na F w ogóle nie sprzedają biletów, na H1 tez już nie ma miejsc to jeśli chodzi o mecz z TSV
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
na H2 bylo jeszcze sporo miejsc ale prawie kazdy w kolejce za mna mowil o tym sektorze. mysle ze bedzie dobrze z frekwencja bo ludzie sie stesknili za stadionem :)
To że mamy bajzel w klubie to wiedziałem ale że aż taki... Do rzeczy, dziś dowiedziałem się że kartę kibica mam w porządku, choć na mecz z Arką nie chciało mnie wpuścić. Szkoda że to nie ja dziś byłem przy Kałuży bo niestety nie wiem co było przyczyną tamtego wydarzenia. Ale co ciekawsze podczas kupowania biletów, ponoć okazało się że mamy na kartach kibica karnety (!!!) których nie kupiliśmy. Jak to teraz przed chwilą usłyszałem to mnie przytkało :) Teraz chyba jasne staje się skąd takie mocne rozbieżności jeśli idzie o ilość sprzedanych karnetów. Można założyć że sporej części osób która kupiła bilety na mecz z Arką na kartę (nie wiem jakim cudem) został wbity karnet (nie wiem czy karnet kogoś, czy karnet na miejsce na które kupowało się bilet). Ktoś tu pisze że na A i B zostały tylko 3-4 dolne rzędy, nie wiem jakim cudem? Bilety sprzedają od 2 dni, na 99% aż tyle karnetów nie poszło, to znaczyłoby że praktycznie 10tys. karnetów sprzedali. Na meczu z Arką mieliśmy bilety na A2 i bez problemu było o miejsce w 11 rzędzie. Tak więc coś tu jest nie tak...
Jak można sprawdzić, czy moi synowie nie mają przypadkiem karnetu na A2? Kupowałem bilety na kartę, ale ponoć jakaś promocja była:)
Napisz 10 postów na forum. Na pewno tak sprawdzisz.
Zastanawia mnie, czy niektórzy najpierw piszą na forum, a potem myślą. Idź leszeczku na Kałuży i sprawdź. Raczej nikt na forum nie ma dostępu do systemu rezerwacji miejsc na stadionie oraz systemu kart kibica.
Nie bądź taki serioznyj, to żart był przecież.
Swoją drogą mam pójść na Kałuży i powiedzieć "Niech no pan sprawdzi co tu mam na tej karcie bo nie pamiętam czy kupiłem bilet czy karnet? Zresztą czułbym się jak złodziej, gdybym skorzystał z błędu sprzedawcy. Tak już mam.
Kupiłem dzisiaj karnet na D. Nie wiem czemu pytano mnie o to, które chce miejsce skoro na D numery miejsc nie obowiązują. Osoby sprzedające bilety i karnety powinny o ty wiedzieć. Na dodatek na świstku potwierdzającym zakup karnetu jest obrazek z podziałem sektorów... na Hutnika :)
Wiecie co mam taką stertę biletów z meczów z lat poprzednich i znalazłem bilet- CRACOVIA -Ruch Chorzów z 2003 roku i kosztował - 10 złotych :)
Zatem przez ostatnie 8 lat mimo średniej inflacji 3 % rocznie bilety dalej mamy po 10 złotych czyli tak naprawdę mamy za 7 złotych czyli za jednego browara w vis a vis :)
No ale teraz musisz jeszcze kupować bilety dla starej i bachora
w 2003 roku tym bardziej trzeba bylo kupować.
ale może Vojnar nie miał jeszcze starej, a bachora tym bardziej ;)
aaaaaaaa
no to jutro po bilecik , bo jeszcze zabraknie ::P
Mam nadzieję że nie dojdzie do takiej sytuacji że na części miejsc będą siedzieć martwe dusze... Załóżmy że ktoś chce sobie kupić bilet na jakieś miejsce ale okazuje się że w systemie to miejsce jest zajęte, bo niby jest na nie wykupiony karnet. W rzeczywistości miejsce jest wolne. Ciekawe czy klub coś z tym robi by nie było takich numerów. Cały czas mnie zastanawia jakim cudem miałem na karcie karnet... Miał ktoś jeszcze taką sytuację? Nawet potrafiłem zrozumieć to ze sprzedali po 2-3 karnety/bilety na jedno miejsce, że karty kibica niektórym nie działały, ale karnet na karcie to jest szok:) Ciekawe też na jaki sektor miałem karnet bo na A mnie wpuścić nie chciało... Może miałem czyjś karnet? Zagadka na którą chyba nie poznamy odpowiedzi.
No właśnie Aston1906 w 2003 roku w sierpniu kiedy był mecz bylem 2 tygodnie przed ślubem i wtedy stara byłą fajną laską jak to wszystkie stare przed ślubem ;) i kilka lat po ;)
No i bachor mój ukochany urodził się po bożemu bo w roku 100-ecia CRACOVII na co ma specjalny certyfikat z MKSu :)
Supik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no to jutro po bilecik , bo jeszcze zabraknie ::P
Zobaczysz że kolejki będą jeszcze przed meczem :/
Powiedźcie mi dlaczego w klubie którego sponsorem jest firma informatyczna niema na oficjalnej stronie sprzedaży biletów on-line.
a tutaj kluby w których taka sprzedaż jest prowadzona:Lech,Legia,Śląsk,Jagielonia,Lechia,Widzew,Arka,Ruch,Zagłebie,Górnik Łęczna, ŁKS
Diego, a czytałeś w ogóle ten wątek? Strefa kibica, za pomocą której m.in. ma być prowadzona sprzedaż biletów on line, jest w budowie. Myślę, że realnie ruszy na wiosnę.
Lepiej, żeby była całkowicie dopracowana i później odpalona, niż z bugami, a wcześniej. Wiesz, co się stało z systemem sprzedaży biletów.
Dokładnie rmszar, ja wolę poczekać, byleby moja karta kredytowa za pomocą której będę płacił przez internet za bilety była w pełni bezpieczna!
Byłem kupić dwa bilety dziś przed godzina 12. Ludzi przy kasie od ulicy Kałuży początkowo kilka a po 10 minutowym usuwaniu problemu z systemem komputerowym już kilkanaście. Ogólnie mam wrażenie, że jakieś strasznie mało kumate osoby pracują przy tej dystrybucji wejściówek, Jeden koleś bawił się z założeniem taśmy w drukarace prawie 10 minut!
Klub jak najszybciej powinien uruchomić sprzedaż wejściówek ON-LINE to zapewniło by jeszcze zwiększenie frekwencji na meczach a nam kibicom ułatwiło życie.
Aaaaa na sektory A jest jeszcze sporo wolnych miejsc, natomiast na sektory oznaczone symbolem B zostało już bardzo niewiele biletów
Pozdrawiam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)