Bo emeryci często żyją za ciężko wypracowane 1000zł miesięcznie i muszą się za to utrzymać (nie będę wchodził w dyskusje o systemie emerytalnym i nie do końca wypracowanej emeryturze), studenci za 1000zł od rodziców (muszą zapłacić za pokój, jedzenie etc.), a na bąbelki dostajesz 500zł od podatników, masz niższe koszty jedzenia niż dla studentów, mieszkacie w jednym budynku (stąd niższe koszty za mieszkanie).
20zł miesięcznie - jak taki wydatek Cię przerasta, to możemy się umówić, że ty będziesz przez cały sezon co tydzień przynosił zakupy dla jakiejś starszej, chorej emerytki, a ja kupię karnet Twojemu dziecku.
Ludzie, litości, mamy chyba najtańsze karnety w lidze. 20 zł miesięcznie, 12.5 za mecz. Przy minimalnej płacy (sic!) w Polsce na poziomie 2250zł brutto. Bądźcie poważni i nie płaczcie o [b]20 zł miesięcznie[/b]
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
BartAcid i jurassic zwrócili uwagę na niedopatrzenie w tej naprawdę super ofercie karnetowej Klubu. Sam mam te same uwagi i przesłałem je do marketingu MKS. Zapłacę za karnet na sektor F 399 zł. By syn mógł usiąść obok mnie kosztować mnie to będzie 449 zł (nie ma kontynuacji bo ostatnie 2 lata oglądał mecze z poziomu murawy). Poprzednio kupowałem karnet dla niego za 50% i taka promocja dla młodzieży na inne sektory poza "I" była by chyba sensowna (lub cena 99 zł jak dla kobiet, seniorów i studentów). Oprócz tego pozostaje do wyboru tańszy sektor "I". Dla Klubu to też opłacalne.
Druga sprawa to brak oferty dla zawodników Akademii i młodzieżowców MKS. Większość z nich zakończy zabawę z piłką przed wejściem w wiek seniora, a często nawet juniora. Ale ważne by nie zakończyli też przygody z Cracovią. Dlatego każdy sposób "przywiązania" ich jest warty uwagi.
Akcja karnet 50 zł na D nie wypaliła z tego co mozna było zauwazyc. Wymagamy sukcesów sportowych a chcemy płacić za to smieszne pieniądze. Czekam na rezultaty sprzedazy, przy takich cenach mozna oczekiwac 10 tys sprzedanych karnetów?
W tym tkwi problem - nie ma mody na chodzenie na Cracovię. Nie cenami rywalizujmy, a jakością. Brak sukcesów też robi swoje (ale to wątek na osobną dyskusję)
Seba, na razie masz jeden karnet bo żona nie chodzi, a młodego na rekach wniesiesz. Jak byś miał nieco większe grono i w całości chodzące na mecze to być zmienił punkt widzenia.
Też mi właśnie brakuje konkretnej informacji czy dziewczynki na rodzinny maja za złotówkę, a na inne za 10zł. I co właśnie mam zrobić z synem, cały bilet? Czy są jakieś zniżki (jak tak to konkretnie jakie) na KDR, czy zniżka która jest w sklepiku na KKM też jest przy biletach czy nie?
Dzieci do 7 roku życia gratis z opiekunem, na dowolny sektor czy tylko na rodzinny? Jak na każdy to co z miejscem dla takiego dziecka.
Dzieci do 15 lat za 1zł tylko na rodzinny gdy to już jest wiek że się właśnie idzie na inne sektory.
Gdzie karnet rodzinny 2+2, 2+3 czy inne?
Za tanie te karnety i ludziom się w głowach przewraca :D
Ja klasycznie karnecik na B całoroczny - szkoda kasy na bilety.
- Edytowany
Migrację danych mają zapewne ;)
@MKSCracoviaSSA
·
Pochylamy się nad Waszymi uwagami. Z tego powodu podjęliśmy decyzję, że grupa wiekowa 8-15 oprócz promocji na sektor I może również skorzystać z oferty dającej możliwość zakupu "Karnetu Całego" za 99 zł na dowolny sektor (z wyłączeniem VIP). Pasuje?
