Może problemem jest m.in. totalna olewka ze strony klubu ?
Byłem dziś kupić bilety dla znajomych i odbiłem się od "pok-a". Na szybie kartka "zaraz wracam" z zostawionym numerem telefonu, którego żadna lafirynda nie odbiera. Mail-owe zapytania w tej sprawie też pozostają bez odpowiedzi...
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Nie wiem po co w tygodniu utrzymywać POK. Spokojnie mogło by być obsługiwane w sklepiku. POK dopiero dzień czy dwa przed meczem jak się faktycznie zwiększony ruch pojawia.
- Edytowany
[quote]#post1682596 4300?
Żenujący wynik
Z czego pewnie z 3500 karnetów[/quote]
Piątek, godzina 18:00... + znając życie ludzie będą kupować bilety w samej ostatniej chwili (czwartek i piątek). Jak na moje takie 8500 będzie 😉 .
Jak by miało być ok.8500 tys. To byłby mega wstyd.
Wstyd to jest kraść i kibicować gts
Też !
[quote]#post1682936 z zostawionym numerem telefonu, którego żadna lafirynda nie odbiera. .[/quote]
Doświadczyłem dziś tego samego. Nikt nie odbierał i raz ktoś odrzucił połączenie.
Pewnie was nie lubią, bywa.
Upały były...wody brakło.
[quote]#post1683022 Pewnie was nie lubią, bywa.[/quote]
Mogą mnie nie lubić, nie dbam o to. Gorzej jak neutralny kibic też dzwonił i został zlany, więc zadzwonił na gorszą stronę błoń i tam odebrali.
W związku z nowymi cenami na A1 oraz B1…
Znika krata ?
Będą nowe kraty/plexi oddzielające strefę niskich cen… od środka murawy ?
Nie mam pojęcia. Na sparingu próbowałem zapuścić żurawia, ale nie widziałem by tam było coś robione.
Apropos kraty, czemu na Lechu mogą byś metrowe płotki a u nas 2 metrowe kraty. Dziwię się, że jeszcze nikt z tym nic nie zrobił.
bo czytaja forum i widza ze zlikwidowanie krat jest niebezpieczne... wystarcza im ze forum przeczytaja jak ludzie skacza sobie do gardel to na stadionie chca miec spokoj...
Zwróć uwagę, że Kocioł w Poznaniu jest za tak wysokim płotem, że w tej lidze chyba nikt takiego nie ma więc pod sektor gości trudno się przedostać (w teorii :D ). Jeśli nie byłoby tej kraty między A i B to wiecie jak to bywało kiedyś. Pewnie tu jest duży problem.
- Edytowany
Między A i B jest nowa krata, niższa z tego co wiem.
edit. widać ją w nowym filmiku KSu
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-07/zrzut-ekranu-2025-07-23-o-21-04-07-png-01285446.png[/img]
Ło matko!
Woda święcona
Miękkie narkotyki
Pasy, ja i... ona
Teraz już będą wyniki 🤪
[quote]#post1683330 Między A i B jest nowa krata, niższa z tego co wiem.
edit. widać ją w nowym filmiku KSu
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-07/zrzut-ekranu-2025-07-23-o-21-04-07-png-01285446.png[/img][/quote]
https://x.com/KSCracoviaSA/status/1948095958916665450?t=NETnr-Y3m07kicCVJuc-Gw&s=19
29 sec filmu
Niemożliwe. Barwo
Tylko ten Cichy Kącik… ehhhhh 😢
A załatanie dziur w dachu też mają w planach?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)