+
+Wczoraj,w innym wątku/ nieświadomie/ podkreślilem o potrzebie oszczędności.
Było nawet takie zdanie , że listę to najlepiej zabrać do wychodka.
Przepraszam za formę i pomimo uwag jestem wkurzony. Dzięki Panie trenerze.
Syndrom padalca, jeszcze żałoba , a już do tablicy Wojciech przywoływany.
W tym momencie trochę refleksji, stonować nastroje, wygląda to jak kondukt
żałobny, a mnie też jest smutno.
Co mogło zaistnieć , że tak drastycznie niespodziewana decyzja?
Lista, lista. lista i jeszcze raz lista którą wyśmiałem. A co za lista, jak
pasek jest przywiązany do uwięzi : kasa,kasa.kasa. Co więcej dowodzić.
W żałobie pisze się hymny pochwalne, ale Orest nie umarł, więc nie ma
powodu pomniejszać intencji - co dalej. Refleksja i uwaga z przypomnieniem
Było to spotkanie dwóch gór / nie Himalaje/ ale takie polskie Tatry. Są koło
siebie, ale nigdy się nie zejdą, każdy okopany w swej cnocie i otoczeniu ciepłego
kapturka.
Pozdrawiam
Jeszcze raz dziękuję Panie trenerze.
-
-
Orest Lenczyk - dziękujemy.
Normalnie nie moge uwieżyc!!!!! W polsce nie znajdziemy lepszego trenera. Czekam na wyjasnienia!!!! Bo naprawde w glowie mi sie to nie miesci!!!!
panie Trenerze, dziękujemy i mam tylko nadzieję, że jeśli to rozstanie ze strony Profesora, to odbyło się na poziomie bez żadnych zatargów. Pozdrawiam i powodzenia
Dziękuję ,ale spodziewałem się dużo więcej.
Nie mogę Panu odmówić jednego a mianowicie szczęścia , miał go Pan więcej niż poprzedni trenerzy nowej ery razem do kupy wzięci.
Trudno jednak bazować na farcie , kiedyś przecież się skończy.
Świetna wiadomość! Za Lenczyka graliśmy większy syf niż za Płatka. Zresztą to nie jest trener, który zna się na transferach i jak mamy budować drużynę to niech lepiej robi to kto inny. Ale dziękuję za oba mecze z GTS i gdybym wiedział, że w przyszłym sezonie będziemy grać taką samą padakę ale wygrywając z GTS to chciałbym, żeby Lenczyk został.
Dziekuje trenerze za wygrane derby!
Dziekuje za Derby 2009 i 2010.
Dziekuje za utrzymanie oraz za derby, ale tak naprawde Lenczyka oceniam na takim samym poziomie jak Platka. Zarabial ogromne pieniadze, mial lepszy sklad niz Platek rok temu, a tak naprawde osiagnal niewiele wiecej. Pod jego wodza pilkarze nader czesto grali padake, on sam reagowal na wydarzenia na boisku z wielkim opoznieniem lub zgola wcale, nie potrafil przeprowadzic dobrych zmian, nieustatnnie mieszal w skladzie z marnym skutkiem, druzyna byla tez zle przygotowana do rundy wiosennej.
Nie wiem dlaczego niektorzy uwazaja ze odejscie Lenczyka to niemalze koniec swiata. Prawda jest taka ze wykonal bardzo przecietna robote, a pod jego wodza tak naprawde w duzynie nic sie nie poprawilo. Gdyby nie ta glowka Jopa, to do Gliwic jechaliby w innych nastrojach i mecz o wszystko z Piastem moglby sie skonczyc calkiem inaczej.
Orest -Dziekuje ,zwlaszcza za Derby ! Szkoda nie wyszlo , ale bedziesz w Naszych sercach -POWODZENIA W DALSZEJ PRACY!
Dziękuje za wszystko Panie Oreście !
Ale jaja.... Jestem w szoku....
No zobaczmy kogo nam tam przyszykują.... Wtedy można będzie ocenić tę dzisiejsza decyzję.... Ale to musi być ktoś naprawdę dobry, bo inaczej porażka.
Dzięki panie Orest.Jestem zdziwiony zwolnieniem bo jak nie kontraktujemy Probierza to po co?.
A skąd my wiemy kogo zatrudniamy a kogo nie?
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,7929769,Janusz_Filipiak__trener_Lenczyk_nie_pasowal_do_mojej.html
Dziękuję Panie Trenerze.... Bez względu na wszystko dziękuję że podjął się pan pracy w Cracovii. Jeśli nadal Pan będzie pracował to jak najwięcej sukcesów.
Do szanownych kolegów.... To wątek pod tytułem "Orest Lenczyk - dziękujemy" Jeśli uważacie że nie macie za co dziekować to do wylewania żali są inne miejsca na tym forum.
Wielkie dzieki za obydwa mecze derbowe i za utrzymanie w ekstraklasie bo po meczu z Lechią bynajmniej sie na to nie zanosiło.Wprawdzie po udanej rundzie jesiennej liczyłem na więcej ale brak Bartka Ślusarskiego na wiosne przy braku innej alternatywy bo nikt mu nie dorównuje poziomem gry i walki spowodował taką sytuacje a nie inną.Dzięki za pracę wykonaną w tym tak specyficznym Klubie i u tak specyficznego prezesa i mam tylko cicha nadzieje że w pana miejsce nie przyjdzie żaden przydupas który będzie przytakiwał Filipiakowi że mamy najlepszych stoperów w Polsce i najlepszą perspektywiczną młodzież /vide ostatnie miejsce w ub.roku,w tym tez doły/.Powodzenia.
Panie trenerze
Dziekuje za Pana pracę dla Cracovii w tym oczywicie za radosne derby
Wierze ze to co w rzeczywistosci sie wydarzylo to nie było to co sobie pomyslalem...
Oby nie
Dziękujemy panie trenerze za ten sezon. Pozostaje sympatia i parę dobrych wspomnień (derby, Lech na jesieni).
Tak to jest jak trener ma jaja. Filipiak lubi się otaczać sługusami a la Tabisz, a nie gośćmi , którzy mają swoje zdanie. ktokolwiek nie przyjdzie nie zrobi z tymi piłkarzami lepszego wyniku. załamka.
torreador [ Odpowiedz prywatną wiadomością ] [ignoruj wpisy]
Re: OREST LENCZYK - Treningi, sparringi, taktyka... (wątek zbiorczy)
17 maj 2010 - 16:59:37 Zarejestrowany: 5 l. temu
Oj! po wysłuchaniu wywiadu z Filipiakiem w Wierzynku: nie ma już chemii między Nim a Orestem.Obydwaj charakterni - nie wiem czy jeszcze razem dadza radę!
To napisałem 17 maja po wywiadzie w Wierzynku. Kto k..wa doradza temu Filipiakowi strzały we własne stopy?
Panie trenerze dziękuję za ten okres pracy dla Pasów. Szkoda że nie dane było Panu pokazać swoich niemałych umiejetności. Ala jak prezes mówi że Polczak i Wasiluk to najlepsza para stoperów w Polsce to ja wymiękam. Może kiedyś taki stan rzeczy miałby miejsce ale muszą jeszcze dużo sie uczyć.Trudno też z takim dorobkiem trenerskim być petentem lub wasalem trenerów TSV 1890 Munchen.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)