Głosy oburzenia za brak promocji dla dzieciaków z przedziału 16-19 za 3... 2.... 1....
Bart, temat już klub zamknął, ale odpowiem. Nie nie mam jednego karnetu, tylko kupuje sobie i chrzesnikowi żony (nota bene skończył już 15 lat u muszę mu kupić po normalnej cenie, a dotychczas nie było dla niego zniżki na B) dodatkowo kupowałem dla 5 latka bilety po 35 zł na B w dniu meczu... Narzekalem kiedy było na co narzekać. Chwalę kiedy jest za co chwalić. EOT
Najsmutniejsze jest to że nawet nie sprzedamy 5tyś karnetów. Chociaż to nie powinno nikogo dziwić, trzymam kciuki za utrzymanie przez klub obecnych standardów współpracy z kibicami i kontynuacji pracy nad frekwencją przez następne lata.
Nie da się ukryć że prezes Cracovii popracował dużo by nas było mało.
[quote='Muertes' pid='1383366' dateline='1560356921']
Da się przedłużyć karnet przez internet?
Bo na oficjalnej jest info, że karnety można zakupić na bilety.cracovia.pl a jak się wejdzie w tą zakładkę to wyskakuje jakaś żenująca stronka zrobiona pisakiem :/
[/quote]
Ponawiam pytanie po zalogowaniu na konto i próbie zakupu karnetu na cały sezon miejsce zarezerwowane da się przedłużyć karnet przez internet
Wg mnie przedłużenie przez internet realizuje się w zakładce 'Twoje zakupy' klikając 'Wykup' dla ostatnio obowiązującego karnetu,ale nie ma pewności, bo ... się zawiesza :huh: Próbuję od rana,ale bez sukcesu.
Tak, po wejściu w "Twoje Zakupy" na szczycie listy jest rezerwacja i jest opcja "wykup" ale po kliknięciu się zawiesza. Zastanawiam się również, czemu cena jest bazowa a nie po zniżce za kontynuację.
[quote='quentin' pid='1383388' dateline='1560371640']
Najsmutniejsze jest to że nawet nie sprzedamy 5tyś karnetów. Chociaż to nie powinno nikogo dziwić, trzymam kciuki za utrzymanie przez klub obecnych standardów współpracy z kibicami i kontynuacji pracy nad frekwencją przez następne lata.
Nie da się ukryć że prezes Cracovii popracował dużo by nas było mało.
[/quote]
No to pracujmy jak kiedyś za Misiora aby znowu było 5 koła karnetów
"wyłącz problematory" [cytat z jednego z najbardziej znanych forumowiczów]
Płacze nad rozlanym mlekiem NIC NAM NIE DAJĄ i nigdy NIE DADZĄ.
IMHO : Po nieprawdopodobnej wprost żenadzie jesiennych derbów i w ogromnej
części dzięki POTĘŻNEMU protestowi środowiska kibiców Cracovii w MKS dzieje się coraz lepiej.
My musimy aktywnie działać , namawiać kolegów i znajomych ....i OCZYWIŚCIE od razu reagować jak dzieje się źle.
A u mnie rezerwacja jest tylko na jesień, a planuje kupić karnet cały. To samo u syna. Wygląda na to, że system nie nadąża. Chyba udam się do POK.
Skoro zmieniali zasady w ciagu kilku h od zgłoszenia próśb to nie ma szans żeby system to już ogarniał.
zwieszka, poczekam do wieczora ..
dalej po kliknięciu wykup jest strona za mgłą inic nie można zrobić
Wobec problemów technicznych (ech... może kiedyś będzie normalnie) udałem się do POK-u. Tam wszystko sprawnie i szybko. Kontynuacje i zniżki działają.
Kupić można też bezproblemowo nowy karnet na wolne miejsca. Więc jeśli ktoś ma takie obok siebie a powiększa mu się grono kumpli/znajomych/rodziny i chcą usiąść razem to warto się pośpieszyć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)