[b]ljmuiden[/b] pisząc że brak kolejek smuci miałem na myśli że słabo będzie z frekwencją..
a teraz takie mało pytanko i prosiłbym o szybkie info, mam bilet na sektor I ale nie dogadałem się z kumplami a oni kupili na D... i sprawa jest taka czy mogę kupić jeszcze jeden bilet na D mając już kupiony na I?
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
alocha Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie żebym miał znowu narzekać, ale to chyba nie
> do końca w porządku, że ja za bilet dla mojej 9
> letniej córki na sektor F musiałem zapłacić 25
> zl, a studenci po 5 zł...
Ja też płacę za moją kobietę 15zł na B, bo na "I" nie mam ochoty chodzić...
I jest to tylko i wyłącznie moja decyzja...Tak jak i Twoja , żeby iść na F z córą , a nie np. na "I" :)
Pozdrawiam
No jasne. Gdyby studenci mieli ulgowe tylko na "I" to bym nic nie mówił, a tak, to jest pewien niesmak...
Dystrybucja biletów jest chujowa zwłaszcza jak kupuje się na pol godziny przed meczem. Poza tym nie narzekam.
Kasy dzisiaj czynne? Jeśli tak w jakich godzinach? Niestety na oficjalnej stronie brak jeszcze informacji!
czemu przed meczem zawsze stoi do biletow i zdjecia po 100 osob? , czy klub nie potrafi jakos przekazac informacje tym ludziom ze bilety mozna kupic , a zdjecia mozna zrobic w dniach powszednich?...
Dziś pewnie kasy nieczynne (ręki sobie uciąć nie dam, ale nie sądzę by były otwarte), jutro na pewno będą nieczynne, tak więc otwarte powinno być dopiero od wtorku i pewnie w tradycyjnych godzinach 12-18.
Człowieku a o czym Ty piszesz w ogóle? Jak się ludziom dupy nie chce ruszyć w tygodniu by bilet kupić to potem czekają przed meczem. Najlepiej zwalić wszystko na zarząd. Wszyscy wiedzą, że bilety są normalnie sprzedawane w tygodniu tylko nie Ty...
witam
Jeśli ktoś byłby tak wspaniałomyślny i pomógł mi (kibic pasów z poza Krk , pierwszy raz na Pasach 2001r) w zakupie biletu na mecz derbowy -odebrałbym w dniu meczu pod stadionem. Byłbym niewyobrażalnie wdzięczny. Mogę zapłacić więcej niż kosztuje, piwo po/lub przed meczem (albo i jedno i drugie ) również wchodzi w grę :). Jakby co to pw.
niestety,ale musisz być osobiście,bo musisz zrobić zdjęcie biometryczne a takiego zapewne nie masz wnioskując po Twoim poście z innego wątku...
jest jakiś harmonogram sprzedaży biletów na derby ? najbardziej mnie interesuje jak sprzedaż dziś i jutro...
a myślicie, że w piątek przed meczem będą jeszcze bilety w kasach, czy wcześniej rozejdzie się 100%?
kupować, kupować bo jeszcze gwardziści kupia na nasze sektory! :)
Apeluję żeby w tym tygodniu nie mógł nikt sobie wyrobić karty kibica.Bo jestem pewien,że sporo GTS-u będzie chciało wejść w ten sposób.Kto miał od nas sobie wyrobić kartę ten sobie już wyrobił.
Pewnie w piątek bilety jeszcze będą w kasach, dużo ludzi zostawi sobie kupno biletu jak zawsze na ostatnią chwilę. Ja już swój bilecik mam :)
isaac Napisał(a):
> jest jakiś harmonogram sprzedaży biletów na
> derby ? najbardziej mnie interesuje jak sprzedaż
> dziś i jutro...
Tak jak pisałem wyżej, wątpię by jutro sprzedawano bilety. A od wtorku-czwartku to pewnie w godzinach 12-18, tak jak to bywało ostatnio.
Oczywiście, że wykupią. Będzie 5 kolumna. I potem będą już w bazie, będą sobie kupować bilety kiedy będą mieli ochotę.
ronnie79 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Apeluję żeby w tym tygodniu nie mógł nikt
> sobie wyrobić karty kibica.Bo jestem pewien,że
> sporo GTS-u będzie chciało wejść w ten
> sposób.Kto miał od nas sobie wyrobić kartę ten
> sobie już wyrobił.
Do kupna biletu nie jest potrzebna karta kibica.
Rozwiązanie jest proste (jak juz zresztą gdzieś pisałem): każdy kto zechce kupić bilet w tym tygodniu musi przyjść z szalikiem gts przywiązanym do nogi ;)
A niech sobie kupią bilety na nasze sektory (jeśli są samobójcami), nam też nikt nie broni w ten sposób wchodzić na ich stadion.
zasada prosta ;D jak strzelimy brame i ktos sie nie bedzie cieszyl dostaje w morde ;D
chciałbym , żeby ktoś koło mnie się nie cieszył ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)