundzie wiosennej, że ta strefa ruszy.
> oraz to słynne kupowanie rzeczy na stadionie za
> to co masz nabite na kartę itd !
To zależy od tego, czy i jakiego partnera w postaci instytucji uprawnionej do wydawania elektronicznych instrumentów płatniczych znajdzie klub.
rmszar Napisał(a):
> Villa_KS Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > A wie ktoś kiedy będzie sprzedaż biletów
> przez
> > internet? I w ogóle cała "strefa kibica"
> otwarta
>
> Nie należy się spodziewać w rundzie wiosennej,
> że ta strefa ruszy.
Wg mnie ruszy w rundzie wiosennej, kwestią pozostaje, w którym roku :)
Kto w Klubie ma głowę do zajmowania się takimi duperelami? Wiadomo, że wszyscy od sprzątaczki do Tabisza zajmują się tylko sprawą utrzymania w lidze.
Mam pytanie można kupić bilet na mecz z legią????????????
jeśli tak to kiedy można było by kupić??????
karnety w sprzedaży od środy
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/w_srode_ruszamy_ze_sprzedaza_karnetow
I. Dla posiadaczy karnetów z rundy jesiennej (prezentujemy ceny już po odliczeniu dziesięcioprocentowej zniżki):
Sektor VIP: 346,50 zł
Sektor A: 85,50 zł
Sektor B: 85,50 zł
Sektor C: 117 zł
Sektor D: 58,50 zł
Sektor E: 117 zł
Sektor F: 144 zł
Sektor G: 117 zł
Sektor H: 144 zł
Sektor I: 67,50 zł
II. Dla osób, które nie posiadały karnetu w rundzie jesiennej:
Sektor VIP: 440 zł
Sektor A: 105 zł
Sektor B: 105 zł
Sektor C: 145 zł
Sektor D: 75 zł
Sektor E: 145 zł
Sektor F: 180 zł
Sektor G: 145 zł
Sektor H: 180 zł
Sektor I: 85 zł
Czyli faktycznie nie udało się ruszyć ze sprzedażą od pierwszego. ;)
wiecie czy to 10% zniżki będzie obowiązywać jak zmienię sektor?
Z tego co się doczytałem to nie
Wie ktoś może czy nadal będzie obowiązywać promocja dla studentów (bilety po 5 zł) ?
Ciekawe właśnie. W tekście na oficjalnej stronie nie ma na ten temat ani słowa... No cóż, najwyżej trzeba będzie zainwestować w karnet. Btw: czy w karnet na rundę wiosenną będzie wliczony mecz z Legią czy nie? Nie zauważyłem,żeby jednoznacznie wyjaśnili tę kwestię.
A co w sytuacji, gdy ktoś kupił bilet za 5 przed przerwą? Będą go honorować czy każą dopłacić?
Nie ma tylko mowy o biletach studenckich, na pozostałe Twoje pytania są odpowiedzi.
Jasno było powiedziane że ten kto kupił bilet na Legię wejdzie na niego na wiosnę i dla mnie nie ma tu tematu czy był to bilet studencki czy jakikolwiek inny. Kupiło się bilet na dany sektor to się na niego wejdzie i tyle. Co mnie zastanawia to taki fakt że... szczerze mówiąc nie opłaca mi się kupować karnetu. Nie miałem karnetu na jesieni, teraz karnet obejmuje 8 meczy 8x15zł=120zł (karnet kosztuje 105zł, czyli cena jak najbardziej ok, tym bardziej jak patrzymy na rywali, mowa o sektorach A/B). Tylko że na mecz z Legią mam już kupiony bilet, tak więc jadąc na samych biletach wyjdzie to samo 15złx7=105zł, a bez karnetu mogę zmieniać miejsce w obrębie sektora czy iść np. na inny sektor. Żeby nie było że marudzę, po prostu napisałem swoje przemyślenia:) A na mecze tak czy siak mam zamiar chodzić na karnet czy na bilety:)
Nie kupując karnetu, musisz jeszcze doliczyć koszty zakupu biletu. Czyli dylania do kas. Dla mnie to całkiem sporo.
Z drugiej strony zastanawia mnie jedno. O ile pamiętam karnet na minioną rudę na sektor A kosztował mnie 85 zł i obejmował mecz z Legią (czyli 8 meczów). Teraz po zniżce dla posiadacza karnetu dalej 85. Czyli podwyżka, czy ceny nie pamiętam?
leszeczek Napisał(a):
> Nie kupując karnetu, musisz jeszcze doliczyć
> koszty zakupu biletu. Czyli dylania do kas. Dla
> mnie to całkiem sporo.
Nie mówiąc o tym, że nie wiadomo, na jakie miejsce będzie można bilet kupic... A karnet rezerwuje stałe miejsce...
leszeczek Napisał(a):
> Z drugiej strony zastanawia mnie jedno. O ile
> pamiętam karnet na minioną rudę na sektor A
> kosztował mnie 85 zł i obejmował mecz z Legią
> (czyli 8 meczów). Teraz po zniżce dla posiadacza
> karnetu dalej 85. Czyli podwyżka, czy ceny nie
> pamiętam?
Karnet na A kosztował 80zł i był na 6 meczów (mecze z TSV i Lechem były gratis).
Koszty zakupu biletu u mnie wychodzą 0zł, a właściwie 10-15minut spacerkiem;) Fakt karnet daje stałe, pewne miejsce, ale to miałoby znaczenie gdyby schodziło 10-12tys. karnetów na rundę. Cały czas nie wiadomo ile poszło karnetów na jesieni, ale ostatnie mecze sugerowałyby że coś koło 4tys. i nie spodziewam się by wiosną zeszło ich więcej. Ogólnie to nieważne jak ważne by chodzić na mecze :)
No tak. Zapomniałem, że początek sezonu to jeszcze 2 mecze na SS były. I cena jak widać też mi uleciała.
Wiek niestety i zbyt dużo masła:)
Panowie a orientujecie się może co w sytuacji gdy mam zakupiony bilet na mecz z legią z jesieni,
a teraz zamierzam kupić karnet. Bilet będzie nieważny czy poprostu odliczą cenę tego biletu od ceny karnetu?
a nic :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